0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν μου απέδιδαν ένα άλλο όνομα εγώ ξέρω ότι θα τρελαινόμουνα και θα τους έλεγα κατευθείαν ποιος είμαι.
Απ ότι κατάλαβα είσαι μεγάλο βίσμα και δούλεψες στη Σιβιτανίδειο χωρίς να έχεις πάει στρατό και κάθεσαι αυτή τη στιγμή και κατηγορείς άλλους. Για να κατηγορείς την παρούσα κυβέρνηση μάλλον θα ήσουν καλύτερα με την προηγούμενη και μας αραδιάζεις τώρα φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. Αυτά...
Δεν μας λές λοιπόν ποια είναι η ειδικότητά σου που δεν έχει ανάγκη από βίσμα για την Σιβιτανίδειο???
Είμαι στη Σιβιτανίδειο αναπληρωτής και δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα ποιος είναι τελικά αυτός ο inspector ... Τελικά είναι αυτός που λένε ή όχι;;;;
Όχι, φέτος δεν εργάζεται κατά πάσα πιθανότητα, γι' αυτό και βγάζει τόση χολή για τη Σιβιτανίδειο και όσους εργάζονται εκεί..
...Πρώτη φορά βλέπω πάντως συνάδελφο με βύσμα να βγαίνει καί να κράζει τη χρήση βύσματος........Τρέλα....
Παράθεση από: θάνος στις Δεκεμβρίου 04, 2007, 10:06:13 pm...Πρώτη φορά βλέπω πάντως συνάδελφο με βύσμα να βγαίνει καί να κράζει τη χρήση βύσματος........Τρέλα....Αρα;;; Να μη μιλάμε; Να κλεισουμε τα στοματα μας; Να απογορεψουμε τη συνεστίαση σε πάνω απο 4 ατομα; Και ποιος τοτε δικαιουται να μιλάει;;;Κανεις;;; Να γινουμε φιλησυχοι πολίτες;;;
Εγώ ξέρω ότι η προυπηρεσία σου πρέπει να αρθεί και να ακυρωθεί και άμα ήμουν κάποιος που αδικούνταν από αυτή την κατάσταση θα έκανα προσφυγή εις βάρος σου.
Γιατί το θράσος μερικών ξεπερνάει κάθε όριο..
Nα παλέψετε τη ζωή χωρίς τα βύσματά σας, όπως όλοι μας..Καί να μην είστε τόσο θρασείς..Στό σπίτι του κρεμασμένου, ξέρεις φυσικά για τί δε μιλάνε...
Παράθεση από: θάνος στις Δεκεμβρίου 04, 2007, 11:03:40 pmNα παλέψετε τη ζωή χωρίς τα βύσματά σας, όπως όλοι μας..Καί να μην είστε τόσο θρασείς..Στό σπίτι του κρεμασμένου, ξέρεις φυσικά για τί δε μιλάνε...Ταχθηκε εδω κάποιος υπερ των βυσματων; Παλι ομως βλέπω αφορισμους;: "..όπως όλοι μας...". Ποιοι ειναι αυτοι οι "ολοι" θελω να μάθω, γιατι αυτοι οι "ολοι" πολλές φορές κανουν αντιφατικά πράγματα: "Nα παλέψετε τη ζωή χωρίς τα βύσματά σας, όπως όλοι μας..", "ολοι βάζουν βυσμα για τη Σιβιτανιδειο"