0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεία σας !θα ήθελα να μάθω πότε ανακοινωθηκαν τα αποτελέσματα της Σιβιτανιδείουκαι αν έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι ΠΕ02?Ευχαριστώ
Επειδη θα ενδιαφέρει αρκετούς, παραθέτω τα κριτήρια μοριοδότησης για τη Σιβιτανίδειο:
Το Δ.Σ. του συλλόγου των εκπαιδευτικών της σχολής καυχιέται ότι πάλεψαν και αυτοί για να γίνει η φετινή ρύθμιση του ΥΠΕΠΘ (24μηνο+ΑΣΕΠ, 40μηνο).
Παράθεση από: s-a-educ στις Οκτωβρίου 07, 2008, 02:14:41 amΤο Δ.Σ. του συλλόγου των εκπαιδευτικών της σχολής καυχιέται ότι πάλεψαν και αυτοί για να γίνει η φετινή ρύθμιση του ΥΠΕΠΘ (24μηνο+ΑΣΕΠ, 40μηνο).Α ναι? Σ'αυτους χρωσταμε αυτην την απαραδεκτη ρυθμιση που μειωσε δραματικα τις θεσεις του 60-40?
Παράθεση από: nikolopol στις Σεπτεμβρίου 28, 2008, 11:35:56 amΠαράθεση Ο μόνος τρόπος να μαζέψεις τοσα αντικειμενικα που λες ειναι εκτος του να έχεις και διδακτορικο και οπωσδηποτε 2ο πτυχιο να έχεις υπηρετησει τουλάχιστον 5 χρόνια στην Σιβιτανίδειο... να έχεις απο 2 παιδια και πάνω και πάλι να μην γίνουν πολλές αιτήσεις στην ειδικότητα σου απο βύσματα.........Τα μαθηματικά σου θα τα ζήλευε αναμφίβολα ο Πυθαγόρας. Το δε ειρμό της σκέψης σου ο Φρόιντ. Υπάρχουν άτομα μέσα στο forum που με γνωρίζουν χρόνια (και προσωπικά) και δεν θα ρίσκαρα να έλεγα ότι μου κατέβαινε. Μπορείτε να πιστεύετε ότι θέλετε (ή ότι σας βολεύει). Εγώ δεν είπα ότι όλες οι προσλήψεις είναι πέρα για πέρα αξιοκρατικές... είπα ότι τα βαριά χαρτιά δεν κόπηκαν (όπως πέρυσι).Παίρνω παράδειγμα εμένα και κανα δυό φίλους "βαρβάτους" που πέρυσι μας είχαν αναίτια πετσοκόψει και φέτος όχι...Αν η διαφορετικότητα της άποψής μου σας αναστατώνει και πρέπει να ριχθεί στην πυρά... χίλια συγνώμη βρε παιδιά...class1993 φυσικά και δεν θα με ενδιέφερε ποτέ τι σχέση έχει ο γενικός με την εκπαίδευση... μπορείς όμως να μας πεις τι σχέση έχεις ΕΣΥ με την εκπαίδευση (αυτό θα έπρεπε να σε απασχολήσει πρωτίστως)(Το αν ψεύδομαι ή όχι... δεν θα σου δώσω λογαριασμό...)Nikolopol όντως διορίζομαι με καμιά 10αριά μόρια (αν τα πράγματα συνεχίσουν ως έχουν). Αυτό δεν σημαίνει ότι το θέλω κιόλας. Είμαι διευθυντικό στέλεχος και κερδίζω όσα 4 μόνιμοι μαζί. Καινούργια πολύ σοβαρά δεδομένα στη ζωή μου δεν μου επιτρέπουν ούτε μείωση του budget ούτε απομάκρυνση από την περιοχή μου (τουλάχιστον όχι ακόμη).Καλή επιτυχία σε όλους του χρόνου αν ξαναδώσετε και υγεία πάνω απ' όλα.- Σοβαρα ,εισαι διευθυντικο στελεχος και μπαινεις σε εκπαιδευτικα forum για να ενημερωνεσαι?τι βιτσιο και τουτο ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!
Παράθεση Ο μόνος τρόπος να μαζέψεις τοσα αντικειμενικα που λες ειναι εκτος του να έχεις και διδακτορικο και οπωσδηποτε 2ο πτυχιο να έχεις υπηρετησει τουλάχιστον 5 χρόνια στην Σιβιτανίδειο... να έχεις απο 2 παιδια και πάνω και πάλι να μην γίνουν πολλές αιτήσεις στην ειδικότητα σου απο βύσματα.........Τα μαθηματικά σου θα τα ζήλευε αναμφίβολα ο Πυθαγόρας. Το δε ειρμό της σκέψης σου ο Φρόιντ. Υπάρχουν άτομα μέσα στο forum που με γνωρίζουν χρόνια (και προσωπικά) και δεν θα ρίσκαρα να έλεγα ότι μου κατέβαινε. Μπορείτε να πιστεύετε ότι θέλετε (ή ότι σας βολεύει). Εγώ δεν είπα ότι όλες οι προσλήψεις είναι πέρα για πέρα αξιοκρατικές... είπα ότι τα βαριά χαρτιά δεν κόπηκαν (όπως πέρυσι).Παίρνω παράδειγμα εμένα και κανα δυό φίλους "βαρβάτους" που πέρυσι μας είχαν αναίτια πετσοκόψει και φέτος όχι...Αν η διαφορετικότητα της άποψής μου σας αναστατώνει και πρέπει να ριχθεί στην πυρά... χίλια συγνώμη βρε παιδιά...class1993 φυσικά και δεν θα με ενδιέφερε ποτέ τι σχέση έχει ο γενικός με την εκπαίδευση... μπορείς όμως να μας πεις τι σχέση έχεις ΕΣΥ με την εκπαίδευση (αυτό θα έπρεπε να σε απασχολήσει πρωτίστως)(Το αν ψεύδομαι ή όχι... δεν θα σου δώσω λογαριασμό...)Nikolopol όντως διορίζομαι με καμιά 10αριά μόρια (αν τα πράγματα συνεχίσουν ως έχουν). Αυτό δεν σημαίνει ότι το θέλω κιόλας. Είμαι διευθυντικό στέλεχος και κερδίζω όσα 4 μόνιμοι μαζί. Καινούργια πολύ σοβαρά δεδομένα στη ζωή μου δεν μου επιτρέπουν ούτε μείωση του budget ούτε απομάκρυνση από την περιοχή μου (τουλάχιστον όχι ακόμη).Καλή επιτυχία σε όλους του χρόνου αν ξαναδώσετε και υγεία πάνω απ' όλα.-
Ο μόνος τρόπος να μαζέψεις τοσα αντικειμενικα που λες ειναι εκτος του να έχεις και διδακτορικο και οπωσδηποτε 2ο πτυχιο να έχεις υπηρετησει τουλάχιστον 5 χρόνια στην Σιβιτανίδειο... να έχεις απο 2 παιδια και πάνω και πάλι να μην γίνουν πολλές αιτήσεις στην ειδικότητα σου απο βύσματα.........
Διαβασε καλυτερα το μηνυμα του που πετιεσαι σαν την π. και μετα μιλα,ο ιδιος λεει οτι δεν ενδιαφερεται να μπει στην εκπαιδευση ,συγγνωμη θα ειμαι στελεχος με οτι συνεπαγεται μισθολογικα αυτο και θα πηγαινα για 1000 ευρω στην εκπάιδευση?Αν δεν κανω λαθος 4 μισθοι μονιμων 4χ1000=4000 ευρω,ξερεις πολλους στην Ελλαδα να παιρνουν αυτον τον μισθο???
Μην τσακωνεστε.........Πάντως ο Ντινιεράκης και ο Κρικώνης ξαναβάλανε τα παιδια τους....Α ρε Ελλαδιτσα..................Σαν τους βασιλιάδες και αυτοι απο πατέρα σε παιδί το Στέμα