0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εν κατακλείδι,προσωπικά εμπιστεύομαι ασυζητητί, τόσο τη δημόσια παιδεία όσο και τη δημόσια υγεία.-
Παράθεση από: sec στις Αυγούστου 25, 2011, 01:58:50 amΜήπως έχει κάποια εμπειρία από Open Plan School; Ο διαχωρισμός σε ομάδες των παιδιών ανάλογα με τις δραστηριότητες, χωρίς να έχουν μια τάξη αλλά να κυκλοφορούν... Πώς λειτουργεί στην πράξη;Δεν έχω διαβάσει και τόσο καλές κριτικές.Τα παιδιά αποσυντονίζονται και επικρατεί ένα ψιλοχάος....Αν υπάρχει στην Ελλάδα,δεν ξέρω ίσως τολμούν κάποιοι...Σαφώς το να εργάζονται τα παιδιά σε ομάδες είναι κάτι που αποτελεί βασικό σημείο του σημερινού αναλυτικού,αλλά το συγκεκριμένο είναι λίγο παρακινδυνευμένο......
Μήπως έχει κάποια εμπειρία από Open Plan School; Ο διαχωρισμός σε ομάδες των παιδιών ανάλογα με τις δραστηριότητες, χωρίς να έχουν μια τάξη αλλά να κυκλοφορούν... Πώς λειτουργεί στην πράξη;
Η εμπειρία σου από το ιασω είναι κατανοητή καθώς όσες από επαρχία πηγαίνουν στο νοσοκομείο και όχι σε συγκεκριμένο γιατρό καταλήγουν στους εμπόρους του μαγαζιού!
Να ρωτήσω κάτι και εγώ ως μαμά; Στο link που παραθέσατε βρήκα τον ιδιωτικό σταθμό που με ενδιαφέρει, γιατί σκέφτομαι να γράψω το παιδί μου, αλλά γράφει μόνο το νηπιαγωγείο. Αυτό τι σημαίνει, ότι είναι εγκεκριμένο το νηπιαγωγείο του και όχι ο βρεφονηπιακός του;