0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά να σας ρωτήσω; Μήπως έχει κανένας εκπαιδευτικό υλικό για Προσχολική Αγωγή ή μήπως γνωρίζετε κάποιο site ή βιβλίο;
Παράθεση από: M.kleopatra στις Οκτωβρίου 07, 2011, 12:03:28 pmΠαιδιά να σας ρωτήσω; Μήπως έχει κανένας εκπαιδευτικό υλικό για Προσχολική Αγωγή ή μήπως γνωρίζετε κάποιο site ή βιβλίο;να ζητησεις απο το διευθυντη να σου δωσει απο το αρχειο σημειωσεων που εχει το ιεκ
Καλό θα ήταν να ζητήσεις το βιβλίο ύλης από παλαιότερα εξάμηνα, να δεις τον οδηγό σπουδών για το συγκεκριμένο μάθημα από το site του Ο.Ε.Ε.Κ και να συγγράψεις τις δικές σου σημειώσεις. Δεν είναι δεοντολογικό να "κλέβουμε" σημειώσεις άλλων οι οποίοι κόπιασαν για να συγγράψουν. Στην τελική, θα χαρείς ιδιαίτερα για το δικό σου έργο.
Παράθεση από: ecal στις Οκτωβρίου 08, 2011, 01:11:49 pmΚαλό θα ήταν να ζητήσεις το βιβλίο ύλης από παλαιότερα εξάμηνα, να δεις τον οδηγό σπουδών για το συγκεκριμένο μάθημα από το site του Ο.Ε.Ε.Κ και να συγγράψεις τις δικές σου σημειώσεις. Δεν είναι δεοντολογικό να "κλέβουμε" σημειώσεις άλλων οι οποίοι κόπιασαν για να συγγράψουν. Στην τελική, θα χαρείς ιδιαίτερα για το δικό σου έργο. Και πέρσι προσχολικής είχα και μου έπαιρνε 3-4 ώρες κάθε φορά για ένα τρίωρο μάθημα.Οπότε έχω ήδη αρκετά πράγματα.Απλώς επηρεάστηκα από μία συνάδελφο Μουσικής που μου ανέφερε κάποια site τα οποία κοίταξα και δεν βρήκα τίποτα. Αυτό είναι ένας λόγος που μου αρέσουν τα ΙΕΚ, είναι πρόκληση και φυσικά μαθαίνεις κι'εσύ με τα τόσο διαφορετικά τμήματα.Και όχι όπως τα φροντιστήρια που σου λένε ακόμα και τι ασκήσεις θα τους βάλεις!
θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται η διδασκαλια σε ενα ιεκ?με η/υ,φωτοτυπιες?γραφουμε βιβλιογραφια στις σημειωσεις μας?ευχαριστω
Kαλησπερα σε ολους,Θα ηθελα και εγω τα φωτα σας οσον αφορα στη διδασκαλια της αγγλικης σε ΙΕΚ.Η ειδικοτητα στην οποια θα διδαξω ειναι αυτη των βοηθων φυσιοθεραπευτη. Εχει κανειςκαποια ιδεα απο το που μπορω να αντλησω υλικο???thanx in advance...