0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mentira στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:51:07 am
συγγνωμη για να καταλαβω γιατι ειμαι πολυ θυμωμενη Εγω με σειρα στους πρωτους 150 θα κανω 200χλμ τη μερα γιατι δεν ανοιξαν κενα στη θεσσαλονικη στην πρωτη φαση , και αν ανοιξει στη δευτερη φαση θα παρει ατομα που βρισκονται απειρες θεσεις [ιο κατω απο μενα?ειναι απιστευτη αδικια.Περσυ ημουν θεσσαλονικη α φαση!!!κοντευω να τρελλαθω!!ο μισος μισθος θα πηγαινει στις βενζινες!
Παράθεση από: MARIA T στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:27:26 amσυγγνωμη για να καταλαβω γιατι ειμαι πολυ θυμωμενη Εγω με σειρα στους πρωτους 150 θα κανω 200χλμ τη μερα γιατι δεν ανοιξαν κενα στη θεσσαλονικη στην πρωτη φαση , και αν ανοιξει στη δευτερη φαση θα παρει ατομα που βρισκονται απειρες θεσεις [ιο κατω απο μενα?ειναι απιστευτη αδικια.Περσυ ημουν θεσσαλονικη α φαση!!!κοντευω να τρελλαθω!!ο μισος μισθος θα πηγαινει στις βενζινες!μαρία δυστυχώς έτσι είναι αυτά.. ρισκάρεις και δηλώνεις μόνο την περιοχή που θέλεις. εγώ βέβαια ρισκάρω περισσότερα γιατί πέρσι έχασα τη χρονιά, εσύ με τέτοια σειρά κακώς δήλωσες άλλες περιοχές. του χρόνου να ξέρεις..
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την κοπέλα...δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε;;;;;; Να πάρουμε ένα τηλ. στο Υπουργειο;;; Και του χρόνου αν κάνουμε άρνηση θέσης τώρα δεν θα μπορούμε να κάνουμε χαρτιά...
Παράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:17:34 amΈχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την κοπέλα...δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε;;;;;; Να πάρουμε ένα τηλ. στο Υπουργειο;;; Και του χρόνου αν κάνουμε άρνηση θέσης τώρα δεν θα μπορούμε να κάνουμε χαρτιά...Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Απλά πάρε ένα τηλ στο Υπουργείο για να επιβεβαιώσεις πόσες χρονιές χάνεις αν δεν πας φέτος. Έχω την εντύπωση ότι την πρώτη χρονιά που αρνείσαι απλώς δεν σε καλούν την ίδια χρονιά. Αλλά έχουν ακουστεί και άλλες εκδοχές εδώ στο forum, οπότε τσέκαρέ το πριν αποφασίσεις.
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:33:16 amΠαράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:17:34 amΈχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την κοπέλα...δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε;;;;;; Να πάρουμε ένα τηλ. στο Υπουργειο;;; Και του χρόνου αν κάνουμε άρνηση θέσης τώρα δεν θα μπορούμε να κάνουμε χαρτιά...Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Απλά πάρε ένα τηλ στο Υπουργείο για να επιβεβαιώσεις πόσες χρονιές χάνεις αν δεν πας φέτος. Έχω την εντύπωση ότι την πρώτη χρονιά που αρνείσαι απλώς δεν σε καλούν την ίδια χρονιά. Αλλά έχουν ακουστεί και άλλες εκδοχές εδώ στο forum, οπότε τσέκαρέ το πριν αποφασίσεις.Ξέρεις σε ποιό τηλ. μπορώ να καλέσω; Δηλαδή αν κάνω άρνηση τώρα θα ισχύει μόνο για το τρέχον έτος..; Και όχι και για το επόμενο;
Ξέρεις σε ποιό τηλ. μπορώ να καλέσω; Δηλαδή αν κάνω άρνηση τώρα θα ισχύει μόνο για το τρέχον έτος..; Και όχι και για το επόμενο;
Παράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:41:37 amΠαράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:33:16 amΠαράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:17:34 amΈχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την κοπέλα...δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε;;;;;; Να πάρουμε ένα τηλ. στο Υπουργειο;;; Και του χρόνου αν κάνουμε άρνηση θέσης τώρα δεν θα μπορούμε να κάνουμε χαρτιά...Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Απλά πάρε ένα τηλ στο Υπουργείο για να επιβεβαιώσεις πόσες χρονιές χάνεις αν δεν πας φέτος. Έχω την εντύπωση ότι την πρώτη χρονιά που αρνείσαι απλώς δεν σε καλούν την ίδια χρονιά. Αλλά έχουν ακουστεί και άλλες εκδοχές εδώ στο forum, οπότε τσέκαρέ το πριν αποφασίσεις.Ξέρεις σε ποιό τηλ. μπορώ να καλέσω; Δηλαδή αν κάνω άρνηση τώρα θα ισχύει μόνο για το τρέχον έτος..; Και όχι και για το επόμενο;από όσο ξέρω και έχω ψάξει αν αρνηθείς χάνεις μόνο τη θέση σου για το τρέχον έτος, αν αρνηθείς και του χρόνου χάνεις τη θέση σου για 2 έτη.
Αυτό δεν το άλλαξε με τον νέο νόμο η Διαμαντοπούλου;
Παράθεση από: Deyna στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:52:52 amΑυτό δεν το άλλαξε με τον νέο νόμο η Διαμαντοπούλου;Εγώ δεν έχω διαβάσει πουθενά κάτι τέτοιο. Αλλά αν υπάρχει στο νέο νόμο, αυτό θα ισχύσει από τον ΑΣΕΠ και μετά. Οι πίνακες είναι κλειδωμένοι αυτή τη στιγμή και αλλαγές δεν θα υπάρξουν ούτε στη θέση σου.