*

Αποστολέας Θέμα: Ά Φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 103152 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ά Φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #336 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:02:59 pm »
Μόλις πήρα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι χάνεις το τρέχον έτος αλλά και το επόμενο..
Αααααααα... :o :o : :-\
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:15:48 »

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:17:04 pm »
Το να σου στερούν το δικαίωμα να δουλέψεις για 2 ουσιαστικά χρονιές είναι τιμωρία!!!!!!Φίλη μου με 2 παιδιά , κάτοικος        Θεσ/νίκης πάει Ζάκυνθο. Τα παιδιά της κλαίνε από χτες και η ίδια σκέφτεται ποιο να πάρει μαζί της και ποιο να αφήσει!!!!!!!!
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην κ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΎΛΟΥ που μόνο κυρία δεν είναι με όλα αυτά που κάνει στις οικογένειες!!!!!!!!!
Ντροπή πια !!!!!!!!!Και σίγουρα η φίλη μου δεν θα είναι η μόνη που θα περάσει τη χρονιά μακρυά από τον άντρα της και τα παιδιά της!!!!!!!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:22:07 pm »
Το να σου στερούν το δικαίωμα να δουλέψεις για 2 ουσιαστικά χρονιές είναι τιμωρία!!!!!!Φίλη μου με 2 παιδιά , κάτοικος        Θεσ/νίκης πάει Ζάκυνθο. Τα παιδιά της κλαίνε από χτες και η ίδια σκέφτεται ποιο να πάρει μαζί της και ποιο να αφήσει!!!!!!!!
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην κ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΎΛΟΥ που μόνο κυρία δεν είναι με όλα αυτά που κάνει στις οικογένειες!!!!!!!!!
Ντροπή πια !!!!!!!!!Και σίγουρα η φίλη μου δεν θα είναι η μόνη που θα περάσει τη χρονιά μακρυά από τον άντρα της και τα παιδιά της!!!!!!!!!
Καλά, συγνώμη ρε παιδιά. Την πήραν στην Α' φάση, άρα είχε σειρά 1000 και πάνω, και όντως Θεσσαλονικιά με δυο παιδιά δήλωσε Ζάκυνθο; Μήπως και δεν την έπαιρναν; Δεν ήθελε να το ρισκάρει. Γι' αυτό δε φταίει η Διαμαντοπούλου.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:36:20 pm »
Καλά, συγνώμη ρε παιδιά. Την πήραν στην Α' φάση, άρα είχε σειρά 1000 και πάνω, και όντως Θεσσαλονικιά με δυο παιδιά δήλωσε Ζάκυνθο; Μήπως και δεν την έπαιρναν; Δεν ήθελε να το ρισκάρει. Γι' αυτό δε φταίει η Διαμαντοπούλου.

Μα η πλάκα είναι ότι δεν υπάρχει θέμα ρίσκου...δηλαδή δεν μπορεί να μην ανοίξει ούτε ένα κενό στην Θεσσαλονίκη...θα μπορούσε να βάλει μόνο Θεσ/νικη και να περιμένει τη β' ή την γ' φάση....το θέμα είναι τώρα αν μπορεί να γίνει μια βελτίωση θέσης...κάτι...για να δουλέψουμε  και να μην χαθούν 2 χρονιές..και να μην πληρώνουμε ενοίκια..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:15:48 »

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:48:17 pm »

Μα η πλάκα είναι ότι δεν υπάρχει θέμα ρίσκου...δηλαδή δεν μπορεί να μην ανοίξει ούτε ένα κενό στην Θεσσαλονίκη...θα μπορούσε να βάλει μόνο Θεσ/νικη και να περιμένει τη β' ή την γ' φάση....το θέμα είναι τώρα αν μπορεί να γίνει μια βελτίωση θέσης...κάτι...για να δουλέψουμε  και να μην χαθούν 2 χρονιές..και να μην πληρώνουμε ενοίκια..

κι αυτή η χριστιανή ας δήλωνε μόνο βόρεια ελλάδα! τη ζάκυνθο τι τη δήλωσε???
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος Marrilita

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:23:33 pm »
Αυτό δεν το άλλαξε με τον νέο νόμο η Διαμαντοπούλου;
Εγώ δεν έχω διαβάσει πουθενά κάτι τέτοιο. Αλλά αν υπάρχει στο νέο νόμο, αυτό θα ισχύσει από τον ΑΣΕΠ και μετά. Οι πίνακες είναι κλειδωμένοι αυτή τη στιγμή και αλλαγές δεν θα υπάρξουν ούτε στη θέση σου.

Μόλις πήρα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι χάνεις το τρέχον έτος αλλά και το επόμενο..

Ιδέα δεν έχουν τι τους γίνεται. εγώ πέρυσι αρνήθηκα να πάω και φέτος είμαι κανονικά στους πίνακες.

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:32:03 pm »
Δεν δήλωσε τη Ζάκυνθο αλλά τσέκαρε το "γαμοκουτάκιον" όπως έγραψε κάποιος σε προηγούμενη συζήτηση.
Ίσως να έκανε λάθος και έπρεπε να αφήσει μόνο τις  30 περιοχές στην αίτηση.
Πάντως είναι τρελό σοκ , αλλάζουν όλα σου τα δεδομένα!

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 01:33:14 pm »
Aleka T. καλημέρα!Και΄γω Λασίθι.Παρουσιάστηκα σήμερα και ήμασταν 4 μόνο αναπληρώτριες.Σχολεία δεν δηλώσαμε γιατί δεν έχουν βγει ακόμα τα κενά.Μου είπαν αύριο ή κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα.Μην αγχώνεσαι, είναι λίγα άτομα εκεί και θα ξεμπερδέψεις γρήγορα.Τώρα βέβαια οι περιοχές είναι να τις φοβάσαι λίγο.Μάλλον θα μας μείνουν τα χωριά.Γενικά θέλει υπομονή το πράγμα..Καλό κουράγιο!

Αποσυνδεδεμένος nana

• Νέο μέλος
  • *
  • ηθος ανθρωπου δαιμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:42:00 pm »
Αααααααα... :o :o : :-\
εγω περισυ πηγα ρεθυμνο, απιστευτη ταλαιπωρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αναγκαστηκα να παραιτηθω τον απριλιο για λογους υγειας.οταν πηρα τηλ στο υπουργειο για τις κυρωσεις μου ειπαν αν και εκατσα μεχρι απριλιο θεωρουν οτι παραιτηθηκα,δεν παιζει ρολο ποσο εκατσα.φετος ειμαι στους πινακες.αυτο ισχυε περισυ.στην αιτηση την φετινη γραφει οτι αν παραιτηθεις διαγραφεσαι για 2 χρονια, εχω την εντυπωση

Αποσυνδεδεμένος giota_s

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:49:53 pm »
Τη χρονιά που πέρασε ήμουν Ευβοια και άφησα πισω δύο παιδια. Φέτος δεν έβαλα κουτάκι!!!!

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:58:33 pm »
Εγώ δεν έχω διαβάσει πουθενά κάτι τέτοιο. Αλλά αν υπάρχει στο νέο νόμο, αυτό θα ισχύσει από τον ΑΣΕΠ και μετά. Οι πίνακες είναι κλειδωμένοι αυτή τη στιγμή και αλλαγές δεν θα υπάρξουν ούτε στη θέση σου.

Ιδέα δεν έχουν τι τους γίνεται. εγώ πέρυσι αρνήθηκα να πάω και φέτος είμαι κανονικά στους πίνακες.

Μα καλά ο,τι να'ναι λένε; Όμως..το διαβάζω και στην αίτηση που κάναμε...το γράφει..και για αυτό το έτος και για το επόμενο..Κάτω κάτω στα ψιλά γράμματα..
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:02:16 pm από Deyna »

Αποσυνδεδεμένος fwteinoula

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:06:37 pm »
Απο φέτος ισχύει ότι διαγράφεσαι για 2 χρόνια..Μέχρι πέρυσι διαγραφόσουν μόνο για το τρέχον έτος

Αποσυνδεδεμένος olgaa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:06:56 pm »

Όλγα εγώ είμαι από Χίο. Η πρωτοβάθμια είναι κεντικά, στην πλατεία της πόλης. ( Οινοπίωνος 1 τηλ. 22710- 44235)Οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείς, στείλε μου μηνυμα.

poppy θα ερθω ξημερωματα δευτερας απο αθηνα ειμαι και πρωτη φορα θα ερθω χιο.προτεινεις να βρω ενα δωματιο εκει κοντα στο λιμανι? ειναι κοντα απ το λιμανι η πρωτοβαθμια?
ειμαι στα χαμενα..

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:07:11 pm »

Μα καλά ο,τι να'ναι λένε; Όμως..το διαβάζω και στην αίτηση που κάναμε...το γράφει..και για αυτό το έτος και για το επόμενο..Κάτω κάτω στα ψιλά γράμματα..

άρα ισχύει... γιατί όμως να βάζετε το κουτάκι? αφού δεν θα πάτε? καλύτερα να σας προσπεράσει και να περιμένετε μήπως ανοίξει κενό παρά να χάσετε 2 χρονιές, ούτε καν μια...
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)