0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
GILDA, εγώ είμαι λίγες θέσεις μετά τον τελευταίο διοριστέο των φιλολόγων.Μέχρι στιγμής φαίνεται να προκύπτουν 6 επιλαχόντες στον κλάδο μας (36 έγραφε ότι θα προσλάβει, 30 διορίστηκαν).Δεν είμαι στους 6 πρώτους. Μέχρι ποια θέση μπορώ να θεωρούμαι επιλαχούσα;
Θεωρώ αδιανόητο να μη διοριστούν άμεσα οι επιλαχόντες. Αυτό το έρμο το 60-40 το έχουν ξεφτιλίσει...Δηλαδή πρέπει να "πιέσουν" οι ενδιαφερόμενοι για να γίνει το αυτονόητο;[/quoteστους χημικούς διορίσανε 3 με ασεπ στους 29 (σωστά KERY;) για ποιο 60-40 μιλάςκαι στου επιλαχόντες κάθε φορά βγαζουν το λάδι λες κ τους κάνουν χάρη
Καλησπέρα συνάδελφοι. Έχουμε κάποιο νέο στο θέμα των επιλαχόντων κ αν το υπουργείο προτίθεται να προχωρήσει σε συμπληρωματικούς διορισμούς.
Παράθεση από: GILDA στις Αυγούστου 29, 2011, 07:55:44 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι. Έχουμε κάποιο νέο στο θέμα των επιλαχόντων κ αν το υπουργείο προτίθεται να προχωρήσει σε συμπληρωματικούς διορισμούς. Είμαι και γω πολλες φορες επιλαχων του ασεπ και φετος θα συμληρωνα περιπου 24 μορια αν δεν κλειδωναν οι πινακες των αναπληρωτων στις 30-06-10.Ειχα μια σιγουρη εργασια ως χημικος και την αφησα ξεροντας οτι υπαρχει ο Νομος μια επιτυχια στο Ασεπ και 24 μηνες διοριζεσαι.....Μηπως θα πρεπει να παμε δικαστικα να βρουμε το δικιο μας? Αφου προκειται για μεταβατικη περιοδο με ποιο δικαιωμα κλειδωσαν τους πινακες?Γιατι να ξαναμπαινουμε στην διαδικασια να ξαναδινουμε ασεπ και ποιος ξερει σε αυτην την ηλικια να βρεθουμε και ανεργοι?Ο δικηγορος Μητροπουλος ειδικος σε αυτα τα θεματα αναλαμβανει 10-15 ατομα με 2000 ευρω συνολικα ποσο οχι απαγορευτικο...ειδικα αν βρουμε το δικιο μας.Αν υπαρχει μια τετοια ομαδα εκπαιδευτικων που βρισκονται σε παραπλησια θεση και σκεφτονται να πανε δικαστικα,θα παρακαλουσα να επικοινωνησουν μαζι μου στο e-mail tzavell@yahoo.grΊσως να μην είναι κ άσχημη ιδέα. Το 2008 κάποιοι επιτυχόντες (προσοχή όχι επιλαχόντες) που ήταν ψηλά στον πίνακα των ασεπιτών κινήθηκαν δικαστικά για παραβίαση του ποσοστού 60-40 (καλή ώρα όπως τώρα) κ δικαιώθηκαν. Κ διορίστηκαν.
Παράθεση από: GILDA στις Αυγούστου 29, 2011, 07:55:44 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι. Έχουμε κάποιο νέο στο θέμα των επιλαχόντων κ αν το υπουργείο προτίθεται να προχωρήσει σε συμπληρωματικούς διορισμούς. Είμαι και γω πολλες φορες επιλαχων του ασεπ και φετος θα συμληρωνα περιπου 24 μορια αν δεν κλειδωναν οι πινακες των αναπληρωτων στις 30-06-10.Ειχα μια σιγουρη εργασια ως χημικος και την αφησα ξεροντας οτι υπαρχει ο Νομος μια επιτυχια στο Ασεπ και 24 μηνες διοριζεσαι.....Μηπως θα πρεπει να παμε δικαστικα να βρουμε το δικιο μας? Αφου προκειται για μεταβατικη περιοδο με ποιο δικαιωμα κλειδωσαν τους πινακες?Γιατι να ξαναμπαινουμε στην διαδικασια να ξαναδινουμε ασεπ και ποιος ξερει σε αυτην την ηλικια να βρεθουμε και ανεργοι?Ο δικηγορος Μητροπουλος ειδικος σε αυτα τα θεματα αναλαμβανει 10-15 ατομα με 2000 ευρω συνολικα ποσο οχι απαγορευτικο...ειδικα αν βρουμε το δικιο μας.Αν υπαρχει μια τετοια ομαδα εκπαιδευτικων που βρισκονται σε παραπλησια θεση και σκεφτονται να πανε δικαστικα,θα παρακαλουσα να επικοινωνησουν μαζι μου στο e-mail tzavell@yahoo.gr