0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
νομίζω πρέπει να ξεχάσουμε τον αγιασμό και τα 5/9 για την πρώτη φάση...αποσπάσεις δεν έχουν βγει...και υπάρχει και η δεύτερη φάση αποσπάσεων...οι νεοδιόριστοι θα τοποθετηθούν την επόμενη βδομάδα...και να βγει η φάση στις 8-9 είναι και 3 μέρες να παρουσιαστούμε και να τοποθετηθούμε...άρα πριν τις 15 μην ελπίζετε
Παράθεση από: baboulino στις Αυγούστου 30, 2011, 12:00:09 amνομίζω πρέπει να ξεχάσουμε τον αγιασμό και τα 5/9 για την πρώτη φάση...αποσπάσεις δεν έχουν βγει...και υπάρχει και η δεύτερη φάση αποσπάσεων...οι νεοδιόριστοι θα τοποθετηθούν την επόμενη βδομάδα...και να βγει η φάση στις 8-9 είναι και 3 μέρες να παρουσιαστούμε και να τοποθετηθούμε...άρα πριν τις 15 μην ελπίζετεπάντως πέρυσι κληθηκε η α φαση χωρις να έχουν τοποθετηθει νεοδιόριστοι και αποσπασθεντες
Καιρός είναι ,νομίζω ,να αρχίσουν οι προβλέψεις για την πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης της Ά φάσης. Ο αιρετός Καψαλάκης, στη σελίδα του στο facebook, την Παρασκευή μας καληνύχτισε λέγοντας πως "το επόμενο σ/κ κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του..." Μακάρι να έχει δίκιο γιατί εγώ πιστεύω πως για να γλυτώσει η Αννούλα χρήματα, θα μας καλέσει την ημέρα του αγιασμού να παρουσιαστούμε....Απ' την άλλη όμως αληθινός βγαίνει σε αυτά που λέει...οψόμεθα....