0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:05:19 pmΠάντως στον πίνακα της Σιβιτανιδείου της ειδικότητας μου, φαίνεται ποιός είχε δουλέψει πέρσι εκεί. Είναι ο μόνος αναπληρωτής, ακόμα και από τον γενικό πίνακα αναπληρωτών, που έχει 10 μήνες προυπηρεσία πέρσι.Και στον δικό μου φαίνεται... Η μέγιστη προυπηρεσία από αναπλήρωση ήταν 5,8 για τις προυπηρεσίες τις κανονικές... Τα 9αρια είναι Σιβ.
Πάντως στον πίνακα της Σιβιτανιδείου της ειδικότητας μου, φαίνεται ποιός είχε δουλέψει πέρσι εκεί. Είναι ο μόνος αναπληρωτής, ακόμα και από τον γενικό πίνακα αναπληρωτών, που έχει 10 μήνες προυπηρεσία πέρσι.
Παράθεση από: glianna στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:46:49 pmεκ παραδρομής ορθογραφικό λάθοςΣιβιτανίδειος Σε άτομα που δούλευαν τόσα χρόνια χωρίς ούτε μια επιτυχία ΑΣΕΠ (βλέπε Σιβιτανίδειο) ( τοσα χρονια δουλεύω και δεν έχω επιτυχία στο ΑΣΕΠ) και τελικά διορίστηκαν ή συγκέντρωσαν μεγάλες προυπηρεσίες ( κι εγώ έχω συγκεντρώσει μεγάλη προυπηρεσία) δεν αξίζει σεβασμός, απέχθεια αξίζει.Anyway λιγη προσοχή στη διατύπωση για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και επίσης να βάζεις σωστά της παραθέσεις γιατί νόμισα πως το ορθογραφικό λάθος το έκανα εγώ ( το τελευταίο το απαιτώ!!!!! )
εκ παραδρομής ορθογραφικό λάθοςΣιβιτανίδειος
Παράθεση από: Alkyoni στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:10:51 pmΠαράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:05:19 pmΠάντως στον πίνακα της Σιβιτανιδείου της ειδικότητας μου, φαίνεται ποιός είχε δουλέψει πέρσι εκεί. Είναι ο μόνος αναπληρωτής, ακόμα και από τον γενικό πίνακα αναπληρωτών, που έχει 10 μήνες προυπηρεσία πέρσι.Και στον δικό μου φαίνεται... Η μέγιστη προυπηρεσία από αναπλήρωση ήταν 5,8 για τις προυπηρεσίες τις κανονικές... Τα 9αρια είναι Σιβ.Μήπως είναι άτομα που δούλεψαν σε ειδικά σχολεία; Γιατί οι προσλήψεις σε αυτά έγιναν κανονικά από το Σεπτέμβριο πέρσι, αφού δεν είχαν το κόλλημα με την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ (στους πίνακες ειδικής αγωγής δεν μετρά η βαθμολογία του ΑΣΕΠ).
Παράθεση από: Alkyoni στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:00:01 pmΠαράθεση από: glianna στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:46:49 pmεκ παραδρομής ορθογραφικό λάθοςΣιβιτανίδειος Σε άτομα που δούλευαν τόσα χρόνια χωρίς ούτε μια επιτυχία ΑΣΕΠ (βλέπε Σιβιτανίδειο) ( τοσα χρονια δουλεύω και δεν έχω επιτυχία στο ΑΣΕΠ) και τελικά διορίστηκαν ή συγκέντρωσαν μεγάλες προυπηρεσίες ( κι εγώ έχω συγκεντρώσει μεγάλη προυπηρεσία) δεν αξίζει σεβασμός, απέχθεια αξίζει.Anyway λιγη προσοχή στη διατύπωση για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και επίσης να βάζεις σωστά της παραθέσεις γιατί νόμισα πως το ορθογραφικό λάθος το έκανα εγώ ( το τελευταίο το απαιτώ!!!!! )Εγω πάλι δεν απαιτώ τίποτα από κανένα συνάδελφο...Λίγη περισσότερη προσοχή στην ανάγνωση και στις παρενθέσεις ζητώ απλά για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις.
Προφανώς όλες οι ειδικότητες έχουν πληγεί από Σιβιτανιδείτες.Και δεν νομίζω να χαίρεται κανείς για αυτό
Παράθεση από: glianna στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:22:59 pmΠροφανώς όλες οι ειδικότητες έχουν πληγεί από Σιβιτανιδείτες.Και δεν νομίζω να χαίρεται κανείς για αυτό Ε μα να είναι ο άλλος περισυ αρκετές θέσεις πιο κάτω από σενα χωρις Ασεπ , κ με προυπηρεσία που απέκτησε την ποιο προηγουμενη χρονια απο Σιβιτανιδειο (χωρις να εχει δωσει Ασεπ) κ φέτος να εμφανίζεται μπροστα σου ??
Παράθεση από: jamais στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:36:01 pmΠαράθεση από: glianna στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:22:59 pmΠροφανώς όλες οι ειδικότητες έχουν πληγεί από Σιβιτανιδείτες.Και δεν νομίζω να χαίρεται κανείς για αυτό Ε μα να είναι ο άλλος περισυ αρκετές θέσεις πιο κάτω από σενα χωρις Ασεπ , κ με προυπηρεσία που απέκτησε την ποιο προηγουμενη χρονια απο Σιβιτανιδειο (χωρις να εχει δωσει Ασεπ) κ φέτος να εμφανίζεται μπροστα σου ??Και να ήταν μόνο ένας πάει κι έρχεται... Τουλάχιστον τώρα δε θα πετάγονται μπροστά μας διορισμένοι και να αναρωτιόμαστε από που ξεφύτρωσαν....Όμως επειδή τους έχω στο μάτι χρόνια τώρα όταν πετύχω κάποιον πάντα τον ρωτάω ευθέως τι μέσον είχε και μπήκε εκεί.. Και ως εκ θαύματος όλοι απαντούν ότι ήταν οι προτελευταίοι που πήραν και δεν το περίμεναν κιόλας...
Παράθεση από: glianna στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:16:51 pmΠαράθεση από: Alkyoni στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 11:00:01 pmΠαράθεση από: glianna στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:46:49 pmεκ παραδρομής ορθογραφικό λάθοςΣιβιτανίδειος Σε άτομα που δούλευαν τόσα χρόνια χωρίς ούτε μια επιτυχία ΑΣΕΠ (βλέπε Σιβιτανίδειο) ( τοσα χρονια δουλεύω και δεν έχω επιτυχία στο ΑΣΕΠ) και τελικά διορίστηκαν ή συγκέντρωσαν μεγάλες προυπηρεσίες ( κι εγώ έχω συγκεντρώσει μεγάλη προυπηρεσία) δεν αξίζει σεβασμός, απέχθεια αξίζει.Anyway λιγη προσοχή στη διατύπωση για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και επίσης να βάζεις σωστά της παραθέσεις γιατί νόμισα πως το ορθογραφικό λάθος το έκανα εγώ ( το τελευταίο το απαιτώ!!!!! )Εγω πάλι δεν απαιτώ τίποτα από κανένα συνάδελφο...Λίγη περισσότερη προσοχή στην ανάγνωση και στις παρενθέσεις ζητώ απλά για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις.Τις παρενθέσεις τις βλεπουμε όλοι αλλά το (βλέπε .....) = (πχ)= 1 παράδειγμα από τα πολλά. Ελληνικά ξέρω!!! Όσο για το "απαιτώ " που έγραψα ζητώ συγνώμη γιατί δεν έκαβα υπόψη ότι κάποιος μπορεί να μην έχει τη δική μου εξοικείωση με την ηλεκτρονική επικοινωνία και τα emoticons ( εξ. το έγραψα χαριτολογώντας για να ελαφρύνω λίγο την κατάσταση)