0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολλά συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση της Σιβιτανιδείου και προσωπικά στο νέο γενικό...Απ' ότι έχω μάθει τα περισσότερα λαμόγια επιτέλους πετάχτηκαν έξω και προχώρησαν παιδιά με "βαριά" χαρτιά...Ένας από αυτούς ήμουν και γω και παρότι δεν έβαλα κανέναν να μιλήσει για μένα, σήμερα με πήραν τηλέφωνο να παρουσιαστώ...Και για να μην παρεξηγηθώ και νομίζει κανείς ότι τα παρουσιάζω όπως θέλω... ΑΡΝΗΘΗΚΑ...Πέρυσι θα πήγαινα ευχαρίστως αλλά το αρχιλαμόγιο που ήταν τότε γενικός μου το στέρησε... Φέτος τα συμφέροντά μου λένε όχι...Πάντως νοιώθω μια δικαίωση και μεγαλώνει η πίστη μου ότι σιγά σιγά η τάξη θα αποκατασταθεί σ'αυτό το μάταιο κόσμο...Καλή επιτυχία σε ότι σχεδιάζει ο καθένας και μην απογοητεύεστε αν κάτι δεν σας βγει... τουλάχιστον θα το έχετε προσπαθήσει...
Παράθεση από: porcupinetree στις Σεπτεμβρίου 27, 2008, 12:08:34 amΠολλά συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση της Σιβιτανιδείου και προσωπικά στο νέο γενικό...Απ' ότι έχω μάθει τα περισσότερα λαμόγια επιτέλους πετάχτηκαν έξω και προχώρησαν παιδιά με "βαριά" χαρτιά...Ένας από αυτούς ήμουν και γω και παρότι δεν έβαλα κανέναν να μιλήσει για μένα, σήμερα με πήραν τηλέφωνο να παρουσιαστώ...Και για να μην παρεξηγηθώ και νομίζει κανείς ότι τα παρουσιάζω όπως θέλω... ΑΡΝΗΘΗΚΑ...Πέρυσι θα πήγαινα ευχαρίστως αλλά το αρχιλαμόγιο που ήταν τότε γενικός μου το στέρησε... Φέτος τα συμφέροντά μου λένε όχι...Πάντως νοιώθω μια δικαίωση και μεγαλώνει η πίστη μου ότι σιγά σιγά η τάξη θα αποκατασταθεί σ'αυτό το μάταιο κόσμο...Καλή επιτυχία σε ότι σχεδιάζει ο καθένας και μην απογοητεύεστε αν κάτι δεν σας βγει... τουλάχιστον θα το έχετε προσπαθήσει... Εγω απο οτι ξέρω δεν πέταξε τα λαμόγια εξω απλά εβαλε μεσα τα μεγαλυτερα ΛΑΜΟΓΙΑ, αυτα που ηρθαν απευθειας απο πιο πανω... ....... Για τον παλιο ισχυει αυτο που λες το χω ακουσει και απο αλλους
Ξέρει κανείς αν στον κλάδο της πληροφορικής ισχύει το ποσοστό 60-40%; Μήπως ξέρει κανείς πόσους πληροφορικούς (ΠΕ19 και ΠΕ20) πήραν πέρσι για να εκτιμήσω και το φετινό νούμερο;
εγω θα περασω απο εκει και τουλαχιστον αν καταφερω τους 20 πρωτους απο καθε ειδικοτητα θα τους βγαλω φωτογραφια και θα τους ανεβασω
φιλε μου μην περιμενεις να παρουνε πανω απο 10-15 αν και τιποτα δεν ειναι σιγουρο..... Να περιμενεις μεχρι την τεταρτη
Παράθεση από: porcupinetree στις Σεπτεμβρίου 27, 2008, 12:08:34 amΠολλά συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση της Σιβιτανιδείου και προσωπικά στο νέο γενικό...Απ' ότι έχω μάθει τα περισσότερα λαμόγια επιτέλους πετάχτηκαν έξω και προχώρησαν παιδιά με "βαριά" χαρτιά...Ένας από αυτούς ήμουν και γω και παρότι δεν έβαλα κανέναν να μιλήσει για μένα, σήμερα με πήραν τηλέφωνο να παρουσιαστώ...Και για να μην παρεξηγηθώ και νομίζει κανείς ότι τα παρουσιάζω όπως θέλω... ΑΡΝΗΘΗΚΑ...Πέρυσι θα πήγαινα ευχαρίστως αλλά το αρχιλαμόγιο που ήταν τότε γενικός μου το στέρησε... Φέτος τα συμφέροντά μου λένε όχι...Πάντως νοιώθω μια δικαίωση και μεγαλώνει η πίστη μου ότι σιγά σιγά η τάξη θα αποκατασταθεί σ'αυτό το μάταιο κόσμο...Καλή επιτυχία σε ότι σχεδιάζει ο καθένας και μην απογοητεύεστε αν κάτι δεν σας βγει... τουλάχιστον θα το έχετε προσπαθήσει... συγνωμη αλλά κανεις μεγαλο λαθος...άτομα που βρίσκονται στο πινακα μηδενικης προυπηρεσιας των αναπληρωτων ειναι στιε πρωτες 5 θεσεις παρακαλω......τι να λεμε τωρα.....ευτυχως δεν ασχοληθηκα γιατι θα τραβουσα τα μαλλια μου με αυτα που θα εβλεπα....
Παράθεση από: porcupinetree στις Σεπτεμβρίου 27, 2008, 12:08:34 amΠολλά συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση της Σιβιτανιδείου και προσωπικά στο νέο γενικό...Απ' ότι έχω μάθει τα περισσότερα λαμόγια επιτέλους πετάχτηκαν έξω και προχώρησαν παιδιά με "βαριά" χαρτιά...Ένας από αυτούς ήμουν και γω και παρότι δεν έβαλα κανέναν να μιλήσει για μένα, σήμερα με πήραν τηλέφωνο να παρουσιαστώ...Και για να μην παρεξηγηθώ και νομίζει κανείς ότι τα παρουσιάζω όπως θέλω... ΑΡΝΗΘΗΚΑ...Πέρυσι θα πήγαινα ευχαρίστως αλλά το αρχιλαμόγιο που ήταν τότε γενικός μου το στέρησε... Φέτος τα συμφέροντά μου λένε όχι...Πάντως νοιώθω μια δικαίωση και μεγαλώνει η πίστη μου ότι σιγά σιγά η τάξη θα αποκατασταθεί σ'αυτό το μάταιο κόσμο...Καλή επιτυχία σε ότι σχεδιάζει ο καθένας και μην απογοητεύεστε αν κάτι δεν σας βγει... τουλάχιστον θα το έχετε προσπαθήσει... Ψεύδεσαι και θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Αποδεικνύεις ότι ο καθένας μιλάει ανάλογα με το συμφέρον του.Όλοι είδαμε άτομα μηδενικής προυπηρεσίας να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις. Που είναι τα "βαριά χαρτιά" τους;Σε τι λοιπόν είναι καλύτερος ο καινούριος γενικός από τον προηγούμενο; Στο ότι εσένα σου έκανε το χατήρι;