0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γειά σας!Έχετε προετοιμάσει μαθητές και για CPE και για ECPE σε έναν χρόνο? Τί βιβλία μου προτείνετε? Εγώ διαφωνώ με παράλληλη προετοιμασία αλλα οι γονείς δεν πείθονται με τίποτα. Please help!!!!!
Θα ήθελα τη βοηθειά σας. Εχω 1 μαθητή που πήρε το ecce με Pass. Θέλει να συνεχίσει για Proficiency, αλλά ακόμη δεν έχουμε συζητήσει ακόμη για ποιο του michigan ή του cambridge.... Θα ήθελα τη γνώμη σας κ για τα 2 πτυχία. Επίσης τι βιβλία προτείνετε για το καθενα από τα 2. Του μαθητή μου του έκανα του Γρίβα coursebook και testbook για το lower. Σκέφτομαι να δώσει του χρόνου το Δεκέμβριο. (σε 1,5 χρόνο) κ να κάνουμε 3-4 ώρες την βδομάδα. Είναι καλό το χρονικό διάστημα?
Προς ΚΣ10Το χρονικο διαστημα ειναι καλο για μια καλη προετοιμασια για αυτο το πτυχιο. Οι ωρες καλο ειναι να ειναι 4 και οσες παραπανω μπορεσεις. Οσον αφορα το πτυχιο το CPE ειναι δυσκολο, εχει πολυ απαιτητικο λεξιλογιο, τα κειμενα του ειναι απο πολλα ειδη γραπτου λογου λογοτεχνικα, επιστημονικα, καλλιτεχνικα με δυσκολους ορους που ακομη κι εμεις οι καθηγητες δεν ξερουμε. Για να βεβαιωθεις κανε ενα Practrice Test μονη σου. Το Use of English επισης απαιτητικο, πολυ δυσκολες ιδιωματικες εκφρασεις σχεδον παντου, και το τελευταιο μερος με τα 2 κειμενα, τις ερωτησεις και την παραγραφο πραγματικα θελει πολυ κοπο να δουλευτει. Οσο για βιβλια εχω γραψει παραπανω τι χρησιμοποιησα εγω σε ιδιαιτερο που εκανα. Τωρα υπαρχει και το On the Move της Hilliside Press που ειναι και για το ECPE, αλλα αν εκανα τωρα μαθημα τουλαχιστον για coursebook θα προτιμουσα καποιο αγγλικου εκδοτικου οικου π.χ. Gold, Masterclass κλ.π.Το ECPE ειναι πιο βατο, οχι ευκολο αλλα δουλευεται με λιγοτερο αγχος. Απαιτητικο λεξιλογιο, βατη γραμματικη, διαχειρισιμο listening και writing, ανουσιο speaking (γνωμη μου!). Το Stars and Stripes της Express Publishing ειναι καλο, οχι στην εκθεση ομως, απο γραμματικη το Mastermind της Burlington και Practice tests της Hellenic American Union.