0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 07, 2011, 12:42:51 amΠαράθεση από: P_Maria στις Ιουλίου 07, 2011, 12:20:29 amμήπως γνωρίζει κανείς το συνολικό αριθμό αναπληρωτών του κλάδου ηλεκτρολόγων-μηχανικών πέρσι..?Έφτασε να καλέσει μέχρι και το νούμερο 117, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αποδέχτηκαν όλοι.Φυσικά μιλάω για ΠΕ17.03 και Πε17.07. Ελπίζω να μην εννοείς ΠΕ12 Ηλεκτρολόγους...δεν έχω στοιχεία.αναφέρομαι στους ΠΕ12..ωστόσο σε ευχαριστώ..
Παράθεση από: P_Maria στις Ιουλίου 07, 2011, 12:20:29 amμήπως γνωρίζει κανείς το συνολικό αριθμό αναπληρωτών του κλάδου ηλεκτρολόγων-μηχανικών πέρσι..?Έφτασε να καλέσει μέχρι και το νούμερο 117, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αποδέχτηκαν όλοι.Φυσικά μιλάω για ΠΕ17.03 και Πε17.07. Ελπίζω να μην εννοείς ΠΕ12 Ηλεκτρολόγους...δεν έχω στοιχεία.
μήπως γνωρίζει κανείς το συνολικό αριθμό αναπληρωτών του κλάδου ηλεκτρολόγων-μηχανικών πέρσι..?
μολις γύρισα σπίτι και είδα τα μηνύματα..σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες..
Για πε 17.02. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αλλά απο τις δικούς μου υπολογισμούς (ενδεχομένως με κάποια λάθη) την χρονιά 10-11 κάλεσε σε 9 φάσεις 141 αναπληρωτές πλήρους ωραρίου και 14 μειωμένου.Αν εξαιρέσουμε κάποιους που δεν αποδέχτηκαν ή δεν συμφώνησαν τα κενά με τις προτιμήσεις τους έφτασε στο νούμερο 176 του πίνακα αναπληρωτών.Όπως και να έχει αυτό δείχνει οτι η ειδικότητα έχει πολλά κενά.
Παράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 07, 2011, 12:42:51 amΠαράθεση από: P_Maria στις Ιουλίου 07, 2011, 12:20:29 amμήπως γνωρίζει κανείς το συνολικό αριθμό αναπληρωτών του κλάδου ηλεκτρολόγων-μηχανικών πέρσι..?Έφτασε να καλέσει μέχρι και το νούμερο 117, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αποδέχτηκαν όλοι.Φυσικά μιλάω για ΠΕ17.03 και Πε17.07. Ελπίζω να μην εννοείς ΠΕ12 Ηλεκτρολόγους...δεν έχω στοιχεία.Πολύ ενημερωτικό και αυτό! Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Μήπως έχει κανένας από εσάς ενδεικτική εικόνα για τα κενά που υπάρχουν στο ετος 2011-12 για ΠΕ17.03 και ΠΕ17.07; ...Για να δούμε αν υπάρχει καμία ελπίδα για αναπλήρωση φέτος...
Παράθεση από: fofokir στις Ιουλίου 25, 2011, 09:04:01 pmΠαράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 07, 2011, 12:42:51 amΠαράθεση από: P_Maria στις Ιουλίου 07, 2011, 12:20:29 amμήπως γνωρίζει κανείς το συνολικό αριθμό αναπληρωτών του κλάδου ηλεκτρολόγων-μηχανικών πέρσι..?Έφτασε να καλέσει μέχρι και το νούμερο 117, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αποδέχτηκαν όλοι.Φυσικά μιλάω για ΠΕ17.03 και Πε17.07. Ελπίζω να μην εννοείς ΠΕ12 Ηλεκτρολόγους...δεν έχω στοιχεία.Πολύ ενημερωτικό και αυτό! Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Μήπως έχει κανένας από εσάς ενδεικτική εικόνα για τα κενά που υπάρχουν στο ετος 2011-12 για ΠΕ17.03 και ΠΕ17.07; ...Για να δούμε αν υπάρχει καμία ελπίδα για αναπλήρωση φέτος...Όταν πήγα να καταθέσω την αίτηση μου για αναπλήρωση, η υπάλληλος στη ΔΔΕ στο γραφείο ΤΕΕ μου είπε ότι ηλεκτρολόγοι και μηχανολόγοι έχουμε πολλά κενά φέτος λόγω συνταξιοδοτήσεων σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Μου είπε ότι αυτή είναι διαπίστωση, όχι απλά κάποιου συμβούλου εκπαίδευσης, αλλά του υπευθύνου για την ΤΕΕ στη βόρεια Ελλάδα. Ελπίζω να σε βοηθάει αυτό να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Φυσικά αν το παραπάνω σημαίνει ότι θα διοριστούν και οι μόνιμοι του 60-40%, αυτό θα μειώσει τους αναπληρωτές ανάλογα!
Παράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 26, 2011, 01:58:03 amΌταν πήγα να καταθέσω την αίτηση μου για αναπλήρωση, η υπάλληλος στη ΔΔΕ στο γραφείο ΤΕΕ μου είπε ότι ηλεκτρολόγοι και μηχανολόγοι έχουμε πολλά κενά φέτος λόγω συνταξιοδοτήσεων σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Μου είπε ότι αυτή είναι διαπίστωση, όχι απλά κάποιου συμβούλου εκπαίδευσης, αλλά του υπευθύνου για την ΤΕΕ στη βόρεια Ελλάδα. Ελπίζω να σε βοηθάει αυτό να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Φυσικά αν το παραπάνω σημαίνει ότι θα διοριστούν και οι μόνιμοι του 60-40%, αυτό θα μειώσει τους αναπληρωτές ανάλογα!Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες που μοιράζεσαι μαζί μας!Κάθετι είναι βοηθήτικό στο να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα μέσα στο χάος που επίκραττει!Καλή δύναμη σε όλους!
Όταν πήγα να καταθέσω την αίτηση μου για αναπλήρωση, η υπάλληλος στη ΔΔΕ στο γραφείο ΤΕΕ μου είπε ότι ηλεκτρολόγοι και μηχανολόγοι έχουμε πολλά κενά φέτος λόγω συνταξιοδοτήσεων σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Μου είπε ότι αυτή είναι διαπίστωση, όχι απλά κάποιου συμβούλου εκπαίδευσης, αλλά του υπευθύνου για την ΤΕΕ στη βόρεια Ελλάδα. Ελπίζω να σε βοηθάει αυτό να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Φυσικά αν το παραπάνω σημαίνει ότι θα διοριστούν και οι μόνιμοι του 60-40%, αυτό θα μειώσει τους αναπληρωτές ανάλογα!
Τι εννοεις αν θα υπαρξει καμια ρυθμιση ,ξερεις τιποτα,συζητειται κατι;