0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε αν το κάνουν κι αυτό, τι να πω;;; Να πάρουν δηλαδή υπαλλήλους από άλλους οργανισμούς που έχουν πτυχίο φιλολογίας, μαθηματικών, κλπ κλπ και να τους βάλουν στα σχολεία; Θα μου πεις αυτοί είναι ικανοί για όλα.
Παράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 11, 2011, 07:29:57 pmΕ αν το κάνουν κι αυτό, τι να πω;;; Να πάρουν δηλαδή υπαλλήλους από άλλους οργανισμούς που έχουν πτυχίο φιλολογίας, μαθηματικών, κλπ κλπ και να τους βάλουν στα σχολεία; Θα μου πεις αυτοί είναι ικανοί για όλα.για όλα είναι ικανοί...έχουν να δουν τα μάτια μας...ήδη σχεδιάζουν να εφαρμοστεί το μέτρο της εφεδρείας και για τους εκπαιδευτικούς... http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44663 και μη χειρότερα...
Aν κοιτάξετε τη συνέντευξη της Διαμαντοπούλου αποκλείει για τους εκπαιδευτικούς το θέμα τηε εφεδρίας ,οπότε τσάμπα ο συνεγαρμός.
γεια χαρά! Σέρρες στην πρώτη φάση δεν πήραν κανένα αναπληρωτή! από τηλεφωνήματα που έκανα στη διεύθυνση μου είπαν ότι δεν υπάρχει κενό. Το αντίθετο, υπάρχει πλεόνασμα καθηγητών!
Κοζανη.Γρεβενα.Λαρισα δεν εβγαλαν κενα στην α φαση.Οι διευθυντες ειπαν οτι ειχαν προθεσμια μεχρι 8/9.