0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΧΑΡΑ 08 στις Αυγούστου 09, 2011, 10:17:32 pmΠέρυσι δεν υπήρχε πίνακας 24μήνου στην ειδικότητά μου, γιατί δεν υπήρχε άτομο που να έχει τις προυποθέσεις!Τι ειδικότητα είσαι; Με το δεδομένο ότι η περσυνή προϋπηρεσία δεν υπολογίστηκε για κανένα τι μπορεί να άλλαξε από το καλοκαίρι του 2010.ΑΣΠΑΙΤΕ; Παιδαγωγική κατάρτιση;
Πέρυσι δεν υπήρχε πίνακας 24μήνου στην ειδικότητά μου, γιατί δεν υπήρχε άτομο που να έχει τις προυποθέσεις!
Παράθεση από: geok_salonika στις Αυγούστου 09, 2011, 10:02:12 pmΠαράθεση από: MALIANA στις Αυγούστου 09, 2011, 09:58:33 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Αυγούστου 09, 2011, 09:53:45 pmΠαράθεση από: MALIANA στις Αυγούστου 09, 2011, 09:52:36 pmΜπορεί κάλποιος να ανεβασει το λινκ του ενιαίου διορισμών;http://e-aitisi.sch.gr/eniaios_diorismwn_11/index.htmlΕυχαριστώ αλλά βλέπω μόνο ΠΕ60 και ΠΕ70!!!!Τα χει παιξει το σύστημα;Όχι, είναι φορτωμένα κανονικά εδώ και ώρα. Μάλλον πρέπει να καθαρίσεις το ιστορικό του περιηγητή σουΜην γελασεις μαζι μας geok salonika αλλα ειναι μια ωρα δυσκολη1ον πως καθαριζεις το ιστορικο του περιηγητη2ον εσυ που εισαι τεχνικη ειδικοτητα θα ξερεις να με πεις......περιμενα 3 ατομα μπροστα μου λογω παιδαγωγικης επαρκειας που πηγαν φετος στην ασπαιτε....περαστικαν κανονικα.....να ομως που βρεθηκε και τεταρτος χωρις να ειναι το ονομα του σε καμια ασπαιτε ουτε φετος ουτε περυσι,και ουτε στις ενστασεις.πως βρεθηκε αυτος με παιδαγωγικο φετος?σκεφτηκα μηπως πηγε με κατατακτηριες καμια τεφφα ή θεολογικη.....αλλα πως θα το μαθουμε αυτο?σε παρακαλω κυριε καρβουνιδη δωστε τα φωτα σας.ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: MALIANA στις Αυγούστου 09, 2011, 09:58:33 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Αυγούστου 09, 2011, 09:53:45 pmΠαράθεση από: MALIANA στις Αυγούστου 09, 2011, 09:52:36 pmΜπορεί κάλποιος να ανεβασει το λινκ του ενιαίου διορισμών;http://e-aitisi.sch.gr/eniaios_diorismwn_11/index.htmlΕυχαριστώ αλλά βλέπω μόνο ΠΕ60 και ΠΕ70!!!!Τα χει παιξει το σύστημα;Όχι, είναι φορτωμένα κανονικά εδώ και ώρα. Μάλλον πρέπει να καθαρίσεις το ιστορικό του περιηγητή σου
Παράθεση από: geok_salonika στις Αυγούστου 09, 2011, 09:53:45 pmΠαράθεση από: MALIANA στις Αυγούστου 09, 2011, 09:52:36 pmΜπορεί κάλποιος να ανεβασει το λινκ του ενιαίου διορισμών;http://e-aitisi.sch.gr/eniaios_diorismwn_11/index.htmlΕυχαριστώ αλλά βλέπω μόνο ΠΕ60 και ΠΕ70!!!!Τα χει παιξει το σύστημα;
Παράθεση από: MALIANA στις Αυγούστου 09, 2011, 09:52:36 pmΜπορεί κάλποιος να ανεβασει το λινκ του ενιαίου διορισμών;http://e-aitisi.sch.gr/eniaios_diorismwn_11/index.html
Μπορεί κάλποιος να ανεβασει το λινκ του ενιαίου διορισμών;
Παράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 09, 2011, 10:22:26 pmΠαράθεση από: ΧΑΡΑ 08 στις Αυγούστου 09, 2011, 10:17:32 pmΠέρυσι δεν υπήρχε πίνακας 24μήνου στην ειδικότητά μου, γιατί δεν υπήρχε άτομο που να έχει τις προυποθέσεις!Τι ειδικότητα είσαι; Με το δεδομένο ότι η περσυνή προϋπηρεσία δεν υπολογίστηκε για κανένα τι μπορεί να άλλαξε από το καλοκαίρι του 2010.ΑΣΠΑΙΤΕ; Παιδαγωγική κατάρτιση;Έκανα την παιδαγωγική μου κατάρτιση στην ΑΣΠΑΙΤΕ.
Η μόνη περίπτωση που μπορεί να εμφανιστεί φέτος πίνακας 24μήνου ενώ δεν υπήρχε ως πέρσι, όπως έγινε στη δική μου τεχνική ειδικότητα, είναι υποψήφιοι να είχαν 24 μήνες+επιτυχία ΑΣΕΠ μεχρι τον Ιούνιο του 2010 και να τους έλειπε μόνο η ΑΣΠΑΙΤΕ. Την χρονιά που πέρασε την παρακολούθησαν και τώρα πια πληρούν τις προυποθέσεις του 24μήνου για τεχνικές ειδικότητες.
Στους πίνακες 24μήνου,έχει πολυ ενδιαφέρον η κατ'έτος προϋπηρεσία και στη συνέχεια η τυχόν επιτυχία σε ΑΣΕΠ. Πώς κάποιος με μοναδική επιτυχία σε ΑΣΕΠ το 2009 έχει μόρια προϋπηρεσίας από το 2007(ή ενδεχομένως πιο πριν) και μάλιστα 9 τη χρονιά.Δεν είναι σκόπιμο να εκκαθαριστούν κάποια στιγμή οι "εκκαθαρισμένοι" πίνακες 24μήνου,40%,κλπ...;
Παράθεση από: ΧΑΡΑ 08 στις Αυγούστου 09, 2011, 10:30:36 pmΠαράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 09, 2011, 10:22:26 pmΠαράθεση από: ΧΑΡΑ 08 στις Αυγούστου 09, 2011, 10:17:32 pmΠέρυσι δεν υπήρχε πίνακας 24μήνου στην ειδικότητά μου, γιατί δεν υπήρχε άτομο που να έχει τις προυποθέσεις!Τι ειδικότητα είσαι; Με το δεδομένο ότι η περσυνή προϋπηρεσία δεν υπολογίστηκε για κανένα τι μπορεί να άλλαξε από το καλοκαίρι του 2010.ΑΣΠΑΙΤΕ; Παιδαγωγική κατάρτιση;Έκανα την παιδαγωγική μου κατάρτιση στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Επιτυχία και προυπηρεσία είχαΟΚ έγινε πίνακας 24μηνου και δεν είσαι μέσα ενώ άλλοι είναι;Αν είναι έτσι (γιατί εμείς δεν έχουμε θέμα παιδαγωγικής κατάρτισης αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω καλά) έφυγες για ένσταση.Πάντως όπως και να έχει η γνώμη μου είναι ότι όποιος αισθάνεται ότι πρέπει να κάνει ένσταση. Και με αριθμό πρωτοκόλλου για να είναι καλυμμένος.
Παράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 09, 2011, 10:22:26 pmΠαράθεση από: ΧΑΡΑ 08 στις Αυγούστου 09, 2011, 10:17:32 pmΠέρυσι δεν υπήρχε πίνακας 24μήνου στην ειδικότητά μου, γιατί δεν υπήρχε άτομο που να έχει τις προυποθέσεις!Τι ειδικότητα είσαι; Με το δεδομένο ότι η περσυνή προϋπηρεσία δεν υπολογίστηκε για κανένα τι μπορεί να άλλαξε από το καλοκαίρι του 2010.ΑΣΠΑΙΤΕ; Παιδαγωγική κατάρτιση;Έκανα την παιδαγωγική μου κατάρτιση στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Επιτυχία και προυπηρεσία είχα
συγνωμη ρε παιδια εχει αναρτηθει ενιαιος πινακας διορισμων(οχι αναπληρωτων) διοτι μονο ΠΕ60-70 μου βγαζει...
Παράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 09, 2011, 10:35:55 pmΠαράθεση από: ΧΑΡΑ 08 στις Αυγούστου 09, 2011, 10:30:36 pmΠαράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 09, 2011, 10:22:26 pmΠαράθεση από: ΧΑΡΑ 08 στις Αυγούστου 09, 2011, 10:17:32 pmΠέρυσι δεν υπήρχε πίνακας 24μήνου στην ειδικότητά μου, γιατί δεν υπήρχε άτομο που να έχει τις προυποθέσεις!Τι ειδικότητα είσαι; Με το δεδομένο ότι η περσυνή προϋπηρεσία δεν υπολογίστηκε για κανένα τι μπορεί να άλλαξε από το καλοκαίρι του 2010.ΑΣΠΑΙΤΕ; Παιδαγωγική κατάρτιση;Έκανα την παιδαγωγική μου κατάρτιση στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Επιτυχία και προυπηρεσία είχαΟΚ έγινε πίνακας 24μηνου και δεν είσαι μέσα ενώ άλλοι είναι;Αν είναι έτσι (γιατί εμείς δεν έχουμε θέμα παιδαγωγικής κατάρτισης αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω καλά) έφυγες για ένσταση.Πάντως όπως και να έχει η γνώμη μου είναι ότι όποιος αισθάνεται ότι πρέπει να κάνει ένσταση. Και με αριθμό πρωτοκόλλου για να είναι καλυμμένος.Stelios θα πάω σίγουρα για ένσταση αύριο και μάλλιστα πρωί- πρωί! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!