0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις πήρα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι χάνεις το τρέχον έτος αλλά και το επόμενο..
Το να σου στερούν το δικαίωμα να δουλέψεις για 2 ουσιαστικά χρονιές είναι τιμωρία!!!!!!Φίλη μου με 2 παιδιά , κάτοικος Θεσ/νίκης πάει Ζάκυνθο. Τα παιδιά της κλαίνε από χτες και η ίδια σκέφτεται ποιο να πάρει μαζί της και ποιο να αφήσει!!!!!!!!Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην κ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΎΛΟΥ που μόνο κυρία δεν είναι με όλα αυτά που κάνει στις οικογένειες!!!!!!!!!Ντροπή πια !!!!!!!!!Και σίγουρα η φίλη μου δεν θα είναι η μόνη που θα περάσει τη χρονιά μακρυά από τον άντρα της και τα παιδιά της!!!!!!!!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: SOFI1981 στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:17:04 pmΤο να σου στερούν το δικαίωμα να δουλέψεις για 2 ουσιαστικά χρονιές είναι τιμωρία!!!!!!Φίλη μου με 2 παιδιά , κάτοικος Θεσ/νίκης πάει Ζάκυνθο. Τα παιδιά της κλαίνε από χτες και η ίδια σκέφτεται ποιο να πάρει μαζί της και ποιο να αφήσει!!!!!!!!Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην κ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΎΛΟΥ που μόνο κυρία δεν είναι με όλα αυτά που κάνει στις οικογένειες!!!!!!!!!Ντροπή πια !!!!!!!!!Και σίγουρα η φίλη μου δεν θα είναι η μόνη που θα περάσει τη χρονιά μακρυά από τον άντρα της και τα παιδιά της!!!!!!!!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!!!!!!!!! Καλά, συγνώμη ρε παιδιά. Την πήραν στην Α' φάση, άρα είχε σειρά 1000 και πάνω, και όντως Θεσσαλονικιά με δυο παιδιά δήλωσε Ζάκυνθο; Μήπως και δεν την έπαιρναν; Δεν ήθελε να το ρισκάρει. Γι' αυτό δε φταίει η Διαμαντοπούλου.
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:22:07 pmΠαράθεση από: SOFI1981 στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:17:04 pmΤο να σου στερούν το δικαίωμα να δουλέψεις για 2 ουσιαστικά χρονιές είναι τιμωρία!!!!!!Φίλη μου με 2 παιδιά , κάτοικος Θεσ/νίκης πάει Ζάκυνθο. Τα παιδιά της κλαίνε από χτες και η ίδια σκέφτεται ποιο να πάρει μαζί της και ποιο να αφήσει!!!!!!!!Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην κ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΎΛΟΥ που μόνο κυρία δεν είναι με όλα αυτά που κάνει στις οικογένειες!!!!!!!!!Ντροπή πια !!!!!!!!!Και σίγουρα η φίλη μου δεν θα είναι η μόνη που θα περάσει τη χρονιά μακρυά από τον άντρα της και τα παιδιά της!!!!!!!!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!!!!!!!!! Καλά, συγνώμη ρε παιδιά. Την πήραν στην Α' φάση, άρα είχε σειρά 1000 και πάνω, και όντως Θεσσαλονικιά με δυο παιδιά δήλωσε Ζάκυνθο; Μήπως και δεν την έπαιρναν; Δεν ήθελε να το ρισκάρει. Γι' αυτό δε φταίει η Διαμαντοπούλου.Μα η πλάκα είναι ότι δεν υπάρχει θέμα ρίσκου...δηλαδή δεν μπορεί να μην ανοίξει ούτε ένα κενό στην Θεσσαλονίκη...θα μπορούσε να βάλει μόνο Θεσ/νικη και να περιμένει τη β' ή την γ' φάση....το θέμα είναι τώρα αν μπορεί να γίνει μια βελτίωση θέσης...κάτι...για να δουλέψουμε και να μην χαθούν 2 χρονιές..και να μην πληρώνουμε ενοίκια..
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:57:49 amΠαράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:52:52 amΑυτό δεν το άλλαξε με τον νέο νόμο η Διαμαντοπούλου;Εγώ δεν έχω διαβάσει πουθενά κάτι τέτοιο. Αλλά αν υπάρχει στο νέο νόμο, αυτό θα ισχύσει από τον ΑΣΕΠ και μετά. Οι πίνακες είναι κλειδωμένοι αυτή τη στιγμή και αλλαγές δεν θα υπάρξουν ούτε στη θέση σου.Μόλις πήρα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι χάνεις το τρέχον έτος αλλά και το επόμενο..
Παράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:52:52 amΑυτό δεν το άλλαξε με τον νέο νόμο η Διαμαντοπούλου;Εγώ δεν έχω διαβάσει πουθενά κάτι τέτοιο. Αλλά αν υπάρχει στο νέο νόμο, αυτό θα ισχύσει από τον ΑΣΕΠ και μετά. Οι πίνακες είναι κλειδωμένοι αυτή τη στιγμή και αλλαγές δεν θα υπάρξουν ούτε στη θέση σου.
Αυτό δεν το άλλαξε με τον νέο νόμο η Διαμαντοπούλου;
Παράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:01:03 pmΜόλις πήρα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι χάνεις το τρέχον έτος αλλά και το επόμενο..Αααααααα... :
Παράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:01:03 pmΠαράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:57:49 amΠαράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:52:52 amΑυτό δεν το άλλαξε με τον νέο νόμο η Διαμαντοπούλου;Εγώ δεν έχω διαβάσει πουθενά κάτι τέτοιο. Αλλά αν υπάρχει στο νέο νόμο, αυτό θα ισχύσει από τον ΑΣΕΠ και μετά. Οι πίνακες είναι κλειδωμένοι αυτή τη στιγμή και αλλαγές δεν θα υπάρξουν ούτε στη θέση σου.Μόλις πήρα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι χάνεις το τρέχον έτος αλλά και το επόμενο..Ιδέα δεν έχουν τι τους γίνεται. εγώ πέρυσι αρνήθηκα να πάω και φέτος είμαι κανονικά στους πίνακες.
Όλγα εγώ είμαι από Χίο. Η πρωτοβάθμια είναι κεντικά, στην πλατεία της πόλης. ( Οινοπίωνος 1 τηλ. 22710- 44235)Οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείς, στείλε μου μηνυμα.
Παράθεση από: Marrilita στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:23:33 pmΠαράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:01:03 pmΠαράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:57:49 amΠαράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:52:52 amΑυτό δεν το άλλαξε με τον νέο νόμο η Διαμαντοπούλου;Εγώ δεν έχω διαβάσει πουθενά κάτι τέτοιο. Αλλά αν υπάρχει στο νέο νόμο, αυτό θα ισχύσει από τον ΑΣΕΠ και μετά. Οι πίνακες είναι κλειδωμένοι αυτή τη στιγμή και αλλαγές δεν θα υπάρξουν ούτε στη θέση σου.Μόλις πήρα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι χάνεις το τρέχον έτος αλλά και το επόμενο..Ιδέα δεν έχουν τι τους γίνεται. εγώ πέρυσι αρνήθηκα να πάω και φέτος είμαι κανονικά στους πίνακες.Μα καλά ο,τι να'ναι λένε; Όμως..το διαβάζω και στην αίτηση που κάναμε...το γράφει..και για αυτό το έτος και για το επόμενο..Κάτω κάτω στα ψιλά γράμματα..