0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα βγώ έξω, θα γυρίσω σε καμία ώρα και πλέον.....Καλά αποτελέσματα.Πήγε η φίλη μου να κάνει τα χαρτιά της στη Δευτεροβάθμια στην Πάτρα.Της είπανε ότι τα πράγματα όλο και πιο δύσκολα θα γίνονται, αλλά ότι το Υπουργείο προσανατολίζεται σε συμπληρωματικούς διορισμούς ΜΟΝΟ με 24μηνίτες για φέτος......
πηρα τηλ στο υπουργειο .το σηκωσε ο συμπαθεστατος νεαρουλης που σημερα δεν ηταν κ τοσο συμπαθης μιας κ λογικα τον εχουμε πρηξει.τον ρωτησα ποτε θα βγουν κ μου ειπε "σημερα".του λεω "σιγουρα θα βγουν σημερα;"κ μου λεει "ναι ναι, περιμενουμε τον υπουργο να υπογραψει τους διορισμους κ θα αναρτηθουν". τωρα πώς εγινε η ακατανομαστη αντρας, αυτο δε μπορω να το καταλαβω...του λεω "μεχρι τι ωρα θα βγουν;"κ μου ειπε οτι δε μπορει να απαντησει σε αυτο.εν αναμονη λοιπον της υπογραφης της ακατανομαστης...
Mε ρωταει η μανα μου αν βγηκαν οι διορισμοι και της λεω οχι ακομα γιατι η Διαμαντ. και η Χριστοφ. ειναι στη Βουλη και και μιλανε...μμμμ μου λεει η μανα μου να πανε στα σπιτια τους καλυτερα να τηγανισοουν πατατες για τα παιδια τους........