Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Sorry αλλά μπερδεύτηκα ....... Τελικά πότε προσμετρώνται ως μόρια μετάθεσης από τον πρώτο χρόνο ή μετά τη διετία?
Μπορεί να μας πονάει που δεν θα αναγνωριστεί η προϋπηρεσία μας μισθολογικά, αλλά το γεγονός οτι θα είσαι κάπου με κάποια δουλειά 12 μήνες το χρόνο.......εμένα μου φτάνει.
ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ................Η προυπηρεσια σου δεν αναγνωριζεται σαν αναπληρωτης που ησουν τοσα χρονια?Δηλ ενας που δεν εργαστηκε ποτε και διοριζεται π.χ μεσω ΑΣΕΠ και εσυ που ησουν τοσα χρονια αναπληρωτης μου λες οτι θα παρετε τον ιδιο μισθο?Οταν παμε αναπληρωτες αναγνωριζεται η προυπηρεσια μας, ε σαν μονιμοι αυτο δεν γινεται?
από την στιγμή που αναγνωρισθούν - όποτε γίνει αυτό. Οι φετινοί νεοδιόριστοι ΔΕΝ θα συμμετέχουν στις αιτήσεις μετάθεσης διότι δεν έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο χρόνο για να θεμελιώσουν δικαίωμα ( εκτός και αν ανήκουν σε ειδική κατηγορία). Επομένως, με τις φετινές μεταθέσεις δε θα παίξουν μπάλα. Με την επόμενη εγκύκλιο μεταθέσεων όμως ( αν υποθέσουμε ότι βγει το Νοέμβριο 2014 )θα μπορούν να υποβάλουν κανονικά αίτηση - εκτός αν στο μεταξύ χτυπήσουν άνευ αποδοχών οπότε αυτός ο χρόνος δεν προσμετράται πέραν του μήνα.
Αν μονιμοποιηθείς, έχεις 2 χρόνια στο ΣΤ 0 και για να αλλάξεις βαθμό χρειάζεται άλλον έναν νομίζω ή έχει αλλάξει αυτό; Στο Ε0, Ε1, Ε2, πόση προϋπηρεσία πρέπει να έχεις για να αλλάζεις κλιμάκιο;
Συγνώμη για το άκυρο της παρέμβασης: Άνευ αποδοχών μπορεί κάποιος να πάρει αμέσως με το που διορίζεται;
όχι για τα Ιδιωτικά. Μάλιστα έχει έρθει έγγραφο να μην αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία αναπληρωτών σε Ιδιωτικά σχολεία ( και στον ιδιωτικό τομέα γενικότερα) Οι βαθμοι΄έχουν παγώσει. Ο νεοδιόριστος με προϋπηρεσία επομένως, θα αναγνωρίσει ό,τι χρόνο έχει αλλά ως πλεονάζοντα στον ΣΤ βαθμό και ΟΧΙ για να περάσει σε άλλο βαθμό.Ο μόνος τρόπος να περάσει νεοδιόριστος σε άλλον βαθμό ειναι να έχει μεταπτυχιακό οποτε πάει στον Ε0 ή διδακτορικό οπότε να πάει στον Δ0.