0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιοί είναι αυτοί που έλεγαν ότι η Σιβιτανίδειος παίρνει 20 και 25 άτομα ανά ειδικότητα;
Παράθεση από: vasodcim στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 06:28:27 pmστη δικη μου ειδικοτητα οι αναπληρωτες εχουν παει ηδη σε αλλα σχολειαμε την α' φαση αναπληρωτων.λογικα δεν πρεπει να ξανακαλεσει η σιβιτανιδειος?Δεν διαγράφονται από τους πίνακες. Παραμένουν και αν κληθούν και από αλλού, πχ. Σιβιτανίδειος, Ειδικά Σχολεία, επιλέγουν που θέλουν να είναι.
στη δικη μου ειδικοτητα οι αναπληρωτες εχουν παει ηδη σε αλλα σχολειαμε την α' φαση αναπληρωτων.λογικα δεν πρεπει να ξανακαλεσει η σιβιτανιδειος?
Παιδιά και κάτι άλλο: Η συγκεκριμένη συνάδελφος που προσελήφθη, εμφανίζεται τώρα ως τρίτεκνη. Στους πίνακες όμως του υπουργείου και της Σιβ. δεν δηλώνει τριτεκνία. Αυτό πώς εξηγείται;
Παράθεση από: kat91 στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 08:17:55 pmΠαιδιά και κάτι άλλο: Η συγκεκριμένη συνάδελφος που προσελήφθη, εμφανίζεται τώρα ως τρίτεκνη. Στους πίνακες όμως του υπουργείου και της Σιβ. δεν δηλώνει τριτεκνία. Αυτό πώς εξηγείται;Μπορει να γέννησε... Όσο για το δικαιωμα επιλογης το ψάχνουν και άτομα που κλήθηκαν για Σιβ. Τουλάχιστον διόρθωσαν την πατάτα που είχαν κάνει και έβγαλαν άλλον πίνακα... Το κουτάκι πλέον περιλαμβάνει και τη Σιβιτανίδειο. Αντε να ανοίξουν στις υπόλοιπες περιοχές να πάρουμε σειρά και οι επόμενοι... Όσο για τα άτομα. Σίγουρα μείωσαν τμήματα. Πέρυσι στην ειδικότητά μου πήραν γύρω στους 25 και φέτος 8 για την ώρα.... Ίσως πάρουν σε επόμενη φάση ΑΜΩ.
Υπάρχει περίπτωση να πάρουν και άλλους στην Σιβ ή τελείωσε αυτό το θέμα; Μου φαίνεται παράξενο που σε πολλές ειδικότητες δεν πήραν κανέναν ενώ μέχρι και πέρυσι έπαιρναν. Εκτός εαν μέχρι και πέρυσι τους έπαιρναν ως υπεράρυθμους (βοηθούς γραφείου ή ώς καθαρίστριες) και φέτος πήραν μονάχα όποιους χρειάζονταν. δεν ξέρω ...τι να πω... Αν έχει κανένας νέο ας το πει...