0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας βελτιώσουμε το σκεπτικό:συμπληρωματικοί διορισμοί τουλάχιστον 3500 εκπαιδευτικών το Σεπτέμβρη, κι έπειτα πρόσληψη 21000 αναπληρωτών, ώστε λιγάκι να βελτιωθεί η εικόνα των κενών από τις συνταξιοδοτήσεις που προέκυψαν από Ιανουάριο έως Ιούλιο του 2011
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 23, 2011, 05:36:31 pmοκ, ανακαλώ....αλλά, δεν μπορείς να καταλάβεις τί περνάμε οι δια....βίου αναπληρωτές αν είσαι μόνιμος....Οι οργανικές θέσεις βαφτίζονται λειτουργικές και η αναπλήρωση νομιμοποιείται όσο:- η αγωνία της εργασίας για τον αναπληρωτή μετατρέπεται σε ικανοποίηση τη στιγμή της πρόσληψης με προσωρινή εργασία... Και η πρόσληψη μετριάζει την αγανάκτηση... ενίοτε την εκμηδενίζει..- η διάσπαση των εκπαιδευτικών γίνεται πράξη με σχόλια αλληλοκατηγοριών και υποτιμήσεων, πολλές φορές ακραίων, προσβλητικών και άδικων- η αγωνιστική διάθεση εξαντλείται στα φόρουμ, αρκετές φορές λόγω απογοήτευσης, ματαίωσης, κόπωσης κτλ. - η συνδικαλιστική ηγεσία της ΟΛΜΕ είναι ανύπαρκτη.... κτλ.(Την ευθύνη μου για όλα τα παραπάνω την αποδέχομαι... Τον εαυτό μου δεν τον εξαιρώ....)
οκ, ανακαλώ....αλλά, δεν μπορείς να καταλάβεις τί περνάμε οι δια....βίου αναπληρωτές αν είσαι μόνιμος....
Πλέον τα ψέματα του Υπουργείου Παιδείας δεν αντέχουν ούτε εβδομάδα! Μετά το show και τις διακηρύξεις στα κανάλια για 6000-7000 αναπληρωτές και μείωσή τους κατά 50%, με σκοπό τον εντυπωσιασμό όσων δεν ξέρουν τα πράγματα εκ των έσω (αυτοί -φυσικά- είναι οι περισσότεροι), έρχονται οι αποφάσεις να δείξουν την αλήθεια για προσλήψεις και κενά!!!
Παράθεση από: Berlin στις Αυγούστου 23, 2011, 05:50:55 pmΠλέον τα ψέματα του Υπουργείου Παιδείας δεν αντέχουν ούτε εβδομάδα! Μετά το show και τις διακηρύξεις στα κανάλια για 6000-7000 αναπληρωτές και μείωσή τους κατά 50%, με σκοπό τον εντυπωσιασμό όσων δεν ξέρουν τα πράγματα εκ των έσω (αυτοί -φυσικά- είναι οι περισσότεροι), έρχονται οι αποφάσεις να δείξουν την αλήθεια για προσλήψεις και κενά!!!υπηρξε καποιος που ειλικρινα πιστεψε οτι θα μπορουσαν να παρουν μονο 6000 αναπληρωτες? με τους διορισμους που εκανε?
Αντιγόνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη σε θέλω υπουργό!!!!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ!!!!!!!!
Παράθεση από: sgrig στις Αυγούστου 23, 2011, 05:48:49 pmΠαράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 23, 2011, 05:36:31 pmοκ, ανακαλώ....αλλά, δεν μπορείς να καταλάβεις τί περνάμε οι δια....βίου αναπληρωτές αν είσαι μόνιμος....Οι οργανικές θέσεις βαφτίζονται λειτουργικές και η αναπλήρωση νομιμοποιείται όσο:- η αγωνία της εργασίας για τον αναπληρωτή μετατρέπεται σε ικανοποίηση τη στιγμή της πρόσληψης με προσωρινή εργασία... Και η πρόσληψη μετριάζει την αγανάκτηση... ενίοτε την εκμηδενίζει..- η διάσπαση των εκπαιδευτικών γίνεται πράξη με σχόλια αλληλοκατηγοριών και υποτιμήσεων, πολλές φορές ακραίων, προσβλητικών και άδικων- η αγωνιστική διάθεση εξαντλείται στα φόρουμ, αρκετές φορές λόγω απογοήτευσης, ματαίωσης, κόπωσης κτλ. - η συνδικαλιστική ηγεσία της ΟΛΜΕ είναι ανύπαρκτη.... κτλ.(Την ευθύνη μου για όλα τα παραπάνω την αποδέχομαι... Τον εαυτό μου δεν τον εξαιρώ....)Εξαιρώ τον εαυτό μου από την παραπάνω πρόταση γιατί απλά έχω κάνει πολλές προσπάθειες που δε φαίνονται....Μπορεί να μας βλέπεις να χαζολογάμε ενίοτε, αλλά δεν είμαστε τόοοοοοοοοοοοοοοοσο αφελείς ούτε καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια....Έστειλες καμία επιστολή-διαμαρτυρία σε κάποιον φορέα, παράταξη, βουλευτή;Το έχω κάνει πολλαπλώς και αδιαλείπτως....Εδώ ανταλλάσσουμε προτάσεις, ενημερωνόμαστε και κάπου κάπου χαλαρώνουμε από το στρες.....
Παίρνω το κατάλληλο ύφος, δανείζομαι την υπουργική και πρωθυπουργική σύνταξη (την επίσημη, πλην όχι φιλολογική)"Ελληνίδες, Έλληνες....Μπροστά στις ιστορικές στιγμές του παρελθόντος...το παρόν της Ελλάδας κλίνει το γόνυ της αισιόδοξης προοπτικής , της αλλαγής, της ανάπτυξης....Το Υπουργείο Παιδείας απογυμνώνει τη στείρα γνώση και στρέφει προς την ουσιαστική διατροφική αξία της αυτομόρφωσης ολοκληρωτικά και ουσιωδώς μέσω του διαδικτύου...Όλοι μαζί κατανοούμε τη χρησιμότητα της πολυγνωσίας...Εμπρος στο δρόμο για μια Νέα Παιδεία!!!!Δεν έχω τάχα μου "υπουργικό λόγο";;;Λέω μπούρδες ωραιότροπα....Και θα με χειροκροτάει κι ο μέσος Έλλην Πολίτης που δε μορφώθηκε ικανοποιητικά και σωστά επειδή τα 15000 οργανικά κενά βαφτίζονται λειτουργικά κι ο αναπληρωτής καθηγητής ξεκινά την εργασία του ενίοτε από τα Χριστούγεννα....Πέρσι ανέλαβα υπηρεσία 26 Νοέμβρη....
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 23, 2011, 05:54:02 pmΠαράθεση από: Berlin στις Αυγούστου 23, 2011, 05:50:55 pmΠλέον τα ψέματα του Υπουργείου Παιδείας δεν αντέχουν ούτε εβδομάδα! Μετά το show και τις διακηρύξεις στα κανάλια για 6000-7000 αναπληρωτές και μείωσή τους κατά 50%, με σκοπό τον εντυπωσιασμό όσων δεν ξέρουν τα πράγματα εκ των έσω (αυτοί -φυσικά- είναι οι περισσότεροι), έρχονται οι αποφάσεις να δείξουν την αλήθεια για προσλήψεις και κενά!!!υπηρξε καποιος που ειλικρινα πιστεψε οτι θα μπορουσαν να παρουν μονο 6000 αναπληρωτες? με τους διορισμους που εκανε? Επικοινωνιακά το παιχνίδι της το έπαιξε επιτυχώς. Είναι καλή καπετάνισσα και τα καταφέρνει... ε τώρα ποιος θα το μάθει ότι πήρε τριπλάσιους από αυτούς που ανακοίνωσε? αυτή βγήκε αγωνίστρια στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας!!! Εμείς βέβαια βλέπαμε ότι δεν δουλεύουνε τα σχολεία με 6000 αναπληρωτές με τίποτα!!! και αν δεν υπήρχαν και οι συγχωνεύσεις σχολείων κτλ ούτε και οι 20000 θα έφταναν.