0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: efterpi2 στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 04:32:16 pmεμενα ο δημοσ μου εχει προκυρηξει 16 θεσεισ νηπιαγωγων πε!μαλλον δεν υπαρχει κοινη γραμμηefterpi2 που ακριβώς έχεις δει την προκήρυξη για 16 θέσεις νηπιαγωγών?!!Οτι θα προσληφθούν 16 νηπιαγωγοί για δύο μήνες[(ναί! καλά διαβάσατε!) δεν σημαίνει ότι έχουν προκηρυχθεί και οι θέσεις.Πρόκειται για θέσεις καθαρά βυσματικές που δεν έχεις ούτε το δικαίωμα να κάνεις αίτηση. Γίνεται απευθείας ανάθεση εργασίας σε "εκλεκτούς" δημότες του δήμου.Δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί κάποιος να θεωρήσει το παραπάνω ευκαιρία εργασίας.Εκτός εαν εντάσσεται στους "εκλεκτούς"!
εμενα ο δημοσ μου εχει προκυρηξει 16 θεσεισ νηπιαγωγων πε!μαλλον δεν υπαρχει κοινη γραμμη
Μόνο για τον ΑΣΕΠ δεν συζητάμε.. Τελικά ποιος ξέρει, θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012 ή πάμε για του χρόνου και βλέπουμε?
Lila_76 Σ' ευχαριστώ αλλά εις μάτην εκοπίασαν οι οικοδομούντες...τί να πω?? Αφού η άλλη σε ειρωνεύεται και σου λέει 'τί έρχεσαι, αφού κάθε χρόνο η απάντηση θα είναι αρνητική'; Τί ψυχολογία να έχεις...Αλλά από την άλλη στα ειρωνικά σχόλια πρέπει να απαντάμε με πείσμα..... να σαι καλά και καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνουμε σε όλες τις ομοιοπαθούσες
Στον ένα είχα την ατυχία να είμαι με μια κοπέλα η όποια βγήκε στη συνέντευξη ότι εργαζόταν σε μια παιδική κατασκήνωση. Η εν λόγω κατασκήνωση συνεργαζόταν με τον ιδιωτικό σταθμό για να στέλνουν εκεί τα νήπια και ο υπεύθυνος στη κυριολεξία μας παράτησε, πήρε την κοπέλα και πήγε να της συστήσει τα παιδιά που θα είχε στη κατασκήνωση ενθουσιασμένος! Οπότε οι άλλες φύγαμε...
Demetroula:χαχα!!! Δε θα το έλεγα ακριβώς φρικτό αλλά....ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑΑΑ:@#$%