0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, καλησπέρα. Για οποιον γνωρίζει... Έστω ότι πηρε κάποιος μετάθεση από πυσδε σε πυσδε και είναι στη διάθεση, χωρίς οργανική την 1η χρονιά. Αν ζητήσει απόσπαση σε άλλο Πυσδε, θα μπορεί να διεκδικήσει οργανικό κενό στο πυσδε μετάθεσης του τη 2η χρονιά?
Καλησπέρα συνάδελφοι και συναδέλφισσες. Θα ήθελα να με βοηθήσετε να καταλάβω το ζήτημα με τις μεταθέσεις και τις αποσπάσεις γιατί παίζει βασικό ρόλο στη δήλωση διορισμού μου. Ο σύντροφός μου δεν είναι ένστολος, δεν έχω δεδομένο δηλαδή το δικαίωμα απόσπασης σε 2 έτη. Η περιοχή που λογικά περνάω είναι η Φθιώτιδα ή η Αιτωλοακαρνανία που δεν δίνουν πολλά μόρια. Μετά τα 2 έτη υπηρέτησης οργανικής, όταν ζητήσω απόσπαση είναι δεδομένο ότι θα μου δοθεί; Για παράδειγμα ενδιαφέρομαι για Χαλκιδική που πάντα έχει κενά στον κλάδο μου. Αφού θα προηγούμαι από τους αναπληρωτές, σημαίνει ότι θα πάρω και την απόσπαση; Μπορεί να πάρει αναπληρωτές κάπου εάν αρνηθεί απόσπαση στους μόνιμους;
Καλησπέρα συνάδελφοι και συναδέλφισσες. Θα ήθελα να με βοηθήσετε να καταλάβω το ζήτημα με τις μεταθέσεις και τις αποσπάσεις γιατί παίζει βασικό ρόλο στη δήλωση διορισμού μου. Ο σύντροφός μου δεν είναι ένστολος, δεν έχω δεδομένο δηλαδή το δικαίωμα απόσπασης σε 2 έτη.
Η περιοχή που λογικά περνάω είναι η Φθιώτιδα ή η Αιτωλοακαρνανία που δεν δίνουν πολλά μόρια. Μετά τα 2 έτη υπηρέτησης οργανικής, όταν ζητήσω απόσπαση είναι δεδομένο ότι θα μου δοθεί;
Για παράδειγμα ενδιαφέρομαι για Χαλκιδική που πάντα έχει κενά στον κλάδο μου. Αφού θα προηγούμαι από τους αναπληρωτές, σημαίνει ότι θα πάρω και την απόσπαση; Μπορεί να πάρει αναπληρωτές κάπου εάν αρνηθεί απόσπαση στους μόνιμους;
Για παράδειγμα ενδιαφέρομαι για Χαλκιδική που πάντα έχει κενά στον κλάδο μου.
Μέτα από 2 χρόνια δεν έχει δικαίωμα μετάθεσης η συνάδελφος?είχα την ίδια συζήτηση σήμερα για αυτό ρωτάω.. για απόσπαση έχει από το 1ο έτος υπηρέτησης της οργανικής κ μέτα..έτσι δεν είναι?
για απόσπαση έχει από το 1ο έτος υπηρέτησης της οργανικής κ μετά..έτσι δεν είναι?
Μετά από 2 χρόνια δεν έχει δικαίωμα μετάθεσης η συνάδελφος?