0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και κάτι άλλο , οι πίνακες με τους ωρομίσθιους που είναι?
Παράθεση από: nero στις Αυγούστου 09, 2011, 10:47:26 pmσυγνωμη ρε παιδια εχει αναρτηθει ενιαιος πινακας διορισμων(οχι αναπληρωτων) διοτι μονο ΠΕ60-70 μου βγαζει...Ο πίνακας αναπληρωτών:http://e-aitisi.sch.gr/eniaiosd_2011/PE03.00.htmlΟ ενιαίος διορισμών: http://e-aitisi.sch.gr/eniaios_diorismwn_11/PE03.00.htmlόπου 03.00 η ειδικότητα
συγνωμη ρε παιδια εχει αναρτηθει ενιαιος πινακας διορισμων(οχι αναπληρωτων) διοτι μονο ΠΕ60-70 μου βγαζει...
Παράθεση από: ΧΑΡΑ 08 στις Αυγούστου 09, 2011, 10:50:42 pmΠαράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 09, 2011, 10:35:55 pmΠαράθεση από: ΧΑΡΑ 08 στις Αυγούστου 09, 2011, 10:30:36 pmΠαράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 09, 2011, 10:22:26 pmΠαράθεση από: ΧΑΡΑ 08 στις Αυγούστου 09, 2011, 10:17:32 pmΠέρυσι δεν υπήρχε πίνακας 24μήνου στην ειδικότητά μου, γιατί δεν υπήρχε άτομο που να έχει τις προυποθέσεις!Τι ειδικότητα είσαι; Με το δεδομένο ότι η περσυνή προϋπηρεσία δεν υπολογίστηκε για κανένα τι μπορεί να άλλαξε από το καλοκαίρι του 2010.ΑΣΠΑΙΤΕ; Παιδαγωγική κατάρτιση;Έκανα την παιδαγωγική μου κατάρτιση στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Επιτυχία και προυπηρεσία είχαΟΚ έγινε πίνακας 24μηνου και δεν είσαι μέσα ενώ άλλοι είναι;Αν είναι έτσι (γιατί εμείς δεν έχουμε θέμα παιδαγωγικής κατάρτισης αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω καλά) έφυγες για ένσταση.Πάντως όπως και να έχει η γνώμη μου είναι ότι όποιος αισθάνεται ότι πρέπει να κάνει ένσταση. Και με αριθμό πρωτοκόλλου για να είναι καλυμμένος.Stelios θα πάω σίγουρα για ένσταση αύριο και μάλλιστα πρωί- πρωί! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!Όχι εμένα, τους Green και geok_salonika που το επιβεβαίωσαν
Παράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 09, 2011, 10:35:55 pmΠαράθεση από: ΧΑΡΑ 08 στις Αυγούστου 09, 2011, 10:30:36 pmΠαράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 09, 2011, 10:22:26 pmΠαράθεση από: ΧΑΡΑ 08 στις Αυγούστου 09, 2011, 10:17:32 pmΠέρυσι δεν υπήρχε πίνακας 24μήνου στην ειδικότητά μου, γιατί δεν υπήρχε άτομο που να έχει τις προυποθέσεις!Τι ειδικότητα είσαι; Με το δεδομένο ότι η περσυνή προϋπηρεσία δεν υπολογίστηκε για κανένα τι μπορεί να άλλαξε από το καλοκαίρι του 2010.ΑΣΠΑΙΤΕ; Παιδαγωγική κατάρτιση;Έκανα την παιδαγωγική μου κατάρτιση στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Επιτυχία και προυπηρεσία είχαΟΚ έγινε πίνακας 24μηνου και δεν είσαι μέσα ενώ άλλοι είναι;Αν είναι έτσι (γιατί εμείς δεν έχουμε θέμα παιδαγωγικής κατάρτισης αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω καλά) έφυγες για ένσταση.Πάντως όπως και να έχει η γνώμη μου είναι ότι όποιος αισθάνεται ότι πρέπει να κάνει ένσταση. Και με αριθμό πρωτοκόλλου για να είναι καλυμμένος.Stelios θα πάω σίγουρα για ένσταση αύριο και μάλλιστα πρωί- πρωί! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!
Παράθεση από: ΧΑΡΑ 08 στις Αυγούστου 09, 2011, 10:30:36 pmΠαράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 09, 2011, 10:22:26 pmΠαράθεση από: ΧΑΡΑ 08 στις Αυγούστου 09, 2011, 10:17:32 pmΠέρυσι δεν υπήρχε πίνακας 24μήνου στην ειδικότητά μου, γιατί δεν υπήρχε άτομο που να έχει τις προυποθέσεις!Τι ειδικότητα είσαι; Με το δεδομένο ότι η περσυνή προϋπηρεσία δεν υπολογίστηκε για κανένα τι μπορεί να άλλαξε από το καλοκαίρι του 2010.ΑΣΠΑΙΤΕ; Παιδαγωγική κατάρτιση;Έκανα την παιδαγωγική μου κατάρτιση στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Επιτυχία και προυπηρεσία είχαΟΚ έγινε πίνακας 24μηνου και δεν είσαι μέσα ενώ άλλοι είναι;Αν είναι έτσι (γιατί εμείς δεν έχουμε θέμα παιδαγωγικής κατάρτισης αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω καλά) έφυγες για ένσταση.Πάντως όπως και να έχει η γνώμη μου είναι ότι όποιος αισθάνεται ότι πρέπει να κάνει ένσταση. Και με αριθμό πρωτοκόλλου για να είναι καλυμμένος.
Παράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 09, 2011, 10:22:26 pmΠαράθεση από: ΧΑΡΑ 08 στις Αυγούστου 09, 2011, 10:17:32 pmΠέρυσι δεν υπήρχε πίνακας 24μήνου στην ειδικότητά μου, γιατί δεν υπήρχε άτομο που να έχει τις προυποθέσεις!Τι ειδικότητα είσαι; Με το δεδομένο ότι η περσυνή προϋπηρεσία δεν υπολογίστηκε για κανένα τι μπορεί να άλλαξε από το καλοκαίρι του 2010.ΑΣΠΑΙΤΕ; Παιδαγωγική κατάρτιση;Έκανα την παιδαγωγική μου κατάρτιση στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Επιτυχία και προυπηρεσία είχα
Παράθεση από: ΧΑΡΑ 08 στις Αυγούστου 09, 2011, 10:17:32 pmΠέρυσι δεν υπήρχε πίνακας 24μήνου στην ειδικότητά μου, γιατί δεν υπήρχε άτομο που να έχει τις προυποθέσεις!Τι ειδικότητα είσαι; Με το δεδομένο ότι η περσυνή προϋπηρεσία δεν υπολογίστηκε για κανένα τι μπορεί να άλλαξε από το καλοκαίρι του 2010.ΑΣΠΑΙΤΕ; Παιδαγωγική κατάρτιση;
Πέρυσι δεν υπήρχε πίνακας 24μήνου στην ειδικότητά μου, γιατί δεν υπήρχε άτομο που να έχει τις προυποθέσεις!
Παράθεση από: vilma2008 στις Αυγούστου 09, 2011, 10:45:54 pmΣτους πίνακες 24μήνου,έχει πολυ ενδιαφέρον η κατ'έτος προϋπηρεσία και στη συνέχεια η τυχόν επιτυχία σε ΑΣΕΠ. Πώς κάποιος με μοναδική επιτυχία σε ΑΣΕΠ το 2009 έχει μόρια προϋπηρεσίας από το 2007(ή ενδεχομένως πιο πριν) και μάλιστα 9 τη χρονιά.Δεν είναι σκόπιμο να εκκαθαριστούν κάποια στιγμή οι "εκκαθαρισμένοι" πίνακες 24μήνου,40%,κλπ...;Θα τα είχε από την ειδική αγωγή με τα περιβόητα σεμινάρια των 400 ωρών...
Στους πίνακες 24μήνου,έχει πολυ ενδιαφέρον η κατ'έτος προϋπηρεσία και στη συνέχεια η τυχόν επιτυχία σε ΑΣΕΠ. Πώς κάποιος με μοναδική επιτυχία σε ΑΣΕΠ το 2009 έχει μόρια προϋπηρεσίας από το 2007(ή ενδεχομένως πιο πριν) και μάλιστα 9 τη χρονιά.Δεν είναι σκόπιμο να εκκαθαριστούν κάποια στιγμή οι "εκκαθαρισμένοι" πίνακες 24μήνου,40%,κλπ...;
γειά σας πάλι απο εμένα. Λογικα θα ξέρετε. Πώς γινεται η επιλογή των αναπληρωτών? ευχαριστώ.Εγ.ω είμαι στον πίνακα μηδενικής προυπηρεσίας.
και καλά τότε οι πίνακες μηδενικής σε τι χρησημεύουν? . Δηλαδή θα πρέπει να δώσω ΑΣΕΠ για να έχω ελπίδες?
Ερωτημα : Μπηκα στον εναιο διορισμων και δε βρισκω το ονομα μου , ενω στους αναπληρωτες με βρισκω κανονικοτατα...γιατι αραγε δε το βρισκω??