0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eπιστημες της αγωγης. Επισης ο ΑΣΕΠ γενικης δε μετραει.Τελος κατι που ξεχασα πριν, ο πινακας Α ενσωματωνεται με στον
Εγώ πάλι σε παραπέμπω (πριν κάνεις πανηγύρια επί πτωμάτων) στο ίδιο σημείο στο fb του Μπράτη απ'όπου έκανες copy paste την ανακοίνωση να δεις τι μου απάντησε όταν του έθεσα ερώτημα για την εφαρμογή των παραμέτρων αυτών και στη
Στα 40 μορια κλειδωσε τελικα η μοριοδοτηση των μαστερ συμφωνα με εγκυρη πηγη και υποβαθμιζεται η πορουπηρεσια (μισο οριο ανα μηνα). Αρα μαλλον παλι προτασσονται τα μαστερ γιατι δεν υπαρχει ατομο που να ξεπερνα τα 40 μορια μονο με προυπηρεσια.
Ο Μπρατης δεν τα ξερει καλα, η μοριοδοτηση ειναι ετοιμη και προκειται να κατατεθει για διαβουλευση.Γραψτε: Διδακτορικα 6 μορια. Μεταπτυχιακα 3. Δευτερο μεταπτυχιακο στην ΕΑ. 1,5. Σεμιναριο 1. Προυπηρεσια 0,1 / μηνα.
απο οσα διαβαζω ολα ειναι γενικα και αοριστα και στο υπουργειο δεν εχουν καταληξει πουθενα λογω της διαφορας των τυπικων προσοντων!!!!!!! Παλι στα ιδια θα γυρισουν να το θυμαστε....
Kinegiros η μοριοδοτηση μπορει να εφαρμοστει μονο στους ΠΕ71 ,61 γιατι κατατασσονται με το ιδιο βασικο πτυχιο ΕΑΕ και ειναι δυνατη η μοριοδοτηση των επιπλεον προσοντων οπως μτχ και διδ/κο στην ΕΑΕ (οπως γινεται ως τωρα στους πινακες της γενικης ). Στις αλλες κατηγοριες ΠΕ70.50 δεν υπαρχει κοινο πτυχιο προσληψης εφοσον το σεμιναριο, το μεταπτυχιακο και το διδακτορικο στη ΕΑΕ ειναι διαφορετικα τυπικα προντα με διβαθμισεις. εκει υπαρχει και το προβλημα της μοριοδοτησης γιατι δεν υπαρχει κοινο τυπικο προσον προσληψης - καταταξης. Ακομη και να γινει δεν θα ειναι νομιμο οποτε και δεν θα ισχυσει.
αν θα το έκανα εγώ θα έλεγα το εξής Ένας πίνακας όπου δικαίωμα εγγραφής θα έχουν όλοι όσοι είχαν μέχρι τώρα το δικαίωμα να μπουν στους πίνακες Α και