0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πράξεις ΕΣΠΑ που αφορούν σε προσλήψεις εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2011-2012Τι έγινε ρε παιδιά; Αυτό τι σημαίνει; Ότι θα μας πάρουν και θα μας πληρώνουν από το ΕΣΠΑ;
Παράθεση από: ENTY23 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 06:10:21 pmΠράξεις ΕΣΠΑ που αφορούν σε προσλήψεις εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2011-2012Τι έγινε ρε παιδιά; Αυτό τι σημαίνει; Ότι θα μας πάρουν και θα μας πληρώνουν από το ΕΣΠΑ;Απο που ειναι αυτο;
Συνάδελφοι και θα ήθελα να πω και συνοδοιπόροι στις στιγμές αγωνίας που περνούμε ,θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το κείμενο της επερώτησης έχει γραφεί από την ομάδα που έχει δημιουργηθεί με σκοπό την παράταση της μεταβατικής .Ο κ.Σπηλιωτόπουλος ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας για επερώτηση στη βουλή σχετικά με τις ενέργειες της φιλτάτης υπουργού μας για εμάς που κλειδωθήκαμε στον πίνακα .Και επειδή δεν θέλω να κομματικοποιήσω τις ενέργειές μας ,να γνωρίζετε ότι έγινε χθες μια επιτυχημένη συνάντηση με το ΣΥΡΙΖΑ -μάλιστα έχει διάθεση να μας δει και ο ίδιος ο κ.Τσίπρας , ο οποίος είναι ιδιαίτερα μαχητικός .Διαβάστε παρακαλώ τις θέσεις μας και πείτε σε π.μ αν συμφωνείτε και αν θέλετε να μετέχετε και εσείς στην ομάδα μας .
Σήμερα έχω τη γιορτή μου!!! Η ημέρα ξεκίνησε πολύ ωραία! Με κενά! Καλή μας μέρα και όλα θα πάνε καλά! Θα εργαστούμε και φέτος!