0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Eva 02 στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 11:24:14 pmΜιχάλη απο ότι είδα το καταστατικό σου αναφέρεται στους εκπαιδευτικούς ε.α. της Πρωτοβάθμιας. Ελπίζω η συνάντηση σας να ήταν εποικοδομητική.Λοιπόν εγώ προτείνω να οργανωθούμε οι της
Μιχάλη απο ότι είδα το καταστατικό σου αναφέρεται στους εκπαιδευτικούς ε.α. της Πρωτοβάθμιας. Ελπίζω η συνάντηση σας να ήταν εποικοδομητική.Λοιπόν εγώ προτείνω να οργανωθούμε οι της
Παράθεση από: ευρηκα στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:17:08 pmΝα ανταλλάξουμε σε πμ τηλέφωνα email κτλ...συμφωνω
Να ανταλλάξουμε σε πμ τηλέφωνα email κτλ...
Παράθεση από: dorothea7 στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 11:02:32 pmΠαράθεση από: ευρηκα στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:17:08 pmΝα ανταλλάξουμε σε πμ τηλέφωνα email κτλ...συμφωνωΚι εγώ
Παράθεση από: Jane_Eyre στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 12:03:04 amΠαράθεση από: dorothea7 στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 11:02:32 pmΠαράθεση από: ευρηκα στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:17:08 pmΝα ανταλλάξουμε σε πμ τηλέφωνα email κτλ...συμφωνωΔεν έχω πρόβλημα. Όσοι θέλετε στέλνετε μου τα στοιχεία σας (όνομα επιθετο mail κινητο) και θα κοιτάξω να φτιάξω ένα excel ώστε να το έχουμε έτοιμο κ για τον σύλλογοΚι εγώΑφου συμφωνούμε πρέπει να βρεθεί κάποιος να συγκεντρωσει τη λίστα με τα ονόματα και τις λοιπές πληροφορίες. Λέω να στέλνουμε ονοματα, τηλ., email και κλάδο. Mιχάλη μήπως θέλεις να μας οργανώσεις;
Παράθεση από: dorothea7 στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 11:02:32 pmΠαράθεση από: ευρηκα στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:17:08 pmΝα ανταλλάξουμε σε πμ τηλέφωνα email κτλ...συμφωνωΔεν έχω πρόβλημα. Όσοι θέλετε στέλνετε μου τα στοιχεία σας (όνομα επιθετο mail κινητο) και θα κοιτάξω να φτιάξω ένα excel ώστε να το έχουμε έτοιμο κ για τον σύλλογοΚι εγώ
Μα υπάρχουν σύλλογοι που υποστηρίζουν ακριβώς αυτό που έγινε! Η μοριοδότηση είναι το καλύτερο. Το ξαναλέω οτι αυτοί που χάνουν με αυτή τη ρύθμιση είναι τα κολλέγια οι μεσάζοντες και τα πανεπιστήμια που αναπροσαρμόσαν τα προγραμματά τους για να εκμεταλευτούν το προηγούμενο καθεστώς προσλήψεων. Δηλαδή συμφωνείται σε αυτό? Οι πίνακες θα έχουν μικροαλλαγές άρα δεν αφορά πολλούς από εμάς. Εκτός αν είχε κάποιος σκοπό να προσπεράσει συναδέλφους λόγω διδακτορικού, αλλά τις προσωπικές μας επιδιώξεις ευτυχώς δεν μπορούμε να τις κάνουμε νόμο. Προσανατολιστείτε σε κάτι δίκαιο. Επίσης δεν μπορεί να ισχύουν διαφορετικά για Αθμια και