0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κατά τη γνώμη μου όχι ό,τι καλύτερο...
προσωποκεντρικός χαρακτήρας της ημερίδας: την περισσότερη ώρα ακούγαμε για την δική του μέθοδο, τις βραβεύσεις του και την αναγνώρισή του διεθνώς , τις συγκρούσεις του με άλλους καθηγητές, την αμφισβήτηση που έχει δεχτεί...Είχα την εντύπωση ότι μίλαγε κυρίως για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να μας πείσει για την ορθότητα των μεθόδων του
Παράθεση από: epistimik στις Αυγούστου 24, 2011, 11:55:34 pmκατά τη γνώμη μου όχι ό,τι καλύτερο... Όποιος έχει ασχοληθεί με την ειδική αγωγή, τα μαθησιακά και ειδικά με τη δυσλεξία θα συμφωνήσει μαζί σου...Παράθεση από: Κaterina στις Αυγούστου 25, 2011, 02:35:01 pm προσωποκεντρικός χαρακτήρας της ημερίδας: την περισσότερη ώρα ακούγαμε για την δική του μέθοδο, τις βραβεύσεις του και την αναγνώρισή του διεθνώς , τις συγκρούσεις του με άλλους καθηγητές, την αμφισβήτηση που έχει δεχτεί...Είχα την εντύπωση ότι μίλαγε κυρίως για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να μας πείσει για την ορθότητα των μεθόδων του Λογικό να προσπαθεί να πείσει...Πάντως είχα την αίσθηση οτι οι ημερίδες του είναι δωρεαν...για να ενημερώσει τον κόσμο για το κάθε νέο κέντρο που ανοίγει...
Την ημερίδα αυτή με τον Παυλίδη την είχα παρακολουθήσει κι εγώ πέρυσι, που την οργάνωνε πάλι ο ίδιος φορέας. Πήγα με προσδοκίες από όσα είχα διαβάσει για τον ίδιο, τον παρακολούθησα με προσοχή στην αρχή γιατί είναι πολύ παραστατικός, σχεδόν "θεατρικός" στον τρόπο που μιλάει και κινείται, άρχισα να απογοητεύομαι όταν προσπερνούσε διάφορες ενότητες ελλείψει χρόνου ή τις παρουσίαζε πολύ βιαστικά, αλλά αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ο έντονα προσωποκεντρικός χαρακτήρας της ημερίδας: την περισσότερη ώρα ακούγαμε για την δική του μέθοδο, τις βραβεύσεις του και την αναγνώρισή του διεθνώς , τις συγκρούσεις του με άλλους καθηγητές, την αμφισβήτηση που έχει δεχτεί...Είχα την εντύπωση ότι μίλαγε κυρίως για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να μας πείσει για την ορθότητα των μεθόδων του παρά να μας μάθει και να μας δείξει πρακτικά πώς μπορούμε να διαγνώσουμε και να βοηθήσουμε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Στο τέλος της ημέρας είχα βαρεθεί, κουραστεί και λυπηθεί τα χρήματά μου...
epistimik κάτσε γιατί με μπέρδεψεςλες "και δεν χαίρει και μεγάλης εκτίμησης πάντως στο χώρο της ειδικής διεθνώς.."από την ανακοίνωση βλέπω ότι έχει ενα μύριο αναγνωρίσεις και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Τι να πούνε οι άλλοι που είναι παντελώς άγνωστοι ? ψέματα λέει η ανακοίνωση ?
Αναφορικά με το αν είναι καλή ή όχι η ομιλία αυτό σίγουρα είναι κάτι υποκειμενικό.Το αν είναι ωστόσο διεθνως αναγνωρισμένως ή αυθεντία στο χώρο νομίζω πως μια αναζήτηση στο google αρκει για να δείξει πως έχει διεθνή εμβέλεια και νομίζω δεν είναι σωστό να αμφισβητούμε και αυτο, ειδικά σε μια χώρα που οι επιστημονες με διεθνη παρουσία (βλ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ!) δεν αγιάζουν στον τόπο τους!!Αποψη μου