0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: phni στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:00:13 pmβγηκε απο το υπεπθ φετος.δεν ξερω αν ηθελε το κουτακι για ολη την ελλαδα ή να την βαλεις στις προτιμησεις σου.εγω την εβαλα στις προτιμησεις.το θεμα ειναι αν παρει πριν το υπουργειο γιατι αλλαζει το που θα πας.ειναι και το ποσους θα παρειΔε μέτρησα τους δικούς μας ( 17.02 εισαι) αλλά ο αριθμός που γνωρίζω ότι παίρνει κάθε χρόνο στην ειδικότητά μας είναι περίπου 28. Φέτος από ότι έμαθα θα τον μειώσουν. Δεν ξέρω στους πόσους. Αυτό που με ανησυχεί δεν είναι το βραχυπρόθεσμο. Αν πχ πάρει πριν το Υπουργείο και κάποιοι κάτω από εμένα στον πίνακα γράψουν προυπηρεσία ποιος μου λέει ότι οι πίνακες δε θα ξεκλειδώσουν πάλι και αυτοί βρεθούν πάνω από εμένα? Δεν έπρεπε να ξέρουμε ότι θα συνταχθούν πίνακες? Σε τελική αν το ήξερα αυτό θα είχα εξασφαλίσει και τη θέση αλλά και το που θα βρεθώ.Ενώ τώρα αγωνιώ για το αν θα βρεθώ Έβρο ή Καστελόριζο. Και κάποιοι άλλοι (θέσεις 20-25 κλπ)για το αν θα τους καλέσουν καν, ενώ στη Σιβιτανίδειο θα δουλέψουν άτομα που από τον ενιαίο αναπληρωτών είχαν ελάχιστες ελπίδες (θέση 40-45 και κάτω)
βγηκε απο το υπεπθ φετος.δεν ξερω αν ηθελε το κουτακι για ολη την ελλαδα ή να την βαλεις στις προτιμησεις σου.εγω την εβαλα στις προτιμησεις.το θεμα ειναι αν παρει πριν το υπουργειο γιατι αλλαζει το που θα πας.ειναι και το ποσους θα παρει
Καλησπερα.ειμαι και εγω πε17.02 και επισης εμεινα αφωνη με αυτο που ειδα σημερα.εβαλα και εγω ναι παντου και δεν ειμαι ομως μεσα στον πινακα της σιβιτ.ποιος απο μας το ηξερε οτι θα συνταχθει αλλος πινακας? ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤωρα τι κανουμε?? αντε πες οτι παιρνει απο κει αναπληρωτες....σιγουρα θα δουλεψουν και αναπληρωτες που ειναι πιο κατω απο μας στον πινακα....και με μας τι θα γινει?θα παρει αναπληρωτες ΑΚΩ στην υπολοιπη ελλαδα?και ποσοι θα ειναι αυτοι?γιατι ΚΕΝΑ εχει ...το θεμα ειναι οτι δεν τα λενε και παρουσιαζουν οτι ειμαστε υπεραριθμοι.Τι γνωμη εχετε για ολα αυτα παιδια???ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧθα σκασω στο τελος.....εμεις θα δουλεψουμε φετος???
όσοι δήλωσαν "ναι σε όλα" δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτόν τον πίνακα;
Κάθησα 8 μήνες και διάβαζα για ΑΣΕΠ και πήγα και άγραψα και ήμουν επιτυχών και βαρέθηκα να με βλέπω στους πίνακες, τώρα και της Σιβιτανιδίου, κάτω από συναδέλφους που ενδεχομένως ούτε πάτησαν να δώσουν. Άντε να πάμε στους νέους πίνακες του '12...
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 08:56:22 pmΚάθησα 8 μήνες και διάβαζα για ΑΣΕΠ και πήγα και άγραψα και ήμουν επιτυχών και βαρέθηκα να με βλέπω στους πίνακες, τώρα και της Σιβιτανιδίου, κάτω από συναδέλφους που ενδεχομένως ούτε πάτησαν να δώσουν. Άντε να πάμε στους νέους πίνακες του '12...Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την προσπάθειά σου και το διάβασμα για τον ΑΣΕΠ, δείξε λίγο σεβασμό!Είναι δικαίωμα του καθενός αν θέλει να δώσει ή όχι ΑΣΕΠ. Τι σημασία έχει που δεν έδωσαν; Δούλεψαν, ενδεχομένως ταξίδεψαν αν την Ελλάδα, ίσως γι'αυτό το λόγο να μην μπόρεσαν να κατέβουν στο εξεταστικό κέντρο για να δώσουν, και τώρα βρίσκονται στον πίνακα προϋπηρεσίας ανάλογα με τα μόριά τους. Τυχαίνει να είναι πάνω από εσένα. Λίγο σεβασμός.
και υπαρχουν και εκπαιδευτικοί που έχουν μία και δύο και τρεις επιτυχίες στον ασεπ και εχουν και προϋπηρεσία...
Παράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 07:04:32 pmόσοι δήλωσαν "ναι σε όλα" δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτόν τον πίνακα;Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι !!!!!!!!!!!!!