0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υ.Σ.2 ArsenLupen παίξε τη μπάλα σου ρε φιλαράκο και μην επιτίθεσαι μονίμως. Έχεις πλέον (και συ) καταντήσει γραφικός...
και κάτι ακόμα...το φροντιστήριο που δούλευα τα τελευταία χρόνια....έκλεισε....που στο καλό θα βρω εγώ τον πρώην εργοδότη μου να μου δώσει τη βεβαίωση?αν έχει κανείς εμπειρεία σχετικά με το θέμα αυτό αν μπορεί να με διαφωτίσει λίγο....μιας και το τηλέφωνο στη Σιβιτανίδειο ήταν όλο το πρωι σήμερα νεκρό.Ευχαριστώ.
Παράθεση από: BlackAdder στις Μαρτίου 31, 2009, 11:13:44 pmΣ.Ε.Ε.Π.Σ.ΙΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΙ
Σ.Ε.Ε.Π.Σ.ΙΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΙ
Για τισ συνεντεύξεις πώς θα το μάθουμε;
kalimera.prospatho na bro sto internet kai mesa apo to site tis sxolis tin aitisi giati moy eipane se epikoinonia poy eixa mazi toys oti mporo na kano tin aitisi kai taxidromika afou zoume ektos athinon, kai den yparxei pouthena...an tin exei kapoios as tin anabasei sas parakalo...a episis otan toys rotisa poy mporo na bro tin aitisi, moy eipane na peraso apo tin sxoli .....osoi den zoun athina ti ginete ? den kanoun aitisi?Eyxaristo...
Η υποβολή αιτήσεων πήρε παράταση μέχρι τη Δευτέρα. Και όσοι τη στείλουν ταχυδρομικά πρέπει η σφραγίδα ταχυδρομείου να έχει ημερομηνία μέχρι τη Δευτέρα, διαφορετικά δεν γίνονται δεκτές. Έτσι είπαν σήμερα που κατέθεσα εγώ. smile (ή οποιος άλλος ενδιαφέρεται) έχω αντίγραφο αίτησης, αλλά δεν ξέρω πως να το ανεβάσω εδώ.