0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι ειδικότητας είναι η γνωστή σου;
Μη μαλώνετε άδικα για τη Σιβιτανίδειο....Μόνο μέσον περνάει, στάνταρ, σίγουρα, σίγουρα σίγουρα...το οποίο είναι είτε πολιτικό είτε μέσω αρχιεπισκόπου.....Είμαι 100% σίγουρη γι'αυτό, γιατί δουλεύει δικός μου άνθρωπος...χρόνια τώρα.... ο οποίος διόρισε τα δύο του παιδιά έτσι.....και ειδικά για φέτος όλες οι θέσεις ήταν δοσμένες πριν ακόμα βγει η προκύρηξη.....Όποιος λοιπόν ΄λέει ότι τον πήραν χωρίς μέσον, λέει ψέμματα προσπαθώντας να ωραιοποιήσει μια σάπια κατάσταση....ούτε τυχερός είναι κάποιος, ούτε καταλάθος τον πήραν...ΜΟΝΟ ΜΕΣΟΝ!!!!!!!!
Μην πεις παντως
Παρακολουθώ εδώ και μέρες τη συζήτηση.Τοποθετούμαι γιατί ξέρω (κάποια) πράγματα απο τα μέσα, καθώς είμαι απο τους "τυχερούς" που προσλήφθηκαν, ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟ.(επειδή γράφω ανώνυμα, καταλαβαίνετε ότι δεν έχω πρόβλημα να γράψω τι γίνεται στην πραγματικότητα, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που εγώ έχω αντιληφθεί).1. Υπάρχουν κριτήρια πρόσληψης. Αν ψάξει κανείς το ΦΕΚ της Σιβιτανιδείου του 1996 ( με απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο γίνεται, υπογεγραμμένο απο τον υφυπουργό Παιδείας Πασχαλίδη ) θα δει τα κριτήρια. Ενδεχομένως να μην του αρέσουν τα κριτήρια, ειδικά τα κοινωνικά, αλλά υπάρχουν.
Ενδεχομένως να μην του αρέσουν τα κριτήρια, ειδικά τα κοινωνικά, αλλά υπάρχουν.