0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως είπε και αριθμό για τα Εκκλησιαστικά; Πέρυσι πόσους πήρε;
Παράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 03:02:23 pmΤι πράγμα είναι κι αυτό; Δηλαδή πουθενά δεν υπάρχουν κενά; Τι συμβαίνει;συμφωνω με τον προβληματισμο,ταυτοχρονα συμμεριζομαι και την αισιοδοξια του aristos2,καθοτι στο ιδιο εργο θεατες για πολλοστη φορα,ωστοσο κατι δεν μου καθεται καλα φετος....Δε θα επεκταθω περισσοτερο,απλα ευχομαι την αμηχανια που νοιωθουμε ολοι σημερα να την ξεκαθαρισει το τοπιο των επομενων ημερων.
Τι πράγμα είναι κι αυτό; Δηλαδή πουθενά δεν υπάρχουν κενά; Τι συμβαίνει;
Παράθεση από: sak81 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 02:55:26 pmμε τις προσλήψεις στην εκκλησιαστική τι να γίνεται άραγε;;;;;μου αρέσει που ήθελαν να βγάλουν πρώτα στην εκκλησιαστική φάση αναπληρωτών!!!!!Πριν 5 λεπτά τηλεφώνησα στα παρακάτω τηλέφωνα και σ' ένα από αυτά μου απάντησαν ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα και ότι αυτό που μένει είναι η υπογραφή της υπουργού.Δηλαδή ποιά μέρα θα ανακοινωθούν ρωτάω και μου απαντάει ότι αφού εκκρεμεί μόνο η υπογραφή,λογικά θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα.Tμήμα ΑΠροσωπικού Τηλ: 210 3442445-210 3442177-210 3442176-210 3442412- 210 3442966 http://archive.minedu.gov.gr/el_ec_page155.htm
με τις προσλήψεις στην εκκλησιαστική τι να γίνεται άραγε;;;;;μου αρέσει που ήθελαν να βγάλουν πρώτα στην εκκλησιαστική φάση αναπληρωτών!!!!!
Συνάδελφοι, πάρτε το απόφαση! Όσοι δούλευαν πέρσι θα δουλεύουν και φέτος (εφόσον έχουν δηλώσει όλη την Ελλάδα)! Και λίγοι παραπάνω λόγω των λιγοστών διορισμών. Ας μην καταστροφολογούμε και στον τομέα μας που είναι ο τελευταίος που θα "πέσει"! Η β΄φάση είναι θέμα ημερών κατά τη γνώμη μου όταν τα παιδιά θα μπουν στις τάξεις. Υπομονή, ψυχραιμία και αποτοξίνωση από τον υπολογιστή συνιστώ.
Μετά από σημερινό τηλεφώνημα στον αιρετό του νομού Ιωαννίνων για τα κενά των φιλολόγων (και στις τέσσερις ζώνες, Α,
Παράθεση από: alek81 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 04:49:19 pmΣυνάδελφοι, πάρτε το απόφαση! Όσοι δούλευαν πέρσι θα δουλεύουν και φέτος (εφόσον έχουν δηλώσει όλη την Ελλάδα)! Και λίγοι παραπάνω λόγω των λιγοστών διορισμών. Ας μην καταστροφολογούμε και στον τομέα μας που είναι ο τελευταίος που θα "πέσει"! Η β΄φάση είναι θέμα ημερών κατά τη γνώμη μου όταν τα παιδιά θα μπουν στις τάξεις. Υπομονή, ψυχραιμία και αποτοξίνωση από τον υπολογιστή συνιστώ.Κλήσεις Αναπληρωτών 2005-06:Α' 22/9/05: 596 (477+119)