0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: θάνος στις Δεκεμβρίου 04, 2007, 11:27:09 pmΣυγχαρητήρια..Το ένα κλαδί σπάει ευκολότερα από τα πολλά..Δεν κάναμε την Ένωση Αδιορίστων για να χωθούμε από τα παράθυρα,αλλά επειδή πιστεύουμε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι..Παρότι διαφωνώ σέβομαι την άποψή σου..Καλό βράδυ..Καί καλό κουράγιο στην προσπάθειά σου..Μπορει να ειναι και οπως τα λες, αλλά εγω (ισως και λαθανσμένα) ειμαι επιφυλακτικός προς οποιαδήποτε ένωση, γιατι φαντάζομαι οτι και εκει θα υπάρχουν κλίκες που πιθανον να προωθουν τα δικα τους αιτηματα (πχ. οι ΠΕ02 να πιεσουν για αυξηση των ωρων διδασκαλίας τους).Πάντως και ενα κλαδι κατι μπορει να κανει:http://www.esos.gr/news/49/anaplirot-21-11-2007.htm
Συγχαρητήρια..Το ένα κλαδί σπάει ευκολότερα από τα πολλά..Δεν κάναμε την Ένωση Αδιορίστων για να χωθούμε από τα παράθυρα,αλλά επειδή πιστεύουμε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι..Παρότι διαφωνώ σέβομαι την άποψή σου..Καλό βράδυ..Καί καλό κουράγιο στην προσπάθειά σου..
Δεν ειναι ωραιο να φανταζομαστε πραγματα χωρις να εχουμε γνωρισει τα ατομα προσωπικα. Ο θανος καλα εκανε και σου προτεινε να εκφρασεις τις αποψεις σου στο συλλογο.
Απο την αλλη πλευρα εγω δε γνωριζω ουτε ατομα ουτε πραγματα μεσα απο τη Σιβιτανιδειο. θεωρω ομως οτι τα λεγομενα σου κρυβουν μια αντιφαση. Δηλαδη χρησιμοποιω το βισμα και μετα το κατηγορω. Εννοω δηλαδη μηπως επρεπε απο πριν να ειχες εκφρασει την αντιπαθεια σου προς το μεσο και οχι να κατηγορεις παιρνοντας τα μοριακια προυπηρεσιας? Αυτο μου θυμιζει κατι ψευτοεπαναστατες που μενουν στην Εκαλη και πηγαινουν στα συλλαλητηρια παρκαροντας τα ακριβα αυτοκινητα του στα παρκινγκ παραπλευρως της Ακαδημιας.
Και για να μη βιαστεις να πεις οτι αν ειχα μεσο θα το εκανα και εγω σου μιλαω ειλικρινα ειχα την ευκαιρια να παρακαμψω συναδελφους στον πινακα και για σοβαρο λογο μαλιστα και δεν το εκανα. Καλο ειναι ο καθενας μας να αναλογιζεται τις ευθυνες του. Και αν ο κοσμος ειναι χαλασμενος δε σημαινει οτι πρεπει να χαλασουμε και εμεις μαζι του και μετα να το βριζουμε. Μπορουμε να κρατησουμε τις αποστασεις μας για να μη φτασει η σαπιλα μεχρι και σε εμας.
Παράθεση από: jeronimo στις Δεκεμβρίου 04, 2007, 05:15:13 pm Αν μου απέδιδαν ένα άλλο όνομα εγώ ξέρω ότι θα τρελαινόμουνα και θα τους έλεγα κατευθείαν ποιος είμαι. Πολύ καλά το έθεσες...Εσυ θε έπρατες ετσι...Αυτο σημαίνει ότι και εγω πρέπει να πράξω έτσι;;; Αν εσυ δηλαδή αυτοκτονησεις πρεπει να το κανω και εγω;;; Μαλλον στο forum που θα φτιαξεις θα πρεπει να καταρηγσεις και το βασικο λεονεκτημα των forum: την ΑΝΩΝΥΜΙΑ. Μπορεις να ζητας επικυρωμενο αντιγραφο αστυνομικης ταυτοτητας για την εγγραφη των μελών...Παράθεση από: jeronimo στις Δεκεμβρίου 04, 2007, 05:15:13 pmΑπ ότι κατάλαβα είσαι μεγάλο βίσμα και δούλεψες στη Σιβιτανίδειο χωρίς να έχεις πάει στρατό και κάθεσαι αυτή τη στιγμή και κατηγορείς άλλους. Για να κατηγορείς την παρούσα κυβέρνηση μάλλον θα ήσουν καλύτερα με την προηγούμενη και μας αραδιάζεις τώρα φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. Αυτά...Αντε και να ειμαι βισμα...Αυτο μου στερει το δικαιωμα να "κατηγορώ" (οπως λες) τους άλλους;;; Αναιρει, δηλαδη τη βρωμια της Σχολής;;;;Ασε που εχω πει ότι η Υπουργικη Αποφαση δημοσιευθηκε το 1996 (επι ΠΑΣΟΚ) και για' αυτο και το ΠΑΣΟΚ δε μιλάει για τη Σιβιτανιδειο...Παντως αν το θεμα εδω ειναι το τι κανω εγω τοτε μπορω να σου πω ότι και στρατο έχω πάει (χρησιμοποιωντας βισμα για τη μεταθεση μου) και φέτος δουλεύω στη Σιβιτανιδειο (χωρις βίσμα).
Αν μου απέδιδαν ένα άλλο όνομα εγώ ξέρω ότι θα τρελαινόμουνα και θα τους έλεγα κατευθείαν ποιος είμαι.
Απ ότι κατάλαβα είσαι μεγάλο βίσμα και δούλεψες στη Σιβιτανίδειο χωρίς να έχεις πάει στρατό και κάθεσαι αυτή τη στιγμή και κατηγορείς άλλους. Για να κατηγορείς την παρούσα κυβέρνηση μάλλον θα ήσουν καλύτερα με την προηγούμενη και μας αραδιάζεις τώρα φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. Αυτά...
Τελικα δουλευεις στη Σιβιτανιδειο ή οχι?
Δηλαδη μπηκε στη Σιβιτανιδειο χωρις βισμα? Εχω δυο πτυχια και ενα μεταπτυχιακο . Δεν εχω βυσμα Θα με παρουν στη Σιβιτανιδειο?Για πια εικονικη πραγματικοτητα μιλαμε?
Παράθεση από: jeronimo στις Δεκεμβρίου 04, 2007, 09:37:00 pmΕγώ ξέρω ότι η προυπηρεσία σου πρέπει να αρθεί και να ακυρωθεί και άμα ήμουν κάποιος που αδικούνταν από αυτή την κατάσταση θα έκανα προσφυγή εις βάρος σου. Πρώτα απο όλα η προυπηρεσία δεν αίρεται! Το μόνο που μπορει να γίνει ειναι η ανακληση της πράξης πρόσληψης.Προσφυγή;;; Τι εννοείς προσφυγή;; Εγω την ιεραρχικη προσφυγη γνωρίζω που γίνεται ενώπιον της αρχής η οποια προισταται αυτης που εξεδωσε μία πραξη...Μηπως θέλεις να πεις αναφορά;;;Το διακιωμα στην αναφορά ειναι συνταγματικα κατοχυρωμενο και δεν απαιτει την υπαρξη συμφέροντος. Κατα συνέπεια δεν ειναι αναγκη να βρεις καποιον που να αδικείται...Παντως εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα συ συγχαρει αν καταφέρεις την ανακληση εστω και μίας παράνομης πραξης προσληψης ή διορισμου.... Παράθεση από: inspector στις Δεκεμβρίου 04, 2007, 11:06:01 pmΠαράθεση από: jeronimo στις Δεκεμβρίου 04, 2007, 09:37:00 pmAναφορά ή προσφυγή ή ανάκληση διορισμού δεν τα ξέρω αυτά τα διαδικαστικά νομικά θέματα γιατί δεν έχω ξανα ασχοληθεί. Αλλά για ένα πράγμα απορώ και αυτό με έκανε να καταπιαστώ με την παρούσα συζήτηση. Γιατί inspector επιτέθηκες σ εκείνο τον τέως συνάδελφό σου (τον real time ή όπως τον λέγανε) αφού και συ με παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο μπήκες στη Σιβιτανίδειο;; Όλοι οι άλλοι συνάδελφοί σου τι πρέπει να κάνουν απέναντί σου; Σε ρωτάω με όση λογική διαθέτω και περιμένω μια απλή, σαφή απάντηση.
Εγώ ξέρω ότι η προυπηρεσία σου πρέπει να αρθεί και να ακυρωθεί και άμα ήμουν κάποιος που αδικούνταν από αυτή την κατάσταση θα έκανα προσφυγή εις βάρος σου.
Παράθεση από: jeronimo στις Δεκεμβρίου 04, 2007, 09:37:00 pmAναφορά ή προσφυγή ή ανάκληση διορισμού δεν τα ξέρω αυτά τα διαδικαστικά νομικά θέματα γιατί δεν έχω ξανα ασχοληθεί. Αλλά για ένα πράγμα απορώ και αυτό με έκανε να καταπιαστώ με την παρούσα συζήτηση. Γιατί inspector επιτέθηκες σ εκείνο τον τέως συνάδελφό σου (τον real time ή όπως τον λέγανε) αφού και συ με παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο μπήκες στη Σιβιτανίδειο;; Όλοι οι άλλοι συνάδελφοί σου τι πρέπει να κάνουν απέναντί σου; Σε ρωτάω με όση λογική διαθέτω και περιμένω μια απλή, σαφή απάντηση.
Aναφορά ή προσφυγή ή ανάκληση διορισμού δεν τα ξέρω αυτά τα διαδικαστικά νομικά θέματα γιατί δεν έχω ξανα ασχοληθεί. Αλλά για ένα πράγμα απορώ και αυτό με έκανε να καταπιαστώ με την παρούσα συζήτηση. Γιατί inspector επιτέθηκες σ εκείνο τον τέως συνάδελφό σου (τον real time ή όπως τον λέγανε) αφού και συ με παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο μπήκες στη Σιβιτανίδειο;; Όλοι οι άλλοι συνάδελφοί σου τι πρέπει να κάνουν απέναντί σου; Σε ρωτάω με όση λογική διαθέτω και περιμένω μια απλή, σαφή απάντηση.
Γιατί inspector επιτέθηκες σ εκείνο τον τέως συνάδελφό σου (τον real time ή όπως τον λέγανε) αφού και συ με παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο μπήκες στη Σιβιτανίδειο;; Όλοι οι άλλοι συνάδελφοί σου τι πρέπει να κάνουν απέναντί σου; Σε ρωτάω με όση λογική διαθέτω και περιμένω μια απλή, σαφή απάντηση.