*

Αποστολέας Θέμα: Εκτιμήσεις για προσλήψεις και διορισμούς τεχνικών 2011-2012  (Αναγνώστηκε 50132 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Απ: Εκτιμήσεις για προσλήψεις και διορισμούς τεχνικών 2011-2012
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 07, 2011, 04:19:34 pm »
μήπως γνωρίζει κανείς το συνολικό αριθμό αναπληρωτών του κλάδου ηλεκτρολόγων-μηχανικών πέρσι..?
Έφτασε να καλέσει μέχρι και το νούμερο 117, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αποδέχτηκαν όλοι.
Φυσικά μιλάω για ΠΕ17.03 και Πε17.07. Ελπίζω να μην εννοείς ΠΕ12 Ηλεκτρολόγους...δεν έχω στοιχεία.
αναφέρομαι στους ΠΕ12..ωστόσο σε ευχαριστώ..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος edge

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 07, 2011, 11:48:30 pm »
Για πε 17.02.
Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αλλά απο τις δικούς μου υπολογισμούς (ενδεχομένως με κάποια λάθη) την χρονιά 10-11 κάλεσε σε 9 φάσεις 141 αναπληρωτές πλήρους ωραρίου και 14 μειωμένου.
Αν εξαιρέσουμε κάποιους που δεν αποδέχτηκαν ή δεν συμφώνησαν τα κενά με τις προτιμήσεις τους έφτασε στο νούμερο 176 του πίνακα αναπληρωτών.

Όπως και να έχει αυτό δείχνει οτι η ειδικότητα έχει πολλά κενά.
Αναμένουμε τι θα γίνει του χρόνου απο τις συγχωνεύσεις τμημάτων , συνταξιοδοτήσεις, προσλήψεις, μεταθέσεις.

Εκτιμώ οτι θα καλέσει τουλάχιστον 100 αναπληρωτές πλήρους ωραρίου 17.02 για την χρονιά 11-12
'Ιδωμεν ! μπορεί να λέω και βλακείες.

Α ρε διαμάντω μας έχεις κάνει σεναριογράφους.

Αποσυνδεδεμένος P_Maria

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 07, 2011, 11:58:25 pm »
μολις γύρισα σπίτι και είδα τα μηνύματα..σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες..
''The whole problem with the world is that fools and fanatics are so certain of themselves, but wiser people so full of doubts''  Bertrand Russell

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 08, 2011, 01:38:59 am »
μολις γύρισα σπίτι και είδα τα μηνύματα..σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες..
Τίποτα να είσαι καλά!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος froski

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 82 (πρώην 17.02) Μηχανολόγος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 08, 2011, 09:11:22 am »
Για πε 17.02.
Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αλλά απο τις δικούς μου υπολογισμούς (ενδεχομένως με κάποια λάθη) την χρονιά 10-11 κάλεσε σε 9 φάσεις 141 αναπληρωτές πλήρους ωραρίου και 14 μειωμένου.
Αν εξαιρέσουμε κάποιους που δεν αποδέχτηκαν ή δεν συμφώνησαν τα κενά με τις προτιμήσεις τους έφτασε στο νούμερο 176 του πίνακα αναπληρωτών.

Όπως και να έχει αυτό δείχνει οτι η ειδικότητα έχει πολλά κενά.
Μπράβο edge! Πολύ καλή δουλειά. Τα στοιχεία που παρέθεσες είναι μάλλον σωστά, συγκρίνοντάς τα με τα αρχεία που έχω κρατήσει.
Κι εμένα η εκτίμησή μου είναι ότι εφόσον παραμένουν ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ ως έχουν για το 11-12 (εκτός λίγων συγχωνεύσεων), τα κενά θα είναι παρόμοια. Τουλάχιστον στο σχολείο που ήμουν φέτος, έχουν δηλωθεί οι ίδιες ελλείψεις σε ΠΕ1702.
Το ερώτημα είναι αν θα καλύψει τα κενά με αναπληρωτές ή θα ξεβολέψει αποσπασμένους και υπεράριθμους να καλύψουν λειτουργικές θέσεις.

Η δική μου εκτίμηση γενικά για όλες τις ειδικότητες είναι ότι φέτος αρκετοί εκπαιδευτικοί μετάνιωσαν που ταξίδεψαν για να δουλέψουν ως αναπληρωτές, αφού η προϋπηρεσία όντως δεν μέτρησε και ούτε του χρόνου θα μετρήσει. Το κόστος ζωής έχει αυξηθεί-οι μισθοί είναι μειωμένοι και ίσως να μην αξίζει για όλους να αφήνουν οικογένειες πίσω.

Αποσυνδεδεμένος legor

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 22, 2011, 11:11:03 pm »
ρε παιδια αυτο που έχει βγαλει το alfavita με κατι ονοματα για την αλλαγες καταταξης στον πινακα αναπληρωτων τι είναι?Υπαρχουν ατομα που πηραν παιδαγωγικό φέτος αλλά δεν είναι στα ονοματα!Ξερει κάποιος?

Αποσυνδεδεμένος fofokir

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 25, 2011, 09:04:01 pm »
μήπως γνωρίζει κανείς το συνολικό αριθμό αναπληρωτών του κλάδου ηλεκτρολόγων-μηχανικών πέρσι..?
Έφτασε να καλέσει μέχρι και το νούμερο 117, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αποδέχτηκαν όλοι.
Φυσικά μιλάω για ΠΕ17.03 και Πε17.07. Ελπίζω να μην εννοείς ΠΕ12 Ηλεκτρολόγους...δεν έχω στοιχεία.

Πολύ ενημερωτικό και αυτό! Ευχαριστούμε πάρα πολύ!
Μήπως έχει κανένας από εσάς ενδεικτική εικόνα για τα κενά που υπάρχουν στο ετος 2011-12 για ΠΕ17.03 και ΠΕ17.07;
...Για να δούμε αν υπάρχει καμία ελπίδα για αναπλήρωση φέτος...

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 26, 2011, 01:58:03 am »

Μήπως έχει κανένας από εσάς ενδεικτική εικόνα για τα κενά που υπάρχουν στο ετος 2011-12 για ΠΕ17.03 και ΠΕ17.07;
Όταν πήγα να καταθέσω την αίτηση μου για αναπλήρωση, η υπάλληλος στη ΔΔΕ στο γραφείο ΤΕΕ μου είπε ότι ηλεκτρολόγοι και μηχανολόγοι έχουμε πολλά κενά φέτος λόγω συνταξιοδοτήσεων σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Μου είπε ότι αυτή είναι διαπίστωση, όχι απλά κάποιου συμβούλου εκπαίδευσης, αλλά του υπευθύνου για την ΤΕΕ στη βόρεια Ελλάδα. Ελπίζω να σε βοηθάει αυτό να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Φυσικά αν το παραπάνω σημαίνει ότι θα διοριστούν και οι μόνιμοι του 60-40%, αυτό θα μειώσει τους αναπληρωτές ανάλογα!

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 28, 2011, 11:53:26 pm »
Για ΠΕ 17.02 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ

63 ΘΕΣΕΙΣ ΑΣΕΠ..............ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΟΝΟ 50 αρα ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ 13 ΘΕΣΕΙΣ ΚΕΝΕΣ

ΟΠΟΤΕ

63 ειναι το 60%
42 ειναι το 40%
ΣΤΗΝ 1Η ΦΟΥΡΝΙΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ 32 ΑΣΕΠΙΤΕΣ, ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΙ 18 ΑΛΛΑ ΤΟ 2010 ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 3....ΜΕΝΟΥΝ 15
ΣΤΗΝ 1Η ΦΟΥΡΝΙΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ 21 ΤΟΥ 40%, ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΙ 21 ΑΛΛΑ ΤΟ 2010 ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 2....ΜΕΝΟΥΝ 19
24ΜΗΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
30ΜΗΝΙΤΕΣ ΕΜΕΙΝΕ 1 ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2010 ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ 2 30ΜΗΝΙΤΕΣ
ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2010/2011 ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ  150 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΝΟ 12 ΗΤΑΝ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ 8 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗΣ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΙ
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fofokir

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 02, 2011, 10:38:01 am »

Όταν πήγα να καταθέσω την αίτηση μου για αναπλήρωση, η υπάλληλος στη ΔΔΕ στο γραφείο ΤΕΕ μου είπε ότι ηλεκτρολόγοι και μηχανολόγοι έχουμε πολλά κενά φέτος λόγω συνταξιοδοτήσεων σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Μου είπε ότι αυτή είναι διαπίστωση, όχι απλά κάποιου συμβούλου εκπαίδευσης, αλλά του υπευθύνου για την ΤΕΕ στη βόρεια Ελλάδα. Ελπίζω να σε βοηθάει αυτό να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Φυσικά αν το παραπάνω σημαίνει ότι θα διοριστούν και οι μόνιμοι του 60-40%, αυτό θα μειώσει τους αναπληρωτές ανάλογα!
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες που μοιράζεσαι μαζί μας!
Κάθετι είναι βοηθήτικό στο να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα μέσα στο χάος που επίκραττει!
Καλή δύναμη σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 02, 2011, 03:56:53 pm »
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες που μοιράζεσαι μαζί μας!
Κάθετι είναι βοηθήτικό στο να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα μέσα στο χάος που επίκραττει!
Καλή δύναμη σε όλους!
Αν όπως φαίνεται δεν έχει πρόθεση το υπουργείο να διορίσει και πολλούς από το 60-40 στις τεχνικές ειδικότητες,
αυτό σημαίνει ξεκάθαρα ότι όλα αυτά τα κενά Ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων στη βόρεια Ελλάδα θα τα καλύψουν αναπληρωτές! Για να δούμε, όμως, αν θα υπάρξει καμιά ρύθμιση για όσους ασεπίτες μένουν άνεργοι περιμένοντας το διορισμό...

Αποσυνδεδεμένος oinolatris

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 02, 2011, 04:37:03 pm »
Τι εννοεις αν θα υπαρξει καμια ρυθμιση ,ξερεις τιποτα,συζητειται κατι;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 02, 2011, 04:47:32 pm »
Τι εννοεις αν θα υπαρξει καμια ρυθμιση ,ξερεις τιποτα,συζητειται κατι;
Από πέρυσι είχε πει η Χριστοφιλοπούλου ότι είχαν σκοπό να κάνουν ρύθμιση για να εργάζονται οι αδιόριστοι ασεπίτες ως αναπληρωτές κατά προτεραιότητα μέχρι να απορροφηθούν, αλλά δεν είχε γίνει τίποτα. Ίσως φέτος να το υλοποιήσουν και όποιος από τους αδιόριστους ασεπίτες επιθυμεί να αξιοποίησει τη ρύθμιση.

Μερικοί αυτό το θεωρούν συμβιβασμό, όμως κάποιοι που είναι χωρίς δουλειά και οικογένεια δεν μπορούν να αντέξουν τόσα χρόνια ανεργίας και αβεβαιότητα για το πότε θα έρθει ο διορισμός τους. Θα δούμε τι θα κάνουν φέτος που αφήνουν πάλι τόσους ασεπίτες αδιόριστους...

Αποσυνδεδεμένος legor

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 02, 2011, 07:08:36 pm »
Μ΄αυτά που διαβάζω καλά κάνει και μας αφήνει αδιόριστους!!!Δεν ξέρω αν έχεις δουλέψει αναπληρωση αλλά πιστεψε με οτι καλύτερα να εισαι σπιτι σου και να βρεις μια ημιαπασχόληση με 400 ευρω το μήνα παρά να ξενητευτεις και στο ταμείο σου να μείνουν 200 στο τέλος του μήνα.Σε αυτή τη λογική προσπαθεί να μας βάλει το υπουργείο και στο τέλος να μας καταργήσει τη λέξη μονιμότητα που γι΄αυτή δώσαμε ΑΣΕΠ.Απ΄οτι βλέπω έχει ανταπόκριση η παγίδα και υπάρχουν πολλοι που θα τσιμπίσουν χωρις να ξέρουν οτι ο μισθός του αναπληρωτή θα πάει στα 800 και δεν θα δικαιούται επιδομα ανεργείας απο τη νέα χρονια.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ....       Π Α Ν Τ Α    Κ Ο Ι Τ Α Μ Ε    Ν Α     

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)