Σύνολο ψηφοφόρων: 65
Η ψηφοφορία έληξε: Ιούλιος 09, 2012, 11:18:28 μμ
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτό το κάνει για να "ξεφορτώσει" στην Πρωτοβάθμια τους μόνιμους ΠΕ-19 που πλεονάζουν από την Δευτεροβάθμια.Ως αναπληρωτές δεν μας συμφέρει διότι μειώνονται οι θέσεις αναπλήρωσης .
Παράθεση από: comba στις Δεκέμβριος 22, 2011, 06:08:34 μμαυτό το κάνει για να "ξεφορτώσει" στην Πρωτοβάθμια τους μόνιμους ΠΕ-19 που πλεονάζουν από την Δευτεροβάθμια.Ως αναπληρωτές δεν μας συμφέρει διότι μειώνονται οι θέσεις αναπλήρωσης .Θα συμφωνήσω ότι δεν πρέπει να καλλιεργηθούν υπέρμετρες προσδοκίες, ιδίως σε εποχή περικοπών
Συμφωνώ με τα περί ... μικρού καλαθιού! Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αν τις νέες οργανικές της Πρωτοβάθμιας μπορούν να τις διεκδικήσουν μονο οι πληροφορικοί της οικείας Δευτεροβάθμιας ή από όλη την Ελλάδα. Έχω την εντύπωση - ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει - ότι στην περίπτωση μετάταξης δίνεται η δυνατότητα να ζητήσει ο υπάλληλος την τοποθέτησή του και εκτός νομού που βρίσκεται. Ο μισθός μετά από μετάταξη νομίζω πως γίνεται μισθός νεοδιοριστου.
Για να είμαι ειλικρινής δε πιστεύω ότι θα γίνουν και άλματα και ότι θα αλλάξει κάτι σε τεράστιο βαθμό. Το θετικό είναι, ότι ίσως με τον τρόπο αυτό επιτέλους θα πάψουν κάποιοι να διεκδικούν το να διδάξουν το μάθημα της πληροφορικής στα δημοτικά σχολεία. Κρατάω μικρό καλάθι και περιμένω.....
Παράθεση από: ΠΕ0404 στις Δεκέμβριος 22, 2011, 07:01:44 μμΣυμφωνώ με τα περί ... μικρού καλαθιού! Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αν τις νέες οργανικές της Πρωτοβάθμιας μπορούν να τις διεκδικήσουν μονο οι πληροφορικοί της οικείας Δευτεροβάθμιας ή από όλη την Ελλάδα. Έχω την εντύπωση - ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει - ότι στην περίπτωση μετάταξης δίνεται η δυνατότητα να ζητήσει ο υπάλληλος την τοποθέτησή του και εκτός νομού που βρίσκεται. Ο μισθός μετά από μετάταξη νομίζω πως γίνεται μισθός νεοδιοριστου.Όσον αφορά το πρώτο;
Παράθεση από: comba στις Δεκέμβριος 22, 2011, 06:08:34 μμαυτό το κάνει για να "ξεφορτώσει" στην Πρωτοβάθμια τους μόνιμους ΠΕ-19 που πλεονάζουν από την Δευτεροβάθμια.Ως αναπληρωτές δεν μας συμφέρει διότι μειώνονται οι θέσεις αναπλήρωσης .Εσένα η μόνη προσδοκία σου είναι να είσαι αναπληρωτής? Εγώ βλέπω κάτι καλό για τον κλάδο επιτέλους!