0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
«Προϋπηρεσία μεγαλύτερη των δεκαπέντε (15) ημερών στρογγυλοποιείται σε μήνα. Προϋπηρεσία μικρότερη των δεκαπέντε (15) ημερών δεν υπολογίζεται»Με αυτό συμφωνείτε όλοι ή είναι τόσα τα θέματα που δεν προλαβαίνουμε?
το σεμινάριο, αν είναι να μετράει, πρέπει να μετράει το ίδιο είτε πρόκειται για 400 είτε για 520 και όσα έχουν γίνει μέχρι το 2010 όπως ίσχυε μέχρι τώρα. Με το να ανοίξει αυτή η ιστορία οι μόνοι κερδισμένοι είναι μόνιμοι που θα βρουν ευκαιρία να ξεφύγουν τις κινητικότητας πηγαίνοντας σε δομές ε.α.
Γιατι θα δουλεύουν μονο αυτοί; Πόσα άτομα έχεις την εντύπωση οτι είναι;
Μιχάλη αν διαβάσεις προσεχτικά το σχέδιο νόμου το σεμινάριο δεν μετράει πουθενά αν είσαι μόνιμος. Οπότε και όσα λες πιο πάνω
μου βάζεις την υπογραφή του αρβανιτόπουλου πάνω σε ένα χαρτί που θα λέει ότι δεν θα μπορούν να το εκμεταλλευτούν;
μιχάλη πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω ώρες ώρες, μιλάμε για το σχέδιο νόμου, λες για τα σεμινάρια ότι κάτι έγινε και θα το εκμεταλλευτούν οι μόνιμοι για κινητικότητα στην ε.α. και σου απαντώ ότι στο σχέδιο δεν υπάρχει καν ως προσόν για του μόνιμους και εσύ μου λες ότι θα το εκμεταλλευτούν ξανά? πως ? εκεί που το σεμινάριο ενός μόνιμου μετρούσε τώρα δεν μετράει, με άλλα λόγια οι μόνιμοι έχασαν ένα από τα τυπικά προσόντα που μπορεί να είχαν. μιχάλη πρέπει να αφήσεις την "εμμονή" σου με τους μόνιμους στην άκρη και να επικεντρωθείς με την ομάδα σου σε άλλα πράγματα τα οποία είπαν εδώ και άλλοι συνάδελφοι όπως και εγώ είπα κάποια.για μένα τα σημαντικότερα είναι 1ο οι ΠΕ71 έξω από τα ΕΕΕΕΚ 2ο να ξεκαθαρίσει με ποιο τρόπο θα βγαίνουν οι πίνακες αναπληρωτών γιατί έτσι όπως είναι τώρα διατυπωμένο δεν το ξεκαθαρίζει με αποτέλεσμα αύριο να εμφανιστεί εντελώς διαφορετικό από αυτό που νομίζαμε.