Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρείς τα κενά πέρισυ ή τους διορισμούς (στους οποίους αναγράφονται εκτός από τις περιοχές, και από ποιον πίνακα έγιναν οι διορισμοί - 24μηνο, 30μηνο, ΑΣΕΠ κλπ) και να πάρεις μια γενική ιδέα και για φέτος.
Είναι προτιμότερο να κάνω αίτηση διορισμού φέτος που κατά πάσα πιθανότητα θα πάω σε κάποιο νησί ή να το αφήσω για την επόμενη χρονιά που θα έχω περισσότερες πιθανότητες μια καλής τοποθέτησης? Μάλλον προσανατολίζομαι προς την πρώτη εναλλακτική, απλώς θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη των πιο έμπειρων.
Έχω κι εγώ την ίδια απορία με τον seirios. Εσείς τι πιστεύετε; Κι επίσης, έχω ακούσει από ράδιο αρβύλα ότι καλύτερα να διοριστεί κάποιος από φέτος, αν μπορεί, και να μην το αφήσει για του χρόνου, επειδή, υποτείθεται, ότι από του χρόνου θα μειωθεί ο μισθός των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών έως και 250 ευρώ, επειδή θα χάσουν όλα τα επιδόματα εκτός απ' το οικογενειακό. Εσείς τι λέτε; Έχει ξανακούσει κανείς αυτή τη φήμη; Ευχαριστώ!
Απο τη μέρα που ορκίστηκες