0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω συνάδελφε ότι το παράδειγμα ήταν τουλάχιστον ατυχές.Είναι άλλο να λες αν ένας νόμος είναι δίκαιος ή αδικος και άλλο να κατηγορείς αυτόν που τον χρησιμοποιει.Το νόμο χρησιμοποιεί δεν μας εκματαλλεύεται.Είναι σαν να κατηγορούμε π.χ.έναν πολύτεκνο και να τον λέμε λαμογιο αλλά το μόνο που κάνει είναι να χρησιμοποιεί τις ευεργετικές για αυτόν διατάξεις του νόμου.Για παράδειγμα θεωρώ, ότι οι πολύτεκνοι δεν θα έπρεπε να τύχουν αυτών των προνομίων όσο αφορά το διορισμό τους.αλλά δεν τους λέω λαμόγια.
Παράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 08:06:41 pmΝομίζω συνάδελφε ότι το παράδειγμα ήταν τουλάχιστον ατυχές.Είναι άλλο να λες αν ένας νόμος είναι δίκαιος ή αδικος και άλλο να κατηγορείς αυτόν που τον χρησιμοποιει.Το νόμο χρησιμοποιεί δεν μας εκματαλλεύεται.Είναι σαν να κατηγορούμε π.χ.έναν πολύτεκνο και να τον λέμε λαμογιο αλλά το μόνο που κάνει είναι να χρησιμοποιεί τις ευεργετικές για αυτόν διατάξεις του νόμου.Για παράδειγμα θεωρώ, ότι οι πολύτεκνοι δεν θα έπρεπε να τύχουν αυτών των προνομίων όσο αφορά το διορισμό τους.αλλά δεν τους λέω λαμόγια.Επίσης μην ξεχνάμε ότι το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό.....
Κοίταξε είναι από ποια πλευρά βρίσκεσαι... Του νομοθέτη ή του χαζού που του τρώνε τη θέση Να δώσω ένα παράδειγμα: έστω ότι είμαι ο Πάγκαλος και θέλω να βολέψω την αστέρω μου εεε... την κόρη μου! Παραγγέλνω ένα νόμο (και στη συνέχεια και καμιά 10αριά άλλους) μέχρι το παιδί να αποκατασταθεί κατά το δοκούν! Στη συνέχεια αποσύρω το νόμο (μη διοριστεί και η κουτσή κατίνα).
Παράθεση από: stratos91 στις Αυγούστου 10, 2011, 09:39:56 pmΠαράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 08:06:41 pmΝομίζω συνάδελφε ότι το παράδειγμα ήταν τουλάχιστον ατυχές.Είναι άλλο να λες αν ένας νόμος είναι δίκαιος ή αδικος και άλλο να κατηγορείς αυτόν που τον χρησιμοποιει.Το νόμο χρησιμοποιεί δεν μας εκματαλλεύεται.Είναι σαν να κατηγορούμε π.χ.έναν πολύτεκνο και να τον λέμε λαμογιο αλλά το μόνο που κάνει είναι να χρησιμοποιεί τις ευεργετικές για αυτόν διατάξεις του νόμου.Για παράδειγμα θεωρώ, ότι οι πολύτεκνοι δεν θα έπρεπε να τύχουν αυτών των προνομίων όσο αφορά το διορισμό τους.αλλά δεν τους λέω λαμόγια.Επίσης μην ξεχνάμε ότι το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό.....[/quoΔεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με την κατάντια μας...Δεν δέχομαι την συγκεκριμένη λέξη και στην επιστρέφω.
Παράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 08:06:41 pmΝομίζω συνάδελφε ότι το παράδειγμα ήταν τουλάχιστον ατυχές.Είναι άλλο να λες αν ένας νόμος είναι δίκαιος ή αδικος και άλλο να κατηγορείς αυτόν που τον χρησιμοποιει.Το νόμο χρησιμοποιεί δεν μας εκματαλλεύεται.Είναι σαν να κατηγορούμε π.χ.έναν πολύτεκνο και να τον λέμε λαμογιο αλλά το μόνο που κάνει είναι να χρησιμοποιεί τις ευεργετικές για αυτόν διατάξεις του νόμου.Για παράδειγμα θεωρώ, ότι οι πολύτεκνοι δεν θα έπρεπε να τύχουν αυτών των προνομίων όσο αφορά το διορισμό τους.αλλά δεν τους λέω λαμόγια.Επίσης μην ξεχνάμε ότι το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό.....[/quoΔεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με την κατάντια μας...
Παράθεση από: stratos91 στις Αυγούστου 10, 2011, 09:39:56 pmΠαράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 08:06:41 pmΝομίζω συνάδελφε ότι το παράδειγμα ήταν τουλάχιστον ατυχές.Είναι άλλο να λες αν ένας νόμος είναι δίκαιος ή αδικος και άλλο να κατηγορείς αυτόν που τον χρησιμοποιει.Το νόμο χρησιμοποιεί δεν μας εκματαλλεύεται.Είναι σαν να κατηγορούμε π.χ.έναν πολύτεκνο και να τον λέμε λαμογιο αλλά το μόνο που κάνει είναι να χρησιμοποιεί τις ευεργετικές για αυτόν διατάξεις του νόμου.Για παράδειγμα θεωρώ, ότι οι πολύτεκνοι δεν θα έπρεπε να τύχουν αυτών των προνομίων όσο αφορά το διορισμό τους.αλλά δεν τους λέω λαμόγια.Επίσης μην ξεχνάμε ότι το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό.....Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με την κατάντια μας...
Καλα εγω βαρεθηκα.5 χρονια τωρα στον πινακα ανπληρωσης αντι να πηγαινω προς τα πανω παω προς τα κατω.Που στο διαολο βρισκονται ολοι αυτοι.40 θεσεις κατω με τους πινακες κλειδωμενους , το κερατο μου πια !Και ενταξει μας πετανε ενα ιδιωτικη προυπηρεσια και ειδικες κατηγοριες , εγω πως να μαι σιγουρος; Τουλαχιστον τα λαμογια μαζευτηκαν στον πινακα του 24 μηνου , με τοσα λιγα ατομα σε αυτους τους πινακες δεν τους περασε η λαμογια.