Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι μόνο για τη διαγραφή αλλά και για το πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας και για τον Ο.Π.Α.Δ. Τέλη οκτωβρίου-αρχές νοεμβρίου πληρωμή νεόδιόριστων!
Εγώ που διορίστηκα πέρυσι ξεκίνησα να πληρώνομαι από 18 Αυγούστου που παρουσιάστηκα. Πρώτη φορά πληρώθηκα μέσα Οκτώβρη....
Παράθεση από: patolis74 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:46:58 amΌχι μόνο για τη διαγραφή αλλά και για το πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας και για τον Ο.Π.Α.Δ. Τέλη οκτωβρίου-αρχές νοεμβρίου πληρωμή νεόδιόριστων!Με τον ΟΠΑΔ έχει κάνει κανείς κάτι; Θα είναι το ίδιο για όλες τις διευθύνσεις;
Παράθεση από: voluntaryist στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 12:20:36 pmΠαράθεση από: patolis74 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:46:58 amΌχι μόνο για τη διαγραφή αλλά και για το πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας και για τον Ο.Π.Α.Δ. Τέλη οκτωβρίου-αρχές νοεμβρίου πληρωμή νεόδιόριστων!Με τον ΟΠΑΔ έχει κάνει κανείς κάτι; Θα είναι το ίδιο για όλες τις διευθύνσεις;Κάνεις διαγραφήαπό το ΙΚΑ ή όποιο ταμείο είχες πριν, πας στον ΟΠΑΔ με τη διαγραφή και το πρωτόκολλο ορκωμωσίας και ζητάς απογραφικό δελτίο. Αφού το συμπληρώσεις, στο σφραγίζει κλπ. ο προιστάμενος στη δευτεροβάθμια και ξαναπάς στον ΟΠΑΔ για να πάρεις τα βιβλιάρια. Στο μεταξύ θα πρέπει να έχει έρθει στο σχολείο σου ο αριθμός μητρωου ασφαλισμένου στο δημόσιο. Αυτός ο αριθμός θα γραφεί στην 1η σελίδα στα βιβλιάρια (0000......)
Παράθεση από: vpdt στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 04:11:38 pmΠαράθεση από: voluntaryist στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 12:20:36 pmΠαράθεση από: patolis74 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:46:58 amΌχι μόνο για τη διαγραφή αλλά και για το πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας και για τον Ο.Π.Α.Δ. Τέλη οκτωβρίου-αρχές νοεμβρίου πληρωμή νεόδιόριστων!Με τον ΟΠΑΔ έχει κάνει κανείς κάτι; Θα είναι το ίδιο για όλες τις διευθύνσεις;Κάνεις διαγραφήαπό το ΙΚΑ ή όποιο ταμείο είχες πριν, πας στον ΟΠΑΔ με τη διαγραφή και το πρωτόκολλο ορκωμωσίας και ζητάς απογραφικό δελτίο. Αφού το συμπληρώσεις, στο σφραγίζει κλπ. ο προιστάμενος στη δευτεροβάθμια και ξαναπάς στον ΟΠΑΔ για να πάρεις τα βιβλιάρια. Στο μεταξύ θα πρέπει να έχει έρθει στο σχολείο σου ο αριθμός μητρωου ασφαλισμένου στο δημόσιο. Αυτός ο αριθμός θα γραφεί στην 1η σελίδα στα βιβλιάρια (0000......)+παίρνεις από το σχολείο σου μια βεβαίωση κρατήσεωνεπίσης, αυτός ο κωσικός μπορεί να αργήσει κάποιες μέρες, δεν τον παίρνεις αμεσωςκαι αφου τα κανεις οοολα αυτα, πας στον οπαδ
Κι εμένα μου είχαν πει ότι θα πληρωθώ από την ημέρα που θα κάνω ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο. Ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη όταν μου ήρθε η μισθοδοσία και για τον Αύγουστο...
ρε παιδιά άσχετο, αλλά το χαρτί της ορκωμοσίας θα τα δώσουμε στον Οπαδ πρωτότυπα ή χρειάζεται να τα επικυρώσουμε για να έχουμε κι εμείς ένα αντίγραφο; Θα μας χρειαστεί πουθενά αλλού;
Παράθεση από: eva92 στις Σεπτεμβρίου 12, 2010, 08:18:04 pmρε παιδιά άσχετο, αλλά το χαρτί της ορκωμοσίας θα τα δώσουμε στον Οπαδ πρωτότυπα ή χρειάζεται να τα επικυρώσουμε για να έχουμε κι εμείς ένα αντίγραφο; Θα μας χρειαστεί πουθενά αλλού;Στον ΟΠΑΔ χρειάζεται πρωτότυπο. Έχει πάει κανείς τελικά;