nikolopol και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι δηλώνουν τα μόρια μετάθεσης που βγαίνουν κάθε χρόνο;
υπάρχει περίπτωση να πάρουμε μετάθεση χωρίς καν να εμφανιστούμε στο μέρος;; ξέρεις κανένας συνάδελφος;;
Ναι έχεις δίκιο persef33 αλλά, στη περίπτωση που μου περιγράφεις δεν υπάρχει λόγος να μην εμφανιστείς εκεί που μετατέθηκες και να δηλώσεις ότι έχεις άδεια ανατροφής Να ρωτήσω κάτι τώρα με τη σειρά μου. Υπάρχει περίπτωση κάποιος να πάρει μετάθεση και στο καπάκι να πάρει και απόσπαση σε άλλη πόλη από εκείνη της μετάθεσης?
Σε αυτή τη περίπτωση τότε που πρέπει να πρωτοπαρουσιαστεί κανείς? Στο τόπο μετάθεσης ή της απόσπασης? Μήπως αυτό ρωτά και η φίλη Ειρήνη?
Παράθεση από: mat στις Μαΐου 02, 2008, 05:31:18 pmΝαι έχεις δίκιο persef33 αλλά, στη περίπτωση που μου περιγράφεις δεν υπάρχει λόγος να μην εμφανιστείς εκεί που μετατέθηκες και να δηλώσεις ότι έχεις άδεια ανατροφής Να ρωτήσω κάτι τώρα με τη σειρά μου. Υπάρχει περίπτωση κάποιος να πάρει μετάθεση και στο καπάκι να πάρει και απόσπαση σε άλλη πόλη από εκείνη της μετάθεσης? Ναί Mat, θα το κάνει μία γνωστή μου. Πήρε μετάθεση φέτος και έκανε αίτηση για απόσπαση για την οποία είναι σίγουρη ότι θα γίνει.