0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα,Έχω μια απορία. Είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ χωρίς καμία προυπηρεσία και βρήκα το όνομα μου στον πίνακα των αναπληρωτων, θα έπρεπε να υπάρχει και στον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών;Όποιος μπορεί να βοηθήσει..
Παράθεση από: debed στις Αυγούστου 10, 2011, 02:28:47 pmΣυνάδελφοι καλησπέρα,Έχω μια απορία. Είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ χωρίς καμία προυπηρεσία και βρήκα το όνομα μου στον πίνακα των αναπληρωτων, θα έπρεπε να υπάρχει και στον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών;Όποιος μπορεί να βοηθήσει.. Είναι λογικό να μην βρίσκεις το όνομα σου στο πίνακα διορισμών καθώς περιλαμβάνει μόνο μόρια προϋπηρεσίας που όπως ανέφερες δεν έχεις. Από αυτό τον πίνακα διορίζεται το 40%. Εσύ θα διοριστείς από τον ΑΣΕΠ (60%).
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 10, 2011, 02:17:33 pmΓει σου ΚΕΤΣΑΠίτσα είμαι επίσης 40 θέσεις κάτω αλλά είναι ιδιωτικής προϋπηρεσίας οι από πάνω και νέοι τρίτεκνοι .....Γεια σου Αντιγονη!! Κι εσυ 40 θεσεις;; Τι να πω Για διορισμο δεν ελπιζω ουτε στο επομενο αιωνα , η μονη μου ελπιδα για να μην ειμαι ανεργη ειναι η αναπληρωση
Γει σου ΚΕΤΣΑΠίτσα είμαι επίσης 40 θέσεις κάτω αλλά είναι ιδιωτικής προϋπηρεσίας οι από πάνω και νέοι τρίτεκνοι .....
Παράθεση από: moustard στις Αυγούστου 10, 2011, 02:21:23 pmΠαράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 10, 2011, 02:17:33 pmΓει σου ΚΕΤΣΑΠίτσα είμαι επίσης 40 θέσεις κάτω αλλά είναι ιδιωτικής προϋπηρεσίας οι από πάνω και νέοι τρίτεκνοι .....Γεια σου Αντιγονη!! Κι εσυ 40 θεσεις;; Τι να πω Για διορισμο δεν ελπιζω ουτε στο επομενο αιωνα , η μονη μου ελπιδα για να μην ειμαι ανεργη ειναι η αναπληρωσηΕγώ 30.Εσείς γιατί 40;;;;;;
Παράθεση από: mohitto στις Αυγούστου 10, 2011, 02:50:39 pmΠαράθεση από: moustard στις Αυγούστου 10, 2011, 02:21:23 pmΠαράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 10, 2011, 02:17:33 pmΓει σου ΚΕΤΣΑΠίτσα είμαι επίσης 40 θέσεις κάτω αλλά είναι ιδιωτικής προϋπηρεσίας οι από πάνω και νέοι τρίτεκνοι .....Γεια σου Αντιγονη!! Κι εσυ 40 θεσεις;; Τι να πω Για διορισμο δεν ελπιζω ουτε στο επομενο αιωνα , η μονη μου ελπιδα για να μην ειμαι ανεργη ειναι η αναπληρωσηΕγώ 30.Εσείς γιατί 40;;;;;;θελεις και συ βρε mohitto 40? να το πουμε στα παιδια στο υπουργειο να το κανονισουν!!!
Γυρνώντας χθες βράδυ από παραλία και ούζα βλέπω τους πίνακες αναπληρωτών ΠΕ2, βλέπω 30 θέσεις πιο κάτω... λέω θα φταίνε τα ούζα... έλα που και σήμερα ακόμα τα ίδια βλέπω! Και ισχύει για τους περισσότερους τελικά...Δηλαδή, για να καταλάβω... είναι άτομα ειδικών κατηγοριών (πολύτεκνοι και ασθενείς, όχι τρίτεκνοι, αφού αυτοί δεν αλλάζουν σειρά στον πίνακα) και ιδιωτικοί; Τελικά η προϋπηρεσία των ιδιωτικών μέτρησε και για 2010-2011 ή όχι;
Παράθεση από: tonik στις Αυγούστου 10, 2011, 03:02:12 pmΓυρνώντας χθες βράδυ από παραλία και ούζα βλέπω τους πίνακες αναπληρωτών ΠΕ2, βλέπω 30 θέσεις πιο κάτω... λέω θα φταίνε τα ούζα... έλα που και σήμερα ακόμα τα ίδια βλέπω! Και ισχύει για τους περισσότερους τελικά...Δηλαδή, για να καταλάβω... είναι άτομα ειδικών κατηγοριών (πολύτεκνοι και ασθενείς, όχι τρίτεκνοι, αφού αυτοί δεν αλλάζουν σειρά στον πίνακα) και ιδιωτικοί; Τελικά η προϋπηρεσία των ιδιωτικών μέτρησε και για 2010-2011 ή όχι;όχι