0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikolopol στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:31:56 amΠαράθεση από: Alkyoni στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:22:25 amΠαράθεση από: froski στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:00:56 amΕπομένως αληθεύει ότι θα τους τροποποιήσουν...Τώρα δεν ξέρω αν θέλω να μπω στους πίνακες τελικά! Freak!!!!Καλημέρα!!!!!Δεν πήρα κάπου τηλέφωνο οπότε περιμένω νεότερα κυρίως μέσα από το ίντερνετ...Επίσης περιμένω να δω τι είδους τροποποίηση θα κάνουν στους πίνακες της Σιβιτανιδείου. Εικάζω πως θα συμπεριληφθεί στο ΚΟΥΤΑΚΙ. Τώρα αν γίνει αυτό και αν με πάρουν εκεί θα είναι για μένα όπως αν με πάρουν στιν Α Αθήνας ή στη
Παράθεση από: Alkyoni στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:22:25 amΠαράθεση από: froski στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:00:56 amΕπομένως αληθεύει ότι θα τους τροποποιήσουν...Τώρα δεν ξέρω αν θέλω να μπω στους πίνακες τελικά! Freak!!!!Καλημέρα!!!!!Δεν πήρα κάπου τηλέφωνο οπότε περιμένω νεότερα κυρίως μέσα από το ίντερνετ...Επίσης περιμένω να δω τι είδους τροποποίηση θα κάνουν στους πίνακες της Σιβιτανιδείου. Εικάζω πως θα συμπεριληφθεί στο ΚΟΥΤΑΚΙ. Τώρα αν γίνει αυτό και αν με πάρουν εκεί θα είναι για μένα όπως αν με πάρουν στιν Α Αθήνας ή στη
Παράθεση από: froski στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:00:56 amΕπομένως αληθεύει ότι θα τους τροποποιήσουν...Τώρα δεν ξέρω αν θέλω να μπω στους πίνακες τελικά! Freak!!!!Καλημέρα!!!!!Δεν πήρα κάπου τηλέφωνο οπότε περιμένω νεότερα κυρίως μέσα από το ίντερνετ...Επίσης περιμένω να δω τι είδους τροποποίηση θα κάνουν στους πίνακες της Σιβιτανιδείου. Εικάζω πως θα συμπεριληφθεί στο ΚΟΥΤΑΚΙ. Τώρα αν γίνει αυτό και αν με πάρουν εκεί θα είναι για μένα όπως αν με πάρουν στιν Α Αθήνας ή στη
Επομένως αληθεύει ότι θα τους τροποποιήσουν...Τώρα δεν ξέρω αν θέλω να μπω στους πίνακες τελικά! Freak!!!!
Αυτό που λες δεν ισχύει, τουλάχιστον μέχρι και πέρυσι. Αν αλλάξει κάτι φέτος δεν γνωρίζω..Και πέρυσι ήταν αναπληρωτές που τους πήραν σε ειδική αγωγή κλπ. ανέλαβαν κανονικά υπηρεσία "αλλού" και στον πίνακα συνέχιζαν να υπάρχουν.Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αφαιρεθούν όσοι προσλήφθηκαν στην Α' φάση!
Υποθέτω επομένως ότι θα έχει να κάνει με το πως θα βγουν οι προσλήψεις της Σιβιτανιδείου. Αν βγουν μαζί με των γενικών σχολείων, προφανώς κάποιος δεν θα μπορεί να είναι και στα δύο ταυτόχρονα. Αν βγουν ξεχωριστά, πιθανόν κάποιος που τον προσέλαβαν σε γενικό σχολείο να μπορεί να κληθεί μετά και στη Σιβιτανίδειο ή αντίστροφα, και να διαλέξει που θέλει να είναι.
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:01:26 pmΥποθέτω επομένως ότι θα έχει να κάνει με το πως θα βγουν οι προσλήψεις της Σιβιτανιδείου. Αν βγουν μαζί με των γενικών σχολείων, προφανώς κάποιος δεν θα μπορεί να είναι και στα δύο ταυτόχρονα. Αν βγουν ξεχωριστά, πιθανόν κάποιος που τον προσέλαβαν σε γενικό σχολείο να μπορεί να κληθεί μετά και στη Σιβιτανίδειο ή αντίστροφα, και να διαλέξει που θέλει να είναι.Δεν θα μπορεί να επιλέξει!Δεν ανήκει σε ξεχωριστή προκήρυξη όπως είναι για ΣΜΕΑΕ κλπ....Η Σιβιτανίδειος δηλώθηκε σαν μια περιοχή όπως όλες οι άλλες...και στην εγκύκλιο δεν αναφέρει τη σύνταξη ξεχωριστού πίνακα Σιβιτανιδειου!
Παράθεση από: lampros στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:21:02 pmΠαράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:01:26 pmΥποθέτω επομένως ότι θα έχει να κάνει με το πως θα βγουν οι προσλήψεις της Σιβιτανιδείου. Αν βγουν μαζί με των γενικών σχολείων, προφανώς κάποιος δεν θα μπορεί να είναι και στα δύο ταυτόχρονα. Αν βγουν ξεχωριστά, πιθανόν κάποιος που τον προσέλαβαν σε γενικό σχολείο να μπορεί να κληθεί μετά και στη Σιβιτανίδειο ή αντίστροφα, και να διαλέξει που θέλει να είναι.Δεν θα μπορεί να επιλέξει!Δεν ανήκει σε ξεχωριστή προκήρυξη όπως είναι για ΣΜΕΑΕ κλπ....Η Σιβιτανίδειος δηλώθηκε σαν μια περιοχή όπως όλες οι άλλες...και στην εγκύκλιο δεν αναφέρει τη σύνταξη ξεχωριστού πίνακα Σιβιτανιδειου!Επομένως θα πρέπει να βγουν οι αναπληρωτές της μαζί με των γενικών σχολείων. Παρόλα αυτά, ακόμα και αν είναι έτσι, κάποιος που κλήθηκε σε ΣΜΕΑ ή ΤΑΔ θα μπορεί να κληθεί και στη Σιβιτανίδειο αν οι προσλήψεις της εντάσονται σε αυτές του γενικού πίνακα, και το αντίστροφο.
Oπότε δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν πίνακας για Σιβιτανίδειο γιατί είναι πχ σαν να έβγαινε πίνακας ξεχωριστός για Αττική.