0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα πάντως email δε μου ήρθε...
Παράθεση από: Effie στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:00:39 amΕμένα πάντως email δε μου ήρθε... ti email re koritsia?
Δ' Μαγνησίας πάει κανείς?? 'Εχω κάποιες απορίες . Άν είναι κάποιος, ας μου απαντήσει!!!! Σας ευχαριστώ
Παράθεση από: elis6 στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:09:32 amΔ' Μαγνησίας πάει κανείς?? 'Εχω κάποιες απορίες . Άν είναι κάποιος, ας μου απαντήσει!!!! Σας ευχαριστώ δεν με καλεσαν δ μαγνησιας αλλα μπορει να σε βοηθησω.τι θελεις να μαθεις
Παράθεση από: natassoulini στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 11:52:01 pmΑν δεν κάνω λάθος απο ΚΤΕΛ Κηφισσού φεύγει η Αρκαδία. Έχει σχεδόν κάθε μια ώρα ....Ξενοδοχεία δεν ξέρω αλλά δεν είναι τουριστική περιοχή το κέντρο ...από τους φαντάρους ζουν, φθηνά είναι . Ψάξε 2-3 ξενοδοχεία από το internetΑκριβως,φευγει ΚΤΕΛ απο Κηφισσο συχνα.Τωρα για ξενοδοχεια υπαρχουν πολλα και φθηνα στην Τριπολη.Η κοπελα που παει
Αν δεν κάνω λάθος απο ΚΤΕΛ Κηφισσού φεύγει η Αρκαδία. Έχει σχεδόν κάθε μια ώρα ....Ξενοδοχεία δεν ξέρω αλλά δεν είναι τουριστική περιοχή το κέντρο ...από τους φαντάρους ζουν, φθηνά είναι . Ψάξε 2-3 ξενοδοχεία από το internet
ρε παιδιά κανείς δεν είναι για κέρκυρα?
Παράθεση από: Αγγελικη80 στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 11:56:51 pmΠαράθεση από: natassoulini στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 11:52:01 pmΑν δεν κάνω λάθος απο ΚΤΕΛ Κηφισσού φεύγει η Αρκαδία. Έχει σχεδόν κάθε μια ώρα ....Ξενοδοχεία δεν ξέρω αλλά δεν είναι τουριστική περιοχή το κέντρο ...από τους φαντάρους ζουν, φθηνά είναι . Ψάξε 2-3 ξενοδοχεία από το internetΑκριβως,φευγει ΚΤΕΛ απο Κηφισσο συχνα.Τωρα για ξενοδοχεια υπαρχουν πολλα και φθηνα στην Τριπολη.Η κοπελα που παει