0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποτε έπαιρναν μόνο με βύσμα! Ίσως και 100%! Απλά το θέμα είναι ότι συνεχίζουν και παίρνουν με βύσμα! Δεν είναι τυχαίο που σταματάνε όπου θέλουν τους πίνακες αναπληρωτών!
Παλαιότερα, που υποβαλλόταν ξεχωριστά η αίτηση για τους αναπληρωτές στη Σιβιτανίδειο καλούσαν και μέχρι 20 φιλολόγους. Πέρυσι, κάλεσαν αν δεν απατώμαι 1 ή 2 ΠΕ02 και φέτος ακόμη κανέναν. Τι να πω! Παλιότερα χρειάζονταν περισσότερους, ενώ τώρα όχι; Δεν ξέρω, πραγματικά.
Τα τελευταία 2-3 χρόνια μέσα από την προκήρυξη των αναπληρωτών του υπουργείου παιδείας μπορείς να δηλώσεις και τη Σιβιτανίδειο. Παλιότερα έβγαινε ξεχωριστή προκήρυξη για τους γνωρίζοντες!
Κανένας με πληροφορίες για κλήση αναπληρωτών από Σιβιτανίδειο; ειδικότητες, αριθμός, αν και πότε θα γίνει κλήση;
Μέχρι πριν 2-3 χρόνια οι προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο ήταν -χμμ-- ας το πούμε κομψά, αντικείμενο έρευνας και μάλλον δεν έβριθαν αξιοκρατίας και αντικειμενικότητας. Πριν μερικά χρόνια αναγκάστηκε να κάνει πιο αξιοκρατικές προσλήψεις αλλά και πάλι διατήρησε το "Πειραματικό ΙΕΚ Σιβιτανιδείου", το οποίο ήταν άλλο από το κανονικό ΙΕΚ για να βολέψει τους δικούς της. Νομίζω ότι πέρσι, όπως και φέτος, θα κάνει αξιοκρατικές προσλήψεις. Πέρσι προσλήφθηκα, τόσο εγώ όσο και άλλοι συνάδερφοι, χωρίς κανένα μέσο, με συγκεκριμένη μοριοδότηση και ανακοίνωση ονομάτων και μορίων (και μάλιστα σε αντίθεση με το ΙΝΕΔΙ