PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Τεχνική εκπαίδευση
(Συντονιστές:
porcupinetree
,
nikolopol
,
Lasid
)
Σιβιτανίδειος σχολή
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
6
7
8
9
10
...
58
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Σιβιτανίδειος σχολή (Αναγνώστηκε 274556 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
sv4eaa
Νέο μέλος
Φύλο:
ΠΕ 19
Απ: Σιβιτανίδειος σχολή
«
Απάντηση #98 στις:
Οκτωβρίου 03, 2007, 12:21:14 pm »
Tweet
kate1, το θέτεις πολύ σωστά. Το βασικό προσόν για την κατάταξη στους πίνακες αυτούς δεν είναι ούτε η παιδαγωγική κατάρτιση, ούτε η διδακτική εμπειρία, ούτε η οικογενειακή κατάσταση...τι να πω πια....
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 20:19:22 »
ioanna08
Νέο μέλος
εικαστική παιδεία!
«
Απάντηση #99 στις:
Οκτωβρίου 03, 2007, 02:47:46 pm »
Ήθελα να ρωτήσω αν κανείς γνωρίζει για το αν οι πίνακες της Σιβιτανιδείου βγαίνουν στο internet και πού...
Ευχαριστώ
Καταγράφηκε
BlackAdder
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #100 στις:
Οκτωβρίου 03, 2007, 03:47:02 pm »
Οι πίνακες της Σιβιτανιδείου ΔΕΝ ανακοινώνονται στο διαδίκτυο. Το ίδιο γίνεται και στα ΕΠΑΣ/ΙΕΚ του ΟΑΕΔ.
Καταγράφηκε
ioanna08
Νέο μέλος
εικαστική παιδεία!
«
Απάντηση #101 στις:
Οκτωβρίου 03, 2007, 03:48:55 pm »
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 20:19:22 »
alexand
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #102 στις:
Οκτωβρίου 03, 2007, 04:30:29 pm »
freedom
δεν ήταν και πολύ αισιόδοξα όσα μου είπες, αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνω. απλά οι περιπτώσεις που μου λες είναι για τους μόνιμους που μάλλον με κάποιου είδους απόσπαση παίρνουν θέση στη Σιβιτανίδειο. ωστόσο, ξέρω ότι δουλεύουν κ αναπληρωτές. αυτοί προτιμούν να δουλεύουν ως αναπληρωτές από το να διορισθούν κ να πληρώνονται και το καλοκαίρι; αποκλείεται φαντάζομαι. άλλωστε ποιο το νόημα να γίνονται συνεντεύξεις και διαδικασίες, αν πρόκειται να δουλεύουν πάντα οι ίδιοι;
Το θέμα των γνωριμιών το καταλαβαίνω, απλά ήλπιζα ότι όλες οι περιπτώσεις δε θα είναι έτσι και θα υπάρχουν και κάποιοι με αρκετά προσόντα που κατάλαβαν ότι πήγαν καλά στη συνέντευξη (φαίνεται και από τους εξεταστές αυτό) οι οποίοι θα έχουν ελπίδες. μάλλον κοροιδεύω όμως τον ευατό μου. ακόμη δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι όλα αυτά δεν παίζουν ρόλο. σε ευχαριστώ πάντως πολύ. μάλλον θα πρέπει να σταματήσω να περιμένω...
«
Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 06, 2012, 08:05:27 pm από Lasid
»
Καταγράφηκε
Mπορούν να μου πάρουν τα λεφτά μου, την οικογένεια μου, την δουλειά μου, την υγεία μου, το σπίτι μου. Την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μου όμως ΔΕΝ μπορούν να μου την πάρουν μόνο εγώ μπορώ να την ξεπουλήσω και ΔΕΝ θα το κάνω!
freedom
Νέο μέλος
...
«
Απάντηση #103 στις:
Οκτωβρίου 03, 2007, 05:45:37 pm »
alexand σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητεύεσαι!!αυτά που είπα ήταν για ενημέρωση και μόνο...ποτέ δεν ξέρεις και κ δεν πρέπει να σταματάμε να κάνουμε αιτήσεις και να προσπαθούμε για το καλύτερο..όσο για τους αναπληρωτές, το μπέρδεψες λιγάκι. όσο είναι αναπληρωτές, φυσικά τους συμφέρει να παραμείνουν εκεί. μόνο όταν συμπληρώσουν αρκετά μόρια για να μονιμοποιηθούν φέυγουν. μια κοπέλα χημικός που γνωρίζω, διορίσθηκε φέτος και η προυπηρεσία της προέρχεται αποκλειστικά από τη σιβιτανίδειο. φυσικά διορίστηκε στην αθήνα, στη γειτονιά της.συμφέρει λοιπόν να καθυστερείς το μόνιμο διορισμό γιατί αποφέυγεις την επαρχία, εφόσον επαναλαμβάνω έχεις σίγουρη την πρόσληψη στη σιβιτανίδειο.
μην απογοητεύεσαι και μη χανεις την ελπίδα σου. καλή επιτυχία
Καταγράφηκε
giannispolo
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #104 στις:
Οκτωβρίου 03, 2007, 07:33:31 pm »
βγήκαν τα αποτελέσματα Σιβιτανίδειο
Καταγράφηκε
alexand
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #105 στις:
Οκτωβρίου 03, 2007, 08:14:39 pm »
αυτό λογικά σημαίνει ότι όσους δεν κάλεσαν φυσικά και δεν είναι. συγχαρητήρια πάντως σε όσους τα κατάφεραν. ΄φαντάζομαι ότι δεν μπορεί κανείς να δει τα μόρια του; έτσι από περιέργια και μόνο. μπορούμε να μάθουμε;
Καταγράφηκε
Mπορούν να μου πάρουν τα λεφτά μου, την οικογένεια μου, την δουλειά μου, την υγεία μου, το σπίτι μου. Την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μου όμως ΔΕΝ μπορούν να μου την πάρουν μόνο εγώ μπορώ να την ξεπουλήσω και ΔΕΝ θα το κάνω!
dplastour
Προχωρημένο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #106 στις:
Οκτωβρίου 03, 2007, 10:46:44 pm »
Οι πίνακες αναρτήθηκαν στη Σιβιτανίδειο. Όποιος θέλει μπορεί να πάει να δει τη σειρά που έχει.
Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν!!
Για εμάς τους υπόλοιπους, δεν πειράζει.. Έχει ο Θεός..!!
Καταγράφηκε
freedom
Νέο μέλος
...
«
Απάντηση #107 στις:
Οκτωβρίου 04, 2007, 08:37:45 pm »
alexand, σημερα βγηκαν τα αποτελέσματα για το ιεκ της σιβιτανιδείου για το οποίο είχα κάνει πρωτη φορά αίτηση. ...φυσικά και δεν με πήραν!!βέβαια δεν αμφισβητώ το ότι πιθανόν άλλοι υποψήφιοι είχαν περισσότερα προσόντα από εμένα.το ωραίο είναι ότι δεν έχει καταστάσεις μορίων. ρώτησα στη γραμματεία και ήταν κατηγορηματικοί.τουλάχιστον στα ιεκ του οαεδ βγαίνουν καταστάσεις με τα όλα τους..
και μια απορία για τον giannispolo: αυτή τη λίστα γιατί μας τη δείχνεις ρε γιάννη???έχω χάσει κάποιο επεισόδιο??
Καταγράφηκε
alexand
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #108 στις:
Οκτωβρίου 05, 2007, 07:36:30 pm »
ευχαριστώ παιδιά. πήρα τηλ. , έφαγα μεγάλη απογοήτευση, όχι γιατί περίμενα να είμαι μέσα σε αυτούς που θα πάρουν, αλλά είμαι πολύ πίσω,θέση 28 ενώ πηραν μόνο 15. δε βαριέσαι, ίσως τα πήγα χάλια στη ''συνέντευξη''........πάντως ευχαριστώ πολύ που απαντήσατε...΄καλή δύναμη σε όσους είναι σε παρόμοια θέση και συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν
Καταγράφηκε
giannispolo
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #109 στις:
Οκτωβρίου 05, 2007, 08:08:51 pm »
θέση 58
Καταγράφηκε
zoitsa
Νέο μέλος
ΠΕ 19
«
Απάντηση #110 στις:
Οκτωβρίου 05, 2007, 08:10:17 pm »
Ζήτησα διευκρινήσεις στη Σιβιτανίδειο για ένα άτομο που ξέρω ότι έχει ελάχιστα προσόντα και όμως είναι από τα πρώτα στη λίστα. Και μου είπαν πως δεν μπορούν να μου δώσουν περαιτέρω στοιχεία για τα πτυχία του παρά μόνο μονο με τη συγκατάθεσή του(!) ... με άλλα λόγια δε γίνεται τίποτα!
Είναι όμως νόμιμο αυτό;
Καταγράφηκε
BlackAdder
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #111 στις:
Οκτωβρίου 05, 2007, 10:35:54 pm »
την απάντηση θα την βρείς εδώ:
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=3180.0
Καταγράφηκε