0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διάβασα το άρθρο και έχω να πώ τα εξής:Ξέρουμε όλοι μας ότι κάποια στιγμή και αν ποτέ διοριστούμε υπάρχει μεγάλη περίπτωση να φύγουμε μακρυά απο τον τόπο "συμφερόντων" μας.Αυτό είναι γνωστό εξ αρχής!Σε περίπτωση που δεν θέλει κάποιος να του συμβεί αυτό,δεν κάνει αίτηση διορισμού και παραμένει αναπληρωτής στον τόπο του.Με το να κλαίμε και να θέλουμε και διορισμό και στον τόπο μας δεν βγαίνει τίποτα.Θεωρώ πως το άρθρο είναι λίγο παραφουσκωμένο και σε καμιά περίπτωση δεν συμφωνώ με την τριετία χωρίς απόσπαση!
Παράθεση από: MortalMan στις Αυγούστου 24, 2011, 01:27:36 pmΔιάβασα το άρθρο και έχω να πώ τα εξής:Ξέρουμε όλοι μας ότι κάποια στιγμή και αν ποτέ διοριστούμε υπάρχει μεγάλη περίπτωση να φύγουμε μακρυά απο τον τόπο "συμφερόντων" μας.Αυτό είναι γνωστό εξ αρχής!Σε περίπτωση που δεν θέλει κάποιος να του συμβεί αυτό,δεν κάνει αίτηση διορισμού και παραμένει αναπληρωτής στον τόπο του.Με το να κλαίμε και να θέλουμε και διορισμό και στον τόπο μας δεν βγαίνει τίποτα.Θεωρώ πως το άρθρο είναι λίγο παραφουσκωμένο και σε καμιά περίπτωση δεν συμφωνώ με την τριετία χωρίς απόσπαση!Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο και αναφορικά με την 3ετία θα δώσω μία επιπλέον διάσταση μια που το μότο είναι "Πρώτα ο μαθητής". Μία 2ετία είναι αρκετή για να ολοκληρώσει ένας εκπ/κος το παιδαγωγικό - εκπ/κο έργο του. Δηλαδή αυτό που συνοψίζεται στη φράση: "Να δώσει ό,τι έχει να δώσει", παιδαγωγικά - διδακτικά.Αν έχει να δώσει "πολλά" μπορεί να το πετύχει εν μέσω αυτού του χρονικού διαστήματος, εάν έχει να δώσει ελάχιστα έως λίγα (υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, ας μην κρυβόμαστε), τότε και η ζημιά για την φουρνιά εκείνων των μαθητών θα είναι μικρότερη. Η 3ετία και υπό αυτό το πρίσμα είναι υπερβολή.
"Κατηγορώ" σε 5 υπουργούς για παράνομες προσλήψειςΠαραβιάζοντας τους όρους του Μνημονίου για περικοπές στο δημόσιο και μειώσεις δαπανών, πέντε υπουργοί της κυβέρνησης, αλλά και ο γεν. γραμματέας του ΠΑΣΟΚ προχωρούν σε προκλητικές ρουσφετολογικές προσλήψεις| ΣχολιάστεΜίκα Κοντορούση Δημοσιεύτηκε: Αύγουστος 24 2011 13:49 Ενημερώθηκε: Αύγουστος 24 2011 13:50Πέντε υπουργοί και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης φαίνεται να παραβιάζουν με την υπογραφή τους το Μνημόνιο που οι ίδιοι υπέγραψαν με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Δημοκρατία", πέντε στελέχη της κυβέρνησης εξακολουθούν να τροφοδοτούν το πελατειακό σύστημα της χώρας με ρουσφετολογικές προσλήψεις των δικών τους εκλεκτών, κάτι που θεωρούνταν απαγορευμένο υπό τους ζυγούς των μνημονιακών όρων δανεισμού.Σύμφωνα μάλιστα με σχετικό έγγραφο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, οι υπουργοι Οικονομικών Ευαγ.
http://http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_5560.html
Θα ήθελα οποιος ξερει ας απαντησει.Εχω καποια προυπηρεσια αλλα οχι απο το Υπουργειο Παιδειας και αυριο που θα παρουσιαστω θελω να ξερω πως γινεται η αναγωγη συμφωνα με τα κριτιρια της Δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης,συγκεκριμενα εχω σε διδακτικη προυπηρεσια 130 ,190 ,290 ωρες πως γινεται η αντιστοιχηση σε μηνες και ημερες και ωρες ;υπαρχει καποιος τυπος ;επισης το ενα ετος αντιστοιχει σε 12 μηνες;Οποιος ξερει ας απαντησει ,σας ευχαριστω