0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και καλη επιτυχία σε όσους διορίζονται!Διορίζομαι (ελπίζω) με το 24μηνο και κατέθεσα σήμερα την αίτηση μου στην οικεία διεύθυνση. Δεν αναγράφει όμως πουθενα ότι θέλω να διοριστώ με το 24μηνο απλά στο τέλος τησ πρώτης σελιδας γράφει μόρια 24μηνου ... και μόρια ενιαίου... Σε αίτηση φίλης μου που την κατέθεσε σε άλλη δευτεροβάθμια μετα από αυτά γράφει ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΣΕΠ 2008. Εμένα όχι.
Ρε παιδια εκει που λεει ΝΑΙ στο κουτακι ΕΙΜΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΣ ΑΣΕΠ 2008 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥεκανε κανενας καποιου ειδους επικυρωση; μου το έβγαλε η μηχανογρεαφημενη αιτηση ρωτησα τον υπαλληλο αλλα δεν ηξερε. Είναι λέει ετσι απο το συστημα δεν χρειαζεται να κανουμε κατι
καλημέρα σε όλους!έχω μια απορία. στην αίτηση διορισμών, στο μέσο της 1ης σελίδας έχει 3 κουτάκια και λέει:είμαι υποψήφιος για διορισμό στον κλάδο με σειρά προτεραιότητας (και έχει 3 κουτάκια).σε αυτά τρία κουτάκια τι βάζουμε; αν θέλουμε να κληθούμε από 60-40 ή 24μηνο και με ποια σειρά ή, αν είμαστε υποψήφιοι για διορισμό σε πάνω από μια ειδικότητες, πχ είμαστε ταυτόχρονα θεολόγοι και φυσικοί;στη β/βάθμια δεν ήξεραν να απαντησουν, αλλά κατά την εκτύπωση, μου έβγαλε και τις 2 δυνατότητες διορισμού (ενιαίο και 24μηνο). έχει κανείς κάτι υπόψη του;