0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 23, 2011, 05:49:03 pmΑντιγόνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη σε θέλω υπουργό!!!!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ!!!!!!!! Παίρνω το κατάλληλο ύφος, δανείζομαι την υπουργική και πρωθυπουργική σύνταξη (την επίσημη, πλην όχι φιλολογική)"Ελληνίδες, Έλληνες....Μπροστά στις ιστορικές στιγμές του παρελθόντος...το παρόν της Ελλάδας κλίνει το γόνυ της αισιόδοξης προοπτικής , της αλλαγής, της ανάπτυξης....Το Υπουργείο Παιδείας απογυμνώνει τη στείρα γνώση και στρέφει προς την ουσιαστική ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ αξία της αυτομόρφωσης ολοκληρωτικά και ουσιωδώς μέσω του διαδικτύου...Όλοι μαζί κατανοούμε τη χρησιμότητα της πολυγνωσίας...Εμπρος στο δρόμο για μια Νέα Παιδεία!!!!Δεν έχω τάχα μου "υπουργικό λόγο";;;Λέω μπούρδες ωραιότροπα....Και θα με χειροκροτάει κι ο μέσος Έλλην Πολίτης που δε μορφώθηκε ικανοποιητικά και σωστά επειδή τα 15000 οργανικά κενά βαφτίζονται λειτουργικά κι ο αναπληρωτής καθηγητής ξεκινά την εργασία του ενίοτε από τα Χριστούγεννα....Πέρσι ανέλαβα υπηρεσία 26 Νοέμβρη....
Αντιγόνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη σε θέλω υπουργό!!!!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ!!!!!!!!
αρα η υπουργός τη μείωση κατά 50% στους αναπληρωτές, το πέταξε για να δείξει ότι έχει κάνει θαύματα στο υπουργείο και προφανώς ν αδικαιολογήσει τους ελάχιστους διορισμούς.
κάτι μου λέει οτι θ α προχωρήσει σε συμπληρωματικούς διορισμούς
Θα δοθουν πιστωσεις σε δημους και θα μπορουν να προσλαμβανουν και εκπαιδευτικους.Δεν ξερω αν το ενα εχει σχεση με το αλλο αλλα κανω το δικηγορο του διαβολου γιατι μου φαινεται περιεργη η αλλαγη του νουμερου επι 4 σε τρεις μολις ημερες.Επιπλεον κατι με ξενιζει με τις εργατοωρες.
Είναι οι 7.000 που έλεγαν, πολλαπλασιασμένες επί του ιερού αριθμού 3 της τρόικας......aristos2 είσαι οκ.....και με τη βούλα αναπληρωτής....