0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέρες????Δηλαδή?
το γεγονός ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα άτομο θεσσαλονίκη σημαίνει ότι δεν έχει ούτε ένα κενο? πως γίνεται αυτό? πέρσι πήρε 30 και οι περισσότεροι ήταν στην πρώτη φάση.... πάλι θα χάσω τη χρονιά μου εγώ δηλαδη???
Παράθεση από: annoula1983 στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:23:51 amΠαράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:16:21 amΠαράθεση από: mbikou στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 10:53:44 pmΠαράθεση από: baboulino στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 10:17:50 pmΠαράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 09:02:23 pmΟι τοποθετήσεις , τα κενά κτλ είναι λίγο περίεργα..μόνο σε μένα φαίνονται; Ξέρει κανείς πού παρουσιαζόμαστε για Γ' Πειραιά; Μπορούμε να κάνουμε βελτίωση θέσης; Τι να πάω Γ' Πειραιά στα νησιά να κάνω; Να πληρώνω ενοίκια;;; βελτίωση θέσης μπορείς να κάνεις αλλά μόνο μέσα στη γ πειραιά...και όχι α ή β πειραιά. θα παρουσιαστείς στη διεύθυνση στον πειραιά ( νομίζω είναι στην καραίσκου), θα κάνεις ανάληψη και θα σου πουν όταν συνεδριάσουν σε ποιό νησί θα πας.το καλό στη γ είναι ότι παίρνεις μόρια. πρόπερσι που ήμουν σπέτσες είχα 4 και 2 της χρονιάς.μονο 4 μορια εχουν οι Σπέτσες??? παρα πολυ λιγαΤα μόρια τα παίρνεις κανονικά; Δεν είχε πει η Διαμάντω ότι καταργείται και αυτό; Δηλαδή άμα πάω Αίγινα παίρνω μόρια;Άλλη ερώτηση...κατά πόσον πιστεύετε ότι αξίζει να πας μακριά από το σπίτι σου χωρίς να παίρνεις προϋπηρεσία , μόρια και να ξοδεύεις όλα σου τα λεφτά στα ενοίκια; Αν κάνω άρνηση θέσης χάνω το δικαίωμα και για του χρόνου;Ερώτηση 3η : Ενδιαφέρεται κάποια κοπέλα για Γ' Πειραιά; Μήπως μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγή...Τα μόρια δεν καταργούνται. Δεν είπε κάτι τέτοιο ποτέ. Η προϋπηρεσία θα μετρήσει στον ΑΣΕΠ όταν γίνει. Αν αρνηθείς φυσικά και χάνεις τη θέση σου μέχρι και τον επόμενο ΑΣΕΠ!!!! Για αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!Εγώ στο σπίτι μου δεν θα μπορούσα να είμαι γιατί αναπληρωτές παίρνουν πολύ δύσκολα, οπότε εδώ και 4 χρόνια γυρίζω την Ελλάδα. Πολύ όμορφα περνάω και δεν τρώω όλα μου τα λεφτά στα νοίκια. Δεν παίρνουμε και 600 ευρώ. Αν δεν έχεις υποχρεώσεις (π.χ. δάνεια, οικογένεια) τα χρήματα είναι πολύ καλά.Το νέο σπίτι δεν θα έχει ρεύμα-νερό-τηλέφωνο-ενοίκιο; 600 ευρώ μπορεί να μην παίρνουμε αλλά είναι κρίμα να φεύγουν χρήματα έτσι..ειδικά σε τέτοιους καιρούς.. Τι εννοείς θα χάσω τη θέση μου μέχρι τον επόμενο ΑΣΕΠ;
Παράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:16:21 amΠαράθεση από: mbikou στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 10:53:44 pmΠαράθεση από: baboulino στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 10:17:50 pmΠαράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 09:02:23 pmΟι τοποθετήσεις , τα κενά κτλ είναι λίγο περίεργα..μόνο σε μένα φαίνονται; Ξέρει κανείς πού παρουσιαζόμαστε για Γ' Πειραιά; Μπορούμε να κάνουμε βελτίωση θέσης; Τι να πάω Γ' Πειραιά στα νησιά να κάνω; Να πληρώνω ενοίκια;;; βελτίωση θέσης μπορείς να κάνεις αλλά μόνο μέσα στη γ πειραιά...και όχι α ή β πειραιά. θα παρουσιαστείς στη διεύθυνση στον πειραιά ( νομίζω είναι στην καραίσκου), θα κάνεις ανάληψη και θα σου πουν όταν συνεδριάσουν σε ποιό νησί θα πας.το καλό στη γ είναι ότι παίρνεις μόρια. πρόπερσι που ήμουν σπέτσες είχα 4 και 2 της χρονιάς.μονο 4 μορια εχουν οι Σπέτσες??? παρα πολυ λιγαΤα μόρια τα παίρνεις κανονικά; Δεν είχε πει η Διαμάντω ότι καταργείται και αυτό; Δηλαδή άμα πάω Αίγινα παίρνω μόρια;Άλλη ερώτηση...κατά πόσον πιστεύετε ότι αξίζει να πας μακριά από το σπίτι σου χωρίς να παίρνεις προϋπηρεσία , μόρια και να ξοδεύεις όλα σου τα λεφτά στα ενοίκια; Αν κάνω άρνηση θέσης χάνω το δικαίωμα και για του χρόνου;Ερώτηση 3η : Ενδιαφέρεται κάποια κοπέλα για Γ' Πειραιά; Μήπως μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγή...Τα μόρια δεν καταργούνται. Δεν είπε κάτι τέτοιο ποτέ. Η προϋπηρεσία θα μετρήσει στον ΑΣΕΠ όταν γίνει. Αν αρνηθείς φυσικά και χάνεις τη θέση σου μέχρι και τον επόμενο ΑΣΕΠ!!!! Για αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!Εγώ στο σπίτι μου δεν θα μπορούσα να είμαι γιατί αναπληρωτές παίρνουν πολύ δύσκολα, οπότε εδώ και 4 χρόνια γυρίζω την Ελλάδα. Πολύ όμορφα περνάω και δεν τρώω όλα μου τα λεφτά στα νοίκια. Δεν παίρνουμε και 600 ευρώ. Αν δεν έχεις υποχρεώσεις (π.χ. δάνεια, οικογένεια) τα χρήματα είναι πολύ καλά.
Παράθεση από: mbikou στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 10:53:44 pmΠαράθεση από: baboulino στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 10:17:50 pmΠαράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 09:02:23 pmΟι τοποθετήσεις , τα κενά κτλ είναι λίγο περίεργα..μόνο σε μένα φαίνονται; Ξέρει κανείς πού παρουσιαζόμαστε για Γ' Πειραιά; Μπορούμε να κάνουμε βελτίωση θέσης; Τι να πάω Γ' Πειραιά στα νησιά να κάνω; Να πληρώνω ενοίκια;;; βελτίωση θέσης μπορείς να κάνεις αλλά μόνο μέσα στη γ πειραιά...και όχι α ή β πειραιά. θα παρουσιαστείς στη διεύθυνση στον πειραιά ( νομίζω είναι στην καραίσκου), θα κάνεις ανάληψη και θα σου πουν όταν συνεδριάσουν σε ποιό νησί θα πας.το καλό στη γ είναι ότι παίρνεις μόρια. πρόπερσι που ήμουν σπέτσες είχα 4 και 2 της χρονιάς.μονο 4 μορια εχουν οι Σπέτσες??? παρα πολυ λιγαΤα μόρια τα παίρνεις κανονικά; Δεν είχε πει η Διαμάντω ότι καταργείται και αυτό; Δηλαδή άμα πάω Αίγινα παίρνω μόρια;Άλλη ερώτηση...κατά πόσον πιστεύετε ότι αξίζει να πας μακριά από το σπίτι σου χωρίς να παίρνεις προϋπηρεσία , μόρια και να ξοδεύεις όλα σου τα λεφτά στα ενοίκια; Αν κάνω άρνηση θέσης χάνω το δικαίωμα και για του χρόνου;Ερώτηση 3η : Ενδιαφέρεται κάποια κοπέλα για Γ' Πειραιά; Μήπως μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγή...
Παράθεση από: baboulino στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 10:17:50 pmΠαράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 09:02:23 pmΟι τοποθετήσεις , τα κενά κτλ είναι λίγο περίεργα..μόνο σε μένα φαίνονται; Ξέρει κανείς πού παρουσιαζόμαστε για Γ' Πειραιά; Μπορούμε να κάνουμε βελτίωση θέσης; Τι να πάω Γ' Πειραιά στα νησιά να κάνω; Να πληρώνω ενοίκια;;; βελτίωση θέσης μπορείς να κάνεις αλλά μόνο μέσα στη γ πειραιά...και όχι α ή β πειραιά. θα παρουσιαστείς στη διεύθυνση στον πειραιά ( νομίζω είναι στην καραίσκου), θα κάνεις ανάληψη και θα σου πουν όταν συνεδριάσουν σε ποιό νησί θα πας.το καλό στη γ είναι ότι παίρνεις μόρια. πρόπερσι που ήμουν σπέτσες είχα 4 και 2 της χρονιάς.μονο 4 μορια εχουν οι Σπέτσες??? παρα πολυ λιγα
Παράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 09:02:23 pmΟι τοποθετήσεις , τα κενά κτλ είναι λίγο περίεργα..μόνο σε μένα φαίνονται; Ξέρει κανείς πού παρουσιαζόμαστε για Γ' Πειραιά; Μπορούμε να κάνουμε βελτίωση θέσης; Τι να πάω Γ' Πειραιά στα νησιά να κάνω; Να πληρώνω ενοίκια;;; βελτίωση θέσης μπορείς να κάνεις αλλά μόνο μέσα στη γ πειραιά...και όχι α ή β πειραιά. θα παρουσιαστείς στη διεύθυνση στον πειραιά ( νομίζω είναι στην καραίσκου), θα κάνεις ανάληψη και θα σου πουν όταν συνεδριάσουν σε ποιό νησί θα πας.το καλό στη γ είναι ότι παίρνεις μόρια. πρόπερσι που ήμουν σπέτσες είχα 4 και 2 της χρονιάς.
Οι τοποθετήσεις , τα κενά κτλ είναι λίγο περίεργα..μόνο σε μένα φαίνονται; Ξέρει κανείς πού παρουσιαζόμαστε για Γ' Πειραιά; Μπορούμε να κάνουμε βελτίωση θέσης; Τι να πάω Γ' Πειραιά στα νησιά να κάνω; Να πληρώνω ενοίκια;;;
Παράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:37:55 amτο γεγονός ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα άτομο θεσσαλονίκη σημαίνει ότι δεν έχει ούτε ένα κενο? πως γίνεται αυτό? πέρσι πήρε 30 και οι περισσότεροι ήταν στην πρώτη φάση.... πάλι θα χάσω τη χρονιά μου εγώ δηλαδη??? Η Θεσσαλονίκη τα πάει καλά συνήθως με τη
Παράθεση από: annoula1983 στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:44:40 amΠαράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:37:55 amτο γεγονός ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα άτομο θεσσαλονίκη σημαίνει ότι δεν έχει ούτε ένα κενο? πως γίνεται αυτό? πέρσι πήρε 30 και οι περισσότεροι ήταν στην πρώτη φάση.... πάλι θα χάσω τη χρονιά μου εγώ δηλαδη??? Η Θεσσαλονίκη τα πάει καλά συνήθως με τη
Δ' Μαγνησίας πάει κανείς?? 'Εχω κάποιες απορίες . Άν είναι κάποιος, ας μου απαντήσει!!!! Σας ευχαριστώ
συγγνωμη για να καταλαβω γιατι ειμαι πολυ θυμωμενη Εγω με σειρα στους πρωτους 150 θα κανω 200χλμ τη μερα γιατι δεν ανοιξαν κενα στη θεσσαλονικη στην πρωτη φαση , και αν ανοιξει στη δευτερη φαση θα παρει ατομα που βρισκονται απειρες θεσεις [ιο κατω απο μενα?ειναι απιστευτη αδικια.Περσυ ημουν θεσσαλονικη α φαση!!!κοντευω να τρελλαθω!!ο μισος μισθος θα πηγαινει στις βενζινες!