0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι όσοι πέσατε κάποιες θέσεις και δεν ανήκετε στις τεχνικές ειδικότητες να κοιτάξετε μήπως αυτοί που σας πέρασαν έγιναν πολύτεκνοι ή τρίτεκνοι.Μάλιστα υπήρξε έγγραφο του υπουργείου που δημοσιεύθηκε στο alfavita,αφορούσε όλες τις ειδικότητες και μιλούσε ακριβώσ για αυτό.
Στο κλάδο των βιολόγων είναι ένας Τζιώτης ο οποίος ενώ δεν υπάρχει πουθενα σε πίνακες του 2010 και του 2009, τώρα είναι πρώτος στον ενιαίο πίνακα διορισμών και είναι και στο 30μηνο. Συγκεκριμένα στην αναλυτική κατάσταση μορίων προυπηρεσίας στον πίνακα διορισμών γράφει οτι έχει 100 και κάτι μόρια προυπηρεσίας ως μόνιμος εκπαιδευτικός. Πώς γίνεται να είχε δουλέψει κάποτε μόνιμος και τώρα να είναι στον πίνακα;Ξέρει κανείς τι γίνεται; Μήπως ήταν σε ιδιωτικό;Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;
Υπάρχει μια περίπτωση ατόμου που έχει μόρια προυπηρεσίας ως μόνιμος εκπαιδευτικός και δεν αναφέρεται καν η χρονιά που πήρε αυτά τα μόρια.http://e-aitisi.sch.gr/eniaios_diorismwn_11/PE04.01,_klados_PE04.04.html Τζιώτης Μιχαήλ . Είναι το Νο1 στον πίνακα διορισμών.Δεν υπάρχει σε κανένα άλλο προηγούμνο πίνακα.
Το καλό είναι ότι στο paideia-egrasia.gr υπάρχουν φιλότιμοι άνθρωποι που κάνουν τσεκάρισμα αν υπάρχουν παρατυπίες.Αλλά νομίζω οτι ο καθένας οφείλει να ελέγξει τον πίνακα, πώς θα βοηθούμε όλοι διαφορετικά?Κ κάτι καλό : Στη προσπάθειά μου να δω αν φέτος πάω αναπληρώτρια ....βρήκα κ διπλοτσέκαρα 10 διοριστέους ΠΕ02 που διορίζονται . Είναι από 1-1200. Να ΄δώσω νούμερα?
Xάρηκα που ξεκουμπίζονται από μπροστά....εεε εννοώ που διορίζονται οι καλοί μας συνάδελφοι και έιπα να χαρούν και άλλοι συνάδελφοι........... Πλάκα κάνω Πάντως, είτε φεύγουν οι διοριστέοι είτε έρχονται οι ΟΕΑΔιτες κ άλλοι πάνω κάτω στα ίδια θα μαστε με 2ψήφιους διορισμούς....οπότε τζάμπα έχασα την ώρα μου....