0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι διδάσκουν σε ΙΕΚ και δεν είναι μόνιμοι ασφαλίζονται στο ΙΚΑ ή είναι με μπλοκάκι;
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 01:03:48 μμΠαράθεση από: M.kleopatra στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 12:52:27 μμΠαράθεση από: mpesg στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 12:45:40 μμΠαράθεση από: M.kleopatra στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 12:43:17 μμΚαλημέρα και από μένα!Μόρια δεν παίρνεις για τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών αλλά παίρνεις για να ανέβεις μισθολογική κλίμακα όταν διοριστείς στο δημόσιο.Από φέτος που άλλαξε ο οργανισμός αλλάξανε πολλά πράγματα προς το καλύτερο.Δούλεψα το εαρινό εξάμηνο που μας πέρασε, ήταν για μένα εμπειρία και πληρώθηκα όλα μαζί τα χρήματα τον Ιούλιο.Εφόσον είχα σταθερό εισόδημα, αυτά τα χρήματα που μπήκαν (δούλεψα σε 3 ΙΕΚ) είναι πολύτιμα. Η ωρομισθία μικτά με πτυχίο είναι 14-15 ευρώ, με πεταπτυχιακό είναι 17-18. Όπως καταλαβαίνεις, το φροντιστήριο είναι αυτό που δεν θα ξαναπάω με 7 ευρώ την ώρα, γι'αυτό νομίζω ότι αξίζει.ετσι ηταν περυσι, φετος να δουμε τι θα γινει............στο ιεκ που δουλεψες αναρτηθηκαν αποτελεσματα προσληψης ωρομισθίων , καλεσαν καποιους η.............Τώρα κατάλαβα ότι ήταν ερώτηση αυτό!Όχι δεν αναρτήθηκαν πίνακες, τηλέφωνο με πήραν όπως σου είπα.σου τηλεφωνησαν για φετος? εαν ναι ποτε ?Όχι για το προηγούμενο εξάμηνο εννοώ!
Παράθεση από: M.kleopatra στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 12:52:27 μμΠαράθεση από: mpesg στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 12:45:40 μμΠαράθεση από: M.kleopatra στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 12:43:17 μμΚαλημέρα και από μένα!Μόρια δεν παίρνεις για τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών αλλά παίρνεις για να ανέβεις μισθολογική κλίμακα όταν διοριστείς στο δημόσιο.Από φέτος που άλλαξε ο οργανισμός αλλάξανε πολλά πράγματα προς το καλύτερο.Δούλεψα το εαρινό εξάμηνο που μας πέρασε, ήταν για μένα εμπειρία και πληρώθηκα όλα μαζί τα χρήματα τον Ιούλιο.Εφόσον είχα σταθερό εισόδημα, αυτά τα χρήματα που μπήκαν (δούλεψα σε 3 ΙΕΚ) είναι πολύτιμα. Η ωρομισθία μικτά με πτυχίο είναι 14-15 ευρώ, με πεταπτυχιακό είναι 17-18. Όπως καταλαβαίνεις, το φροντιστήριο είναι αυτό που δεν θα ξαναπάω με 7 ευρώ την ώρα, γι'αυτό νομίζω ότι αξίζει.ετσι ηταν περυσι, φετος να δουμε τι θα γινει............στο ιεκ που δουλεψες αναρτηθηκαν αποτελεσματα προσληψης ωρομισθίων , καλεσαν καποιους η.............Τώρα κατάλαβα ότι ήταν ερώτηση αυτό!Όχι δεν αναρτήθηκαν πίνακες, τηλέφωνο με πήραν όπως σου είπα.σου τηλεφωνησαν για φετος? εαν ναι ποτε ?
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 12:45:40 μμΠαράθεση από: M.kleopatra στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 12:43:17 μμΚαλημέρα και από μένα!Μόρια δεν παίρνεις για τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών αλλά παίρνεις για να ανέβεις μισθολογική κλίμακα όταν διοριστείς στο δημόσιο.Από φέτος που άλλαξε ο οργανισμός αλλάξανε πολλά πράγματα προς το καλύτερο.Δούλεψα το εαρινό εξάμηνο που μας πέρασε, ήταν για μένα εμπειρία και πληρώθηκα όλα μαζί τα χρήματα τον Ιούλιο.Εφόσον είχα σταθερό εισόδημα, αυτά τα χρήματα που μπήκαν (δούλεψα σε 3 ΙΕΚ) είναι πολύτιμα. Η ωρομισθία μικτά με πτυχίο είναι 14-15 ευρώ, με πεταπτυχιακό είναι 17-18. Όπως καταλαβαίνεις, το φροντιστήριο είναι αυτό που δεν θα ξαναπάω με 7 ευρώ την ώρα, γι'αυτό νομίζω ότι αξίζει.ετσι ηταν περυσι, φετος να δουμε τι θα γινει............στο ιεκ που δουλεψες αναρτηθηκαν αποτελεσματα προσληψης ωρομισθίων , καλεσαν καποιους η.............Τώρα κατάλαβα ότι ήταν ερώτηση αυτό!Όχι δεν αναρτήθηκαν πίνακες, τηλέφωνο με πήραν όπως σου είπα.
Παράθεση από: M.kleopatra στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 12:43:17 μμΚαλημέρα και από μένα!Μόρια δεν παίρνεις για τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών αλλά παίρνεις για να ανέβεις μισθολογική κλίμακα όταν διοριστείς στο δημόσιο.Από φέτος που άλλαξε ο οργανισμός αλλάξανε πολλά πράγματα προς το καλύτερο.Δούλεψα το εαρινό εξάμηνο που μας πέρασε, ήταν για μένα εμπειρία και πληρώθηκα όλα μαζί τα χρήματα τον Ιούλιο.Εφόσον είχα σταθερό εισόδημα, αυτά τα χρήματα που μπήκαν (δούλεψα σε 3 ΙΕΚ) είναι πολύτιμα. Η ωρομισθία μικτά με πτυχίο είναι 14-15 ευρώ, με πεταπτυχιακό είναι 17-18. Όπως καταλαβαίνεις, το φροντιστήριο είναι αυτό που δεν θα ξαναπάω με 7 ευρώ την ώρα, γι'αυτό νομίζω ότι αξίζει.ετσι ηταν περυσι, φετος να δουμε τι θα γινει............στο ιεκ που δουλεψες αναρτηθηκαν αποτελεσματα προσληψης ωρομισθίων , καλεσαν καποιους η.............
Καλημέρα και από μένα!Μόρια δεν παίρνεις για τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών αλλά παίρνεις για να ανέβεις μισθολογική κλίμακα όταν διοριστείς στο δημόσιο.Από φέτος που άλλαξε ο οργανισμός αλλάξανε πολλά πράγματα προς το καλύτερο.Δούλεψα το εαρινό εξάμηνο που μας πέρασε, ήταν για μένα εμπειρία και πληρώθηκα όλα μαζί τα χρήματα τον Ιούλιο.Εφόσον είχα σταθερό εισόδημα, αυτά τα χρήματα που μπήκαν (δούλεψα σε 3 ΙΕΚ) είναι πολύτιμα. Η ωρομισθία μικτά με πτυχίο είναι 14-15 ευρώ, με πεταπτυχιακό είναι 17-18. Όπως καταλαβαίνεις, το φροντιστήριο είναι αυτό που δεν θα ξαναπάω με 7 ευρώ την ώρα, γι'αυτό νομίζω ότι αξίζει.
Παράθεση από: M.kleopatra στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 08:24:42 μμΠαράθεση από: mpesg στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 01:03:48 μμΠαράθεση από: M.kleopatra στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 12:52:27 μμΠαράθεση από: mpesg στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 12:45:40 μμΠαράθεση από: M.kleopatra στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 12:43:17 μμΚαλημέρα και από μένα!Μόρια δεν παίρνεις για τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών αλλά παίρνεις για να ανέβεις μισθολογική κλίμακα όταν διοριστείς στο δημόσιο.Από φέτος που άλλαξε ο οργανισμός αλλάξανε πολλά πράγματα προς το καλύτερο.Δούλεψα το εαρινό εξάμηνο που μας πέρασε, ήταν για μένα εμπειρία και πληρώθηκα όλα μαζί τα χρήματα τον Ιούλιο.Εφόσον είχα σταθερό εισόδημα, αυτά τα χρήματα που μπήκαν (δούλεψα σε 3 ΙΕΚ) είναι πολύτιμα. Η ωρομισθία μικτά με πτυχίο είναι 14-15 ευρώ, με πεταπτυχιακό είναι 17-18. Όπως καταλαβαίνεις, το φροντιστήριο είναι αυτό που δεν θα ξαναπάω με 7 ευρώ την ώρα, γι'αυτό νομίζω ότι αξίζει.ετσι ηταν περυσι, φετος να δουμε τι θα γινει............στο ιεκ που δουλεψες αναρτηθηκαν αποτελεσματα προσληψης ωρομισθίων , καλεσαν καποιους η.............Τώρα κατάλαβα ότι ήταν ερώτηση αυτό!Όχι δεν αναρτήθηκαν πίνακες, τηλέφωνο με πήραν όπως σου είπα.σου τηλεφωνησαν για φετος? εαν ναι ποτε ?Όχι για το προηγούμενο εξάμηνο εννοώ! να δουμε πως θα ειναι η διαδικασια φετος. Ο πρωτος που θα κλειθει ας ενημερωσει στο φορουμ
Ξέρει κανείς για το είδος σύμβασης φέτος τα ΙΕΚ στην προκύρηξη ανέφερε σχετική σύμβαση μίσθωσης έργου, είναι με μπλοκάκι; Εμένα ο διευθυντής του ΙΕΚ όταν πήγα να κάνω την αίτηση μου είπε πρέπει να κανω έναρξη κλπ
εισαι σιγουρος οτι ειναι με εναρξη εργασιων??η απλα υποθετεις? εμενα δεν μου ειπαν τιποτα, σημερ θα παω στο ιεκ το απογευμα που εχουν ενημερωση και ετυχως που πηγα και με ενημερωσαν , πηρα και σε γειτονικη πολη αλλα δεν το σηκωσαν αν και ενας φιλος μου ειπε οτι θα ειδοποιησουν αυριο........το χρονοδιαγραμμα νομιζω λεει για σημερα.........δεν ξερω τετιοι μπαχαλο μονο εδω συμβαινει........... εχω φαει πορτα απο παντου παρολο που εχω μεταπτυχιακα και προυπηρεσια ετων
Παράθεση από: mpesg στις Οκτώβριος 06, 2011, 03:46:34 μμεισαι σιγουρος οτι ειναι με εναρξη εργασιων??η απλα υποθετεις? εμενα δεν μου ειπαν τιποτα, σημερ θα παω στο ιεκ το απογευμα που εχουν ενημερωση και ετυχως που πηγα και με ενημερωσαν , πηρα και σε γειτονικη πολη αλλα δεν το σηκωσαν αν και ενας φιλος μου ειπε οτι θα ειδοποιησουν αυριο........το χρονοδιαγραμμα νομιζω λεει για σημερα.........δεν ξερω τετιοι μπαχαλο μονο εδω συμβαινει........... εχω φαει πορτα απο παντου παρολο που εχω μεταπτυχιακα και προυπηρεσια ετων Εμένα σήμερα μου τηλεφώνησαν από το ΙΕΚ Καρδίτσας και μου είπαν να πάω αύριο για ενημέρωση. Όταν πήγα όμως να κάνω την αίτηση ρώτησα για τη σύμβαση στο Διευθυντή και που είπε πως θα είναι με μπλακάκι. Μpesg από την ενημέρωση που θα έχεις το απόγευμα ενημέρωσε και μας. Υπάρχει μια σύγχηση με αυτό το θέμα. Για 2-3 ώρες να κάνεις έναρξη δεν συμφέρει.
Άντε, καλή αρχή!! Μέχρι πόσες ώρες σού έδωσαν πέρσι; Επίσης, μόλις είδα μια προκήρυξη για το φθινοπωρινό εξάμηνο. Για το εαρινό να υποθέσω ότι καλούν πάλι προσωπικό; Αν ναι, πότε βγαίνουν οι προκηρύξεις;