0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
kateri σε ποια β΄βαθμια πήρες τηλέφωνο?εγω πήγα για δευτερη μέρα στη β΄βάθμια Α΄ Αθηνών (χθές μου είπαν οτι δεν την είχαν μελετήσει καλά την προκύρηξη) και σήμερα πήραν το υπουργείο γιατί ούτε και αυτοί έβγαζαν άκρη και τους είπε ότι εννοούν τους περσύνούς πίνακες...
ψυχραιμια παιδια,ας κοιταμε καλυτερα τις ανακοινωσεις.Οι διορισμοι αυτοι δεν αφορουν διοριστεους κι επιτυχοντες του φετινου ασεπ,αλλα του διαγωνισμου του 2004.Συγκεκριμενα οι διορισμοι ειναι ενα-δυο ατομα σε καθε ειδικοτητα(ηταν οι αμεσως επομενοι απο τους διοριστεους του 2004) και το alfavita δημοσιευσε και τα συγκεκριμενα ονοματα που διοριζονται
Τελικά οι συμπληρωματικοί διορισμοί των ΠΕ19 αφορούν τον περσινό πίνακα. Απο οτι βλέπω σε αυτό συμφωνείτε οι περισσότεροι.Θέλω τώρα να γράψω μια φανταστική ιστορία.Εστω οτι κάποιος πληροφορικός είχε πέρσι 3,54 μόρια και έκανε τα χαρτιά του για διορισμό μια και τα μόρια του ήταν πάνω απο το όριο που είχε θέσει το ΥΠΕΠΘ. Δυστυχώς όμως ήταν στα άτομα που δεν διορίστηκαν απο την περσινή "χρυσή" και τελευταία φουρνιά.Φέτος λοιπόν (την σεζόν 2006-2007) παράτησε απογοητευμένος την ωρομισθία και τα Ολοήμερα και ασχολήθηκε με κάποιο άλλο επάγγελμα.Κάποια άλλα παιδιά με λίγοτερα απο 3,54 μόρια πέρσι, παρά τις άσχημες προβλέψεις για τον κλάδο μας ΚΑΙ την φετινή χρονιά (2006-2007) έκαναν αιτήσεις για ωρομίσθιοι στα Ολοήμερα για να μαζέψουν μόρια και ας πληρώνονταν ελάχιστα και με μεγάλη καθυστέρηση. Θυμάμαι μια κοπέλα που έγραψε οτι πήγαινε 3-4 φορές την εβδομάδα απο τον
Αν κάποιος έχει παιδαγωγική επάρκεια,έστω και αν την απέκτησε φέτος μπορεί να κάνει τα χαρτιά του,το σύστημα τους δέχεται πάντως...Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια σήμερα στη