Σύνολο ψηφοφόρων: 75
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενημερωτικά, στη συνάντησή μας την Παρασκευή το πρωί στο ΑΣΕΠ η υπεύθυνη μας είπε ότι καταβάλλονται προσπάθεις για να βγουν τα αποτελέσματα μέσα στη βδομάδα. Ελπίζω αυτό να μη σημαίνει κάτι κακό.
Δεν άντεξα και ξαναπήρα στον ΑΣΕΠ. Μια ευγενέστατη κοπέλα που φαίνεται να είχε όρεξη για κουβεντούλα μου είπε πως "θα βγουν την Παρσκευή 20 ιουλίου κατά 99,999 % μετά τις 3 το μεσημέρι!"
Πάμε λοιπόν να ανάψουμε ένα κεράκι στον Προφήτη Ηλία, καθότι γιορτάζει στις 20 Ιουλίου.
Άντε, βοήθειά σας! Χαλαρώστε...λίιιιγο ακόμα έμεινε. Προτείνω να σταματήσετε τα τηλέφωνα [δε φταίνε σε τίποτα και οι υπάλληλοι καλοκαιριάτικα,ό,τι τους λένε, λένε και αυτοί],να πάρετε απόφαση ότι θα βγουν 27 του μήνα [νομίζω ότι για να υπάρχει χρόνος για όλες τις διαδικασίες, δε γίνεται να βγουν αργότερα], οπότε αν βγουν νωρίτερα,θετικό θα είναι. Δεν δίνουμε πρώτη φορά στη ζωή μας εξετάσεις...Ψυχραιμία!
Ρε παιδιά ό,τι θέλουν λένε; Τώρα πήρα με την ελπίδα να ακούσω αυτά που είπαν και στην pariel και μου είπαν να πάρουμε την Παρασκευή ξανά για να μας πουν "τί εκτίμηση θα έχουν μέχρι τότε".