0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κορίτσια, δείτε κι αυτό που ανέβασα εγώ: http://www.mediafire.com/?5vhsyhisycs . Ίσως σας ενδιαφέρει. Η εφαρμογή αυτή δίνει τη δυνατότητα εξάσκησης σε ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών για τα παιδαγωγικά θέματα του διαγωνισμού εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ. Περιέχονται όλες οι ερωτήσεις του διαγωνισμού του 2002 καθώς και 80 πρωτότυπες ερωτήσεις.Οι ερωτήσεις παρουσιάζονται στη μορφή που δόθηκαν στους εξεταζόμενους όλων των ειδικοτήτων, ομαδοποιημένες σε 7 τεστ. Για να δείτε σε ποιες ειδικότητες δόθηκε το κάθε τεστ, περάστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τα κουμπιά των τεστ. Πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ερωτήσεις που επαναλαμβάνονται, ιδιαίτερα μεταξύ των τεστ 2 και 4 και μεταξύ των τεστ 3 και 7.Επίσης περιέχονται 80 πρωτότυπες ερωτήσεις, ομαδοποιημένες σε 2 τεστ, τις οποίες επιμελήθηκε ομάδα εκπαιδευτικών. Οι ερωτήσεις αυτές δεν αναφέρονται σε εξειδικευμένα θέματα και συνεπώς είναι κατάλληλες για προετοιμασία των υποψηφίων όλων των ειδικοτήτων.
Έχω σκάσει... προσπαθώ και ξαναπροσπαθώ αλλά τίποτα... όταν πάω αυτόν τον καινούριο φάκελο να τον επισυνάψω στο mediafire με τίποτα δεν το κάνει upload και μου βγάζει ότι η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη και σταματάει στο 1%. Δεν ξερω τι άλλο να κάνω...